Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
you don't wanna know man.
Nομίζω πως έδωσε σίγουρα και η Αγγλία (στο στοιχείο τους...) αλλά και η Σουηδία που είναι τίγκα σε φεμινίστριες και κουλτουριάρηδες...
you don't wanna know man.
οχι βεβαια φτου φτου
κακιουλα ηταν οτι καποιες ειναι ετοιμες γτ δεν εχουν, μενει το φύτρωμα μόνο
Εμεις και η ολλανδια δωδεκαρι στην πουσταρδα τυχαιο;
;)κοψε-ραψε δλδ..
Απο ποτε ειναι κουλτουρα ενα τραβελι με μουσια??????Nομίζω πως έδωσε σίγουρα και η Αγγλία (στο στοιχείο τους...) αλλά και η Σουηδία που είναι τίγκα σε φεμινίστριες και κουλτουριάρηδες...
Κι η αγγλία http://[URL unfurl="true"]www.smiley-lol.com/smiley/drague/gay/effemine2.gif[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny:
ουκρανιδια που εχουνε και ελληνικη ριζα (αμα ειστε παρατηριτικοι θα το βρειτε)
Καλα ψηφισαμε ε ?
Απλά σήμερα τα είδαμε όλα!Απο ποτε ειναι κουλτουρα ενα τραβελι με μουσια??????
Απο ποτε ειναι κουλτουρα ενα τραβελι με μουσια??????
Μην ξεχνας οτι το αποτελεσμα ειναι 50% επιτροπες, οι οποιες εαν θυμαμαι καλα μπηκαν για να προστατευσουν την σοβαροτητα του θεσμουEμένα πιο πολύ μου φαίνεται αβαβά η δουλειά από πριν για το ποιος να βγει παρά τέτοιες ιστορίες με κινητά.
Aπο τη μια οι καταπιεσμένοι γκεϊ ψήφισαν Αυστρία και από την άλλη οι φασίστες,οι Χρυσαυγίτες και τα κουμμούνια Ρωσία !! Ελλάδα,η χώρα των μεγάλων αντιθέσεων !
Tschuess. γειά
Schuss είναι ο πυροβολισμός.
θα επανελθει το στυλ της κνιτισσας τυπε...μουστακι και αξυριστη μασχαλη :Sτύπε εγώ φοβάμαι τις αντιδράσεις από τα φυσιολογικά κορίτσια
Στο βωμό της δόξας, είναι ικανές να κάνουν διπλές εγχειρήσεις φύλου, κλπ :S
Κι εμενα μου αρεσουν οι γυναικες και με κραζουν εδω μεσα τύπεΜια φορά είχαν αναφέρει στον Βουτσά σε μια συνέντευξη του πως είχε υπάρξει πολύ γυναικάς, οπότε ο άνθρωπος είπε σχεδόν απολογούμενος.
"Ε, άνρας είμαι οι γυναίκες μου αρέσουν! Τώρα βέβαια ξέρω πως σε κάποιος άλλους άντρες αρέσουν οι άντρες αλλά εγώ δεν έτυχε να ανήκω σ' αυτούς."
Κοινώς να ζητήσουμε και συγγνώμην που είμαστε streight!
Τύπε βγηκε στο κλαρι και η κουνιάδα?Σύντροφε,σύμφωνα με τη θεωρία όλων αυτών εμείς που γουστάρουμε γυναίκες είμαστε σεξιστές,ενώ αν είσαι γκεϊ ή τραβέλι είσαι ΟΚ ! Αυτό ήταν και το μύνημα που δυστυχώς πέρασε σήμερα...
Μην ξεχνας οτι το αποτελεσμα ειναι 50% επιτροπες, οι οποιες εαν θυμαμαι καλα μπηκαν για να προστατευσουν την σοβαροτητα του θεσμου