Νέα

Eurovision 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Εμεις και η ολλανδια δωδεκαρι στην πουσταρδα τυχαιο;

Κι η αγγλία
URL]]

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Nομίζω πως έδωσε σίγουρα και η Αγγλία (στο στοιχείο τους...) αλλά και η Σουηδία που είναι τίγκα σε φεμινίστριες και κουλτουριάρηδες...
Απο ποτε ειναι κουλτουρα ενα τραβελι με μουσια??????

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.168
Πόντοι
1.686
ουκρανιδια που εχουνε και ελληνικη ριζα (αμα ειστε παρατηριτικοι θα το βρειτε)

Τραγουδούν ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ ( οχι Ρωσικα )

Δεν πειράζει και αυτές να προσαρτηθούν στη Ρωσία !  :rockon:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

Aπο τη μια οι καταπιεσμένοι γκεϊ ψήφισαν Αυστρία και από την άλλη οι φασίστες,οι Χρυσαυγίτες και τα κουμμούνια Ρωσία !! Ελλάδα,η χώρα των μεγάλων αντιθέσεων !   :2funny:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Απο ποτε ειναι κουλτουρα ενα τραβελι με μουσια??????

Σύντροφε,σύμφωνα με τη θεωρία όλων αυτών εμείς που γουστάρουμε γυναίκες είμαστε σεξιστές,ενώ αν είσαι γκεϊ ή τραβέλι είσαι ΟΚ ! Αυτό ήταν και το μύνημα που δυστυχώς πέρασε σήμερα...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τυποι, δεν μπορω να φανταστω παντως τι θα γινεται στη συγγρου απο αυριο  :S μεχρι και ο ελσος του σταμουλη θα αφησει μουσι πλεον  :S

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Eμένα πιο πολύ μου φαίνεται αβαβά η δουλειά από πριν για το ποιος να βγει παρά τέτοιες ιστορίες με κινητά.
Μην ξεχνας οτι το αποτελεσμα ειναι 50% επιτροπες, οι οποιες εαν θυμαμαι καλα μπηκαν για να προστατευσουν την σοβαροτητα του θεσμου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Aπο τη μια οι καταπιεσμένοι γκεϊ ψήφισαν Αυστρία και από την άλλη οι φασίστες,οι Χρυσαυγίτες και τα κουμμούνια Ρωσία !! Ελλάδα,η χώρα των μεγάλων αντιθέσεων !   :2funny:

Tυπε Ρωσια ψηφισαμε γιατι συνθετης του Τραγουδιου που εκπροσωπησε την χωρα τους ειναι Ελληνας (Κοντοπουλος)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τύπε εγώ φοβάμαι τις αντιδράσεις από τα φυσιολογικά κορίτσια

Στο βωμό της δόξας, είναι ικανές να κάνουν διπλές εγχειρήσεις φύλου, κλπ  :S
θα επανελθει το στυλ της κνιτισσας τυπε...μουστακι και αξυριστη μασχαλη  :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Μια φορά είχαν αναφέρει στον Βουτσά σε μια συνέντευξη του πως είχε υπάρξει πολύ γυναικάς, οπότε ο άνθρωπος είπε σχεδόν απολογούμενος.
"Ε, άνρας είμαι οι γυναίκες μου αρέσουν! Τώρα βέβαια ξέρω πως σε κάποιος άλλους άντρες αρέσουν οι άντρες αλλά εγώ δεν έτυχε να ανήκω σ' αυτούς."

Κοινώς να ζητήσουμε και συγγνώμην που είμαστε streight!
Κι εμενα μου αρεσουν οι γυναικες και με κραζουν εδω μεσα τύπε  :(

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Σύντροφε,σύμφωνα με τη θεωρία όλων αυτών εμείς που γουστάρουμε γυναίκες είμαστε σεξιστές,ενώ αν είσαι γκεϊ ή τραβέλι είσαι ΟΚ ! Αυτό ήταν και το μύνημα που δυστυχώς πέρασε σήμερα...
Τύπε βγηκε στο κλαρι και η κουνιάδα?

Επισκέπτης
Μην ξεχνας οτι το αποτελεσμα ειναι 50% επιτροπες, οι οποιες εαν θυμαμαι καλα μπηκαν για να προστατευσουν την σοβαροτητα του θεσμου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Απίστευτη μαλακία ο τρόπος βαθμολόγησης

Απ τη μια να τα παιρνουν απ τα μηνυματα, αλλά και στο τέλος να μην περνάει η γνώμη του κόσμου...

Σάμπως τους ελέγχει κανένας;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom