pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
πουτσα με πυρηνες και σαλεπι
ο τύπος είχε βάλει μέσα σε κάθε δωμάτιο τζακούζι, ήθελες μία καρτέλα δραμαμίνες για να την παλέψεις εκεί μέσα :helpsos:καλα εκανε και το εβγαλε ο διαχειριστής την προηγουμενη αναρτηση .... παντως ο τυπος με το να αγοραζει σκαφος και να κανει παλατια νοτια προαστια , μπηκε στο ματι μεγαλυτερων καρχαριων οι οποιοι μαλλον τον εφαγαν ...
Κάτσε να δούμε αν ισχύει.. αν δεν έιδε ταυτότητα λάθος του.. ειναι το πρώτο που πρέπει να προσέχει κάποιος αν θέλει να συντονίζει call girls
Κάτσε να δούμε αν ισχύει.. αν δεν έιδε ταυτότητα λάθος του.. ειναι το πρώτο που πρέπει να προσέχει κάποιος αν θέλει να συντονίζει call girls
παντως φιλε ολο αυτη η μοδα που φτιαξατε με τα free fucks, τις λοταριες τα στοιχηματα λες και ειμαστε las vegas πολυ μοστρα και προσωπικη επαφη με πελατες δε λεει...
Δεν εχει να λέει αυτο με εμάς τύπε.. Πάντα το ρολο πελάτη είχαμε σε αυτό..
Λάθος αν δεν έβλεπε ταυτότητες, ειχε πει έβλεπε γιατι τον είχαν ρωτήσει μέλη.
ειχε να κανει με τους αλλους που σας εβλεπαν ομως...
Για οσους δεν ειναι παντρεμενοι, μπορει να μην τρεχει τιποτα. Αλλα για τους παντρεμενους δεν κανει καλο ο πολυς ντορος.Υπάρχει σημαντικό έρεισμα σε αυτό που γράφει ο Πρόεδρος.
Ναι μεν είστε πελάτες, αλλά πολύς ο σαματάς μωρ' αδερφέ μου.
τωρα που το σκεφτομαι ηταν λιγο επικινδυνο ειδικα αμα το γραφειο κρατουσε σημειωσει ποιος ειναι ποιο μελος ...
Υπάρχει σημαντικό έρεισμα σε αυτό που γράφει ο Πρόεδρος.
Υπάρχει σημαντικό έρεισμα σε αυτό που γράφει ο Πρόεδρος.
Μόνο 3 όχι όλαΚαι τι βλέπανε δηλ?
ΟΛΑ τα γραφεία του σαιτ κάνανε τετοια κλήρωση..
Τύπε πελάτης εισαι μη τρελένεσαι..
Αμα ψάξουν σημειώσεις θα ασχοληθούνε με τους πολιτικούς κ τα δημόσια πρόσωπα πελάτες υποθέτω, οχι με μένα κ σένα.. ;)