Από το πουθενά λέει ψηφίζει ο κόσμος και ούτε καν ενημερώνουν πόσο και πώς αυτό θα προσμετρηθεί,με την μία ανακοινώνουν ‘Ωπ τέλος ψήφοι από Κύπρο´,χωρίς προειδοποίηση,το ίδιο και με Ελλάδα ότι τάδε ώρα κλείνουμε....τέλος οι ψήφοι και άντε γεια
Υποπτεύομαι ότι ο Ανδρέας με Παρασκευή πρέπει να πήγαν τσίμα τσίμα στο κοινό,και μάλλον λίγο καλύτερα ο Ανδρέας,αλλά βάσει πόντων που είχαν προστεθεί ο νταβάριτς αυτός πήρε την μερίδα του λέοντος και το έπαθλο
Όλα τα λεφτά η ερώτηση στον 3ο: μήπως απογοητεύτηκες;Όχι βρε μαλάκα,ήμουν το φαβορί και είδα 50 χιλιάρικα,κοσμήματα,όχημα,και πάνω από όλα διετές συμβόλαιο να περνάν μπροστά μου και να φεύγουν....είπαμε να λέμε καμία μαλακια αλλά,έλεος....
Ο σκηνοθέτης του live το έχασε εντελώς στα κονφετί,μα εντελώς....ζουμ στο πουθενά και από σπόντα τα δάκρυα της Παρασκευής μετά το κόλλημα στην οθόνη με τους πόντους την ώρα που ήδη έφευγαν τα κονφετί...υποπτεύομαι θα έπεσαν μπινελίκια
Και εγώ υπέρ Ανδρέα,μιας και ο Έντβαρντ-ραντεβού-στα-τυφλά-με-Δερβέναγα του ΒΒ και ο Εμιλιάνο πήραν τον πέουλα
Αλλά είπαμε,το μήνυμα έρχεται από πολυπολιτισμική Αγγλία,όπου είναι ο χορηγός του συμβολαίου....
Α,περιττό να πω ότι ο ΒΒ έκλεισε νωρίς χθες....
Σου λέει δε γαμιέται αφού έτσι κι αλλιώς στο live δίπλα θα πάνε....