Νέα

Eurovision 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Αυτό πάντως το κολπάκι είναι πολύ πετυχημένο για να τα αρπάξεις από τα τηλέφωνα, δηλαδή να πωρώσεις μια συγκεκριμένη πληθυσμιακή ομάδα που θα θέλει να περάσει το μήνυμα του. Αλλιώς τι λεφτά θα μαζέψεις αν έχεις απλά 20 νορμάλ τραγουδάκια;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Σημαίνει πως μεθαύριο που εγώ ΔΕΝ θα ψηφίσω στις εκλογές διότι θα πάω Σ/Κ σε κυκλαδίτικο νησί (όχι κοσμικό πλέον, καμιά Κύθνο ίσως ήσυχα πράματα) δεν θα δικαιούμαι να κάνω κριτική στο αποτέλεσμα. ;)
Την παράλλη Κυριακη ομως?  :grin:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Προσωπικά μου άρεσε η Ουγγαρία αν και πιστεύω πως το τραγούδι είναι κλεμμένο και η Ελβετία που μου θύμισε λίγο κάντρι και ρέκλα...

napoleodas

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2008
Like
8
Πόντοι
1
Δεν μπορεί να μην είναι στημένο, δεν μπορεί όλες οι χώρες να τρελάθηκαν με αυτό το πράγμα, ανάθεση πρέπει να παίζει μάλλον και μας δουλεύουν. Δηλαδή αντικειμένικα να το δεις όλη η Ευρώπη δεν είναι τόσο "προοδευτική", για παράδειγμα είμαι σίγουρος οτι σε όλα τα ελληνικά σπίτια θα κράζανε και όμως δώσαμε στο έκτρωμα 12... δεν παίζει να είναι νορμάλ η ψηφοφορία.
συμφωνω και επαυξανω. Αν θυμασαι με την Παπαριζου ειδικα τι promotion ειχε πεσει σε πανευρωπαικο επιπεδο το αισθανοσουν οτι κατι παει να γινει.Την ιδια μερα ειχαν σπασει τα κοντερ τηλεθεασης και μονο ο τελικος του euro 2004 το ξεπερνουσε. Η eurovision εκεινη την ημερα ειχε γινει ...εθνικη υποθεση αν το θυμασαι.
Αλλα αυτο που κανει καθε χρονο εντυπωση ειναι οτι συνηθως ο νικητης του διαγωνισμου στις 4-5 πρωτες χωρες οπου δινουν τις ψηφους τους συνηθως μενει αρκετα πισω και μετα κανει ενα τρελλο comeback κι αισθανεσαι οτι οι χωρες που θα ανακοινωσουν τις ψηφους τους και ειναι καπου στο μεσον της βαθμολογιας ασχετως των μπλοκ που δημιουργουνται σαν να κανουν ενα copy-paste στις βαθμολογιες τους... Βεβαια ολα αυτα που ανεφερα μπορει να μην στεκουν καν αλλα στα δικα μου ματια κατι τετοιο φαινεται χρονια τωρα!!!!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Απο εδω μεσα δεν βλεπω να το ψηφισε κανενας.
Αραγε τι σημαινει αυτο?

Σημαίνει πως μεθαύριο που εγώ ΔΕΝ θα ψηφίσω στις εκλογές διότι θα πάω Σ/Κ σε κυκλαδίτικο νησί (όχι κοσμικό πλέον, καμιά Κύθνο ίσως ήσυχα πράματα) δεν θα δικαιούμαι να κάνω κριτική στο αποτέλεσμα. ;)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.167
Πόντοι
1.686
ρε σεις, Wurst τον/την λένε?

Wurst σημαίνει λουκάνικο στα γερμανικά...

:2funny: :2funny: :2funny:

Από τις πρωτες λέξεις που μαθαίνει κανεις στα γερμανικά !

first-is-the-wurst.jpg

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Το είδα ψιλό-αναγκαστικά λόγω παρέας, δηλαδή αν ήμουν μόνος κάτι άλλο θα έκανα και σαφώς δεν ψήφησα αλλά λέω ακόμα και τα πιτσιρίκια η κάτι κυράδες που ψηφίζουν αποκλείεται να είναι το κοινό που θα ψήφιζε τον τράβελο.
Εχεις ακουσει για τις ομαδικες ψηφους (batch), φαντασου κατι τετοιο και κανε συνδιασμο με το οτι οι "φανς" δεν θελουν με τιποτα να πανε στο πρωην μπλοκ και νομιζω εχεις την απαντηση στην απορια σου, τωρα το γιατι καποιες χωρες συμμετεχουν σε εναν διαγωνισμο που σκοπο δεν εχει να αναδειξει το καλυτερο τραγουδι αλλα να επιλεξει την καταλληλοτερη πολη για το μεγαλυτερο γκει-παρτυ του κοσμου αυτο ειναι ενα αλλο θεμα.....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
παρε και το υπερτατο ουκρανομουνο  :cum:

γιαυτο δεν γουσταρουνε ρωσσια τα ευρωστρακια  ;)

Τι dna ειναι αυτο ρε φιλε.
Κι εμεις ασχολουμαστε με Βισση και Βανδη 20 χρονια τωρα  >:(

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Εχεις ακουσει για τις ομαδικες ψηφους (batch), φαντασου κατι τετοιο και κανε συνδιασμο με το οτι οι "φανς" δεν θελουν με τιποτα να πανε στο πρωην μπλοκ και νομιζω εχεις την απαντηση στην απορια σου, τωρα το γιατι καποιες χωρες συμμετεχουν σε εναν διαγωνισμο που σκοπο δεν εχει να αναδειξει το καλυτερο τραγουδι αλλα να επιλεξει την καταλληλοτερη πολη για το μεγαλυτερο γκει-παρτυ του κοσμου αυτο ειναι ενα αλλο θεμα.....

Όταν λες ομαδικές ψήφους εννοείς μαιμουδιά έτσι;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006

Stories