Νέα

Εξαρθρώνεται ο Επαναστατικός Αγώνας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 904
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τελειως γιδια ομως......μ' αρεσει που βαφτισαν και το γιωτοπουλο ''εγκεφαλο'', ανεγκεφαλο'' ισως..
Πάντως για γίδια πολύ καιρό δούλευαν και έπαιζα κρυφτούλι με την ΕΛΑΣ!!

Φαντάσου δηλαδή πόσο πιο καθυστερημένοι-γίδια οι άλλοι!!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Πάντως για γίδια πολύ καιρό δούλευαν και έπαιζα κρυφτούλι με την ΕΛΑΣ!!

Φαντάσου δηλαδή πόσο πιο καθυστερημένοι-γίδια οι άλλοι!!
αν δεις ποιους φωτογραφιζε απ' την αρχη η αστυνομια και τοτε και τωρα θα δεις οτι δεν ειναι καθολου γιδια οι μπατσοι , το γιατι δεν τους επιαναν σηκωνει κουβεντα...

Επισκέπτης
αν δεις ποιους φωτογραφιζε απ' την αρχη η αστυνομια και τοτε και τωρα θα δεις οτι δεν ειναι καθολου γιδια οι μπατσοι , το γιατι δεν τους επιαναν σηκωνει κουβεντα...
Αν έχεις όρεξη ακούω,εγώ παντώς ξέρω για ανικανότητα μέχρι που ανακατεύτηκε η CIA.

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Γιατη η CIA? :think:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
απ τις πολλες εξαρθρωσεις γεμισε το ΚΑΤ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
.....μαζι   με   το    ΔΝΤ   ηρθε   και  η  αποκαλυψη  της  κεντρικης   γιαφκας   με  τα   Καλασνικοφ  :2funny: :2funny:......Γιωργακη-Παπακωνσταντινου ,  οχι  αλλο  καρβουνοοοοοοοοοοοοοοοο  :headbang:

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
δεν ειχα  χασει την τελευταια μου ελπιδα για τον πολεμο εναντια στην τρομοκρατια!ελπιζω να συλλαβανε τους σωστους και οχι μαριονετες.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
δεν ειχα  χασει την τελευταια μου ελπιδα για τον πολεμο εναντια στην τρομοκρατια!ελπιζω να συλλαβανε τους σωστους και οχι μαριονετες.

....οι  πνευματικοι  αρχηγοι  δεν  πιανονται  γιατι  δεν  συμμετεχουν  σε  επιχειρησεις  ωστε  να  αφησουν  αποδεικτικα  στοιχεια.......την  πληρωνουν  μαλακιστηρια  τυπου  Φουντα  που  συχναζουν  στα  Εξαρχεια  και  ριχνουν  μολοτωφ  στο  Πολυτεχνειο..........υπαρχει  κανεις  που  να  πιστευει  οτι  ατομα  σαν  τους  Ξηρους κοκ  ηξεραν  που  εμενε  το  1975  ο  αρχηγος  της  ΣΙΑ  και  τον καθαρισαν ?  Τετοια απορρητη  πληροφορηση  εχουν ελαχιστοι..... 

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την ειδική μεταχείριση που μου εξασφάλισε, με τους ξυλοδαρμούς, τις απειλές κατά της γυναίκας μου και των παιδιών μου και την προφυλάκιση μου στις Φυλακές των Τρικάλων, που θα μου στερήσει και το στοιχειώδες δικαίωμα κάθε κρατουμένου να επικοινωνεί με την οικογένεια του. Ειλικρινά δεν πίστευα ότι θα ξεπέσει σε αυτό το σημείο. Επειδή έχω μάθει από τα 20 μου χρόνια να ξεπερνώ τις όποιες δυσκολίες, θα σταθώ όρθιος. Δεν θα πετύχετε τη φυσική και την πολιτική μου εξόντωση.

Κώστας Γουρνάς
16 Απριλίου 2010
12ος όροφος ΓΑΔΑ

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την ειδική μεταχείριση που μου εξασφάλισε, με τους ξυλοδαρμούς, τις απειλές κατά της γυναίκας μου και των παιδιών μου και την προφυλάκιση μου στις Φυλακές των Τρικάλων, που θα μου στερήσει και το στοιχειώδες δικαίωμα κάθε κρατουμένου να επικοινωνεί με την οικογένεια του. Ειλικρινά δεν πίστευα ότι θα ξεπέσει σε αυτό το σημείο. Επειδή έχω μάθει από τα 20 μου χρόνια να ξεπερνώ τις όποιες δυσκολίες, θα σταθώ όρθιος. Δεν θα πετύχετε τη φυσική και την πολιτική μου εξόντωση.

Κώστας Γουρνάς
16 Απριλίου 2010
12ος όροφος ΓΑΔΑ
ε πως να μην μαρτυρησουν μετα για τις γιαφκες....μεσα σε μια βδομαδα βρηκαν τα παντα
καποιος ή καποια τα ειπε νερακι ;)

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Κώστας Γουρνάς
16 Απριλίου 2010
12ος όροφος ΓΑΔΑ

SANIM :-* :-* :-* :-*

Ο οπλισμός της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε γκαρσονιέρα 30 τ.μ. του 5ου ορόφου στη διασταύρωση των οδών Αιγίνης και Λευκάδος στην Κυψέλη, δίπλα στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων.

Εντός του διαμερίσματος βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οκτώ ρουκέτες, εκτοξευτήρας ρουκετών τύπου RPG7, σαν και αυτόν που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση κατά της αμερικανικής πρεσβείας στις 12 Ιανουαρίου 2007, καλάσνικοφ, ένα υποπολυβόλο MP5 και εκρηκτικοί μηχανισμοί.

Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής στο διαμέρισμα συνεχίζονται.

Εκτός από την Αντιτρομοκρατική επί τόπου βρίσκεται και πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της ΕΛ.ΑΣ.

Το διαμέρισμα είχε ενοικιαστεί στο όνομα Αναστάσιος Γριβοκωστόπουλος, το οποίο είχε μία εκ των πλαστών ταυτοτήτων που εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο του κατηγορουμένου για την υπόθεση Κωνσταντίνου Γουρνά.

Όλη η γύρω περιοχή έχει αποκλειστεί ενώ για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκε η πολυκατοικία στην οποία βρίσκεται η γιάφκα. Οι ένοικοι μεταφέρθηκαν σε κοντινό ξενοδοχείο, όπου θα παραμείνουν μέχρι το τέλος των ερευνών, με έξοδα της Πολιτείας.

Ανακοινώσεις αναμένονται από την Ελληνική Αστυνομία.

ΠΗΓΗ:
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
<<Οι ένοικοι μεταφέρθηκαν σε κοντινό ξενοδοχείο, όπου θα παραμείνουν μέχρι το τέλος των ερευνών, με έξοδα της Πολιτείας>>........ρε τους μαλακες σε χχχ χοτελι τους πηγαν!!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Κώστας Γουρνάς
16 Απριλίου 2010
12ος όροφος ΓΑΔΑ

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
<<Οι ένοικοι μεταφέρθηκαν σε κοντινό ξενοδοχείο, όπου θα παραμείνουν μέχρι το τέλος των ερευνών, με έξοδα της Πολιτείας>>........ρε τους μαλακες σε χχχ χοτελι τους πηγαν!!!!
Για Ποιους λενε? :think:

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Απορια στους αγωνιστες. Πως γινεται απο τη μια να εισαι στρατιωτης εναντια στο κρατος και η πρωτη προταση στην ιδια παραγραφο να είναι 'δεν αποδεχομαι το κρατος' και η 2η 'γιατι αυτο δεν με προστατεύει'?

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Απορια στους αγωνιστες. Πως γινεται απο τη μια να εισαι στρατιωτης εναντια στο κρατος και η πρωτη προταση στην ιδια παραγραφο να είναι 'δεν αποδεχομαι το κρατος' και η 2η 'γιατι αυτο δεν με προστατεύει'?
:think: :think: :think: ελα ντε

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
μετα την εξαρθρωση της <<τρομοκρατικης>> οργανωσης ολα τωρα θα πανε καλυτερα....το δημοσιο χρεος θα μηδενιστει,το ΔΝΤ θα παρει τον πουλο,θα γινουν αυξησεις στους μισθους και τις συνταξεις,μειωσεις τιμων στα ειδη πρωτης αναγκης,μειωση φορολογιας στα καυσιμα,μειωση τουλαχιστον 5 μοναδες του ΦΠΑ,τα νοσοκομεια θα γινουν ανθρωπινα,η παιδεια συγχρονη,το χαμογελο θα επιστρεψει στα χειλια ολων μας,οι φυλακες θα γεμισουν απο τους ΚΛΕΦΤΕΣ του δημοσιου ταμειου....μεχρι καιη ηφαιστειακη σταχτη σιγα σιγα θα εξαφανιστει.....ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΥΘΗΚΑΝ

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945

....ψαχνεις  λογικη   στην   δηλωση  ενος κακομαθημενου  μαλακισμενου   που  νομιζει  οτι  με  το  να  σκοτωσει  εναν  μπατσο  των  800 €   ,  νομιζει  οτι  γκρεμιζει  τον  παγκοσμιο καπιταλισμο  ?  Και  εχει  το  θρασος να  αυτοαποκαλειται  επαναστατης ?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
μετα την εξαρθρωση της <<τρομοκρατικης>> οργανωσης ολα τωρα θα πανε καλυτερα....το δημοσιο χρεος θα μηδενιστει,το ΔΝΤ θα παρει τον πουλο,θα γινουν αυξησεις στους μισθους και τις συνταξεις,μειωσεις τιμων στα ειδη πρωτης αναγκης,μειωση φορολογιας στα καυσιμα,μειωση τουλαχιστον 5 μοναδες του ΦΠΑ,τα νοσοκομεια θα γινουν ανθρωπινα,η παιδεια συγχρονη,το χαμογελο θα επιστρεψει στα χειλια ολων μας,οι φυλακες θα γεμισουν απο τους ΚΛΕΦΤΕΣ του δημοσιου ταμειου....μεχρι καιη ηφαιστειακη σταχτη σιγα σιγα θα εξαφανιστει.....ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΥΘΗΚΑΝ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom