Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.168
- Πόντοι
- 1.686
θα τον ξυριζαν για παραδειγματισμο τυπε
θα τον ξυριζαν για παραδειγματισμο τυπε
Wurst ειναι το καλλιτεχνικο του.ρε σεις, Wurst τον/την λένε?
Wurst σημαίνει λουκάνικο στα γερμανικά...
Την παράλλη Κυριακη ομως?Σημαίνει πως μεθαύριο που εγώ ΔΕΝ θα ψηφίσω στις εκλογές διότι θα πάω Σ/Κ σε κυκλαδίτικο νησί (όχι κοσμικό πλέον, καμιά Κύθνο ίσως ήσυχα πράματα) δεν θα δικαιούμαι να κάνω κριτική στο αποτέλεσμα. ;)
Ένα έκτρωμα η βράβευση, όπως έκτρωμα είναι όλο το οικοδόμημα της Ευρώπης!
συμφωνω και επαυξανω. Αν θυμασαι με την Παπαριζου ειδικα τι promotion ειχε πεσει σε πανευρωπαικο επιπεδο το αισθανοσουν οτι κατι παει να γινει.Την ιδια μερα ειχαν σπασει τα κοντερ τηλεθεασης και μονο ο τελικος του euro 2004 το ξεπερνουσε. Η eurovision εκεινη την ημερα ειχε γινει ...εθνικη υποθεση αν το θυμασαι.Δεν μπορεί να μην είναι στημένο, δεν μπορεί όλες οι χώρες να τρελάθηκαν με αυτό το πράγμα, ανάθεση πρέπει να παίζει μάλλον και μας δουλεύουν. Δηλαδή αντικειμένικα να το δεις όλη η Ευρώπη δεν είναι τόσο "προοδευτική", για παράδειγμα είμαι σίγουρος οτι σε όλα τα ελληνικά σπίτια θα κράζανε και όμως δώσαμε στο έκτρωμα 12... δεν παίζει να είναι νορμάλ η ψηφοφορία.
Και ούτε μια συμμετοχη με καλο βυζι χαρα μουπήραν φωτιά
παρε και το υπερτατο ουκρανομουνοΤύπε φιλορωσσίδες τις κόβω....
Απο εδω μεσα δεν βλεπω να το ψηφισε κανενας.
Αραγε τι σημαινει αυτο?
ρε σεις, Wurst τον/την λένε?
Εχεις ακουσει για τις ομαδικες ψηφους (batch), φαντασου κατι τετοιο και κανε συνδιασμο με το οτι οι "φανς" δεν θελουν με τιποτα να πανε στο πρωην μπλοκ και νομιζω εχεις την απαντηση στην απορια σου, τωρα το γιατι καποιες χωρες συμμετεχουν σε εναν διαγωνισμο που σκοπο δεν εχει να αναδειξει το καλυτερο τραγουδι αλλα να επιλεξει την καταλληλοτερη πολη για το μεγαλυτερο γκει-παρτυ του κοσμου αυτο ειναι ενα αλλο θεμα.....Το είδα ψιλό-αναγκαστικά λόγω παρέας, δηλαδή αν ήμουν μόνος κάτι άλλο θα έκανα και σαφώς δεν ψήφησα αλλά λέω ακόμα και τα πιτσιρίκια η κάτι κυράδες που ψηφίζουν αποκλείεται να είναι το κοινό που θα ψήφιζε τον τράβελο.
Τι dna ειναι αυτο ρε φιλε.παρε και το υπερτατο ουκρανομουνο
γιαυτο δεν γουσταρουνε ρωσσια τα ευρωστρακια ;)
Μα απευθύνονται σε άλλο κοινό!!!Και ούτε μια συμμετοχη με καλο βυζι χαρα μου
Εχεις ακουσει για τις ομαδικες ψηφους (batch), φαντασου κατι τετοιο και κανε συνδιασμο με το οτι οι "φανς" δεν θελουν με τιποτα να πανε στο πρωην μπλοκ και νομιζω εχεις την απαντηση στην απορια σου, τωρα το γιατι καποιες χωρες συμμετεχουν σε εναν διαγωνισμο που σκοπο δεν εχει να αναδειξει το καλυτερο τραγουδι αλλα να επιλεξει την καταλληλοτερη πολη για το μεγαλυτερο γκει-παρτυ του κοσμου αυτο ειναι ενα αλλο θεμα.....
ρε σεις, Wurst τον/την λένε?
λοιπές Ουκρανές
http://[URL unfurl="true"]www.self-collection.com.ua/images/present/miss_ukraine/orig/09_MISS%20UKRAINE%202011.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Τις περνούσα σουβλάκι όλες πάνω στο καβλί μου ...
Στην σημερινή αργκώ τους σημαίναι κάτι σας "χύμα", "ότι νά 'ναι".
Θα σου μάθω και Γερμανικά τώρα;
Και μετα τρεχετε ολες σαν χαζες να κανετε λέιζερ να βγαλετε κατι τριχουλες απο το μούτροΜα απευθύνονται σε άλλο κοινό!!!
Οι μουσατες είδες είχαν απήχηση