apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε μπορει να το εχει δαμασει το θηριοΗ σκεψη και οι ευχες ολων μας, παρεμπιπτοντως, ειναι κοντα στο φιλο μας τον Παπαζολη που περναει ενα δυσκολο βραδυ
τυπε μπορει να το εχει δαμασει το θηριοΗ σκεψη και οι ευχες ολων μας, παρεμπιπτοντως, ειναι κοντα στο φιλο μας τον Παπαζολη που περναει ενα δυσκολο βραδυ
Στις ευρωεκλογες αναφερομαι.Εγώ ψηφίζω Στερεά Ελλάδα και μόνο για τον Μπακογιάννη είμαι σίγουρος πως θα σου αρέσει, αν σου αρέσει κι αυτός δηλαδή.
Πες το και ετσι, τυπικα ειναι νομιμο, φαντασου 1000 κινητα προγραμματισμενα την ιδια ωρα να ριχνουνε μουσατο απο 15 με 20 φορες.Όταν λες ομαδικές ψήφους εννοείς μαιμουδιά έτσι;
Τι δεν θελεις???Δεν θελω μαλακιες, οκ?
ουκρανιδια που εχουνε και ελληνικη ριζα (αμα ειστε παρατηριτικοι θα το βρειτε)
Ρε παιδιά θυμάται κανείς ποιοί έδωσαν δωδεκάρια στην Αυστρία, για να δούμε ποιές είναι οι πιο γκεϊ χώρες στην Ευρώπη ?
Ελπιζω αυτο που πρεπει.
Εδω εχει μουσι, αρχιδια δεν θα εχειΤελικά έχει ή δεν έχει ακόμα??? Μπερδεύτηκα...
ουκρανιδια που εχουνε και ελληνικη ριζα (αμα ειστε παρατηριτικοι θα το βρειτε)
Δεν φανταζομαι να εννοεις οτι σκοπεύεις να κοψεις τιποτα?Τι δεν θελεις???
Ε μπορει να τα είχε κόψει, ξέρω κ γω...λες κ το υπολοιπο ηταν φυσιολογικο!!!Εδω εχει μουσι, αρχιδια δεν θα εχει
δεν τόξερα θενκσ
εγώ μιλάω Hochdeutsch.
μάγκες, κανονίστε όποιος ξέρει Γερμανικά, καμιά συζήτηση με πμ ή ν ανοίξουμε κανα θρεντακι
Θέλω να τα εξασκήσω δια διαλόγου
Schuss... ;)
η ΕΛΛΑΣ!!!!!!!Ρε παιδιά θυμάται κανείς ποιοί έδωσαν δωδεκάρια στην Αυστρία, για να δούμε ποιές είναι οι πιο γκεϊ χώρες στην Ευρώπη ?
οχι βεβαια φτου φτουΔεν φανταζομαι να εννοεις οτι σκοπεύεις να κοψεις τιποτα?
Στις ευρωεκλογες αναφερομαι.
Πες το και ετσι, τυπικα ειναι νομιμο, φαντασου 1000 κινητα προγραμματισμενα την ιδια ωρα να ριχνουνε μουσατο απο 15 με 20 φορες.