Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.168
- Πόντοι
- 1.686
Οχι τύπε.τυπε πρεπει να γινει μια ρουσκι βιζιον και να τραγουδανε μονο μουναρες απο ανατολικο μπλοκ :S
με το δευτερο το μιλφ θα παθει κανα εγκεφαλικο ο χασοδικης
Ναι...
Προφανως ο συζυγος της οικογενειας θα εκραζε μπροστα στη γυναικα του και μετα θα πηγε να ψηφισει με το κινητο του και να κλεισει ραντεβου με κανενα τραβελι με προσοντα....
την ειχε καμακωσει ο πανικας αυτην τυπεη εβα ριβας ήταν δίμετρη μουνάρα που μου άρεσε είχε κατέβει με αρμενία δεν θυμάμαι πότε όμως
Ναι...
Προφανως ο συζυγος της οικογενειας θα εκραζε μπροστα στη γυναικα του και μετα θα πηγε να ψηφισει με το κινητο του και να κλεισει ραντεβου με κανενα τραβελι με προσοντα....
Δεν ξερω ρε αδελφε μου, εχει φοβηθει το ματι μου πια.Έλα ρε δικέ μου πόσοι να είναι αυτοί που λες;
να φανταστεις τυπε, τοτε η ευρωπη ειχε σοκαριστει και τις κυνηγουσε επειδη ηταν λεσβιες και θελανε να φιληθουνε πανω στη σκηνη...υποκρισια των πουστηδων
Απο εδω μεσα δεν βλεπω να το ψηφισε κανενας.Ρε τύπε εσύ ψήφισες; Εγώ πάντως όχι, ούτε καν το είδα καλά-καλά.
Το αδερφάτο όμως ψήφισε σύσσωμο αν μη και πολλές φορές, μήπως κι υπάρχει κανένας περιορισμός; ;)
το 2010 αν θυμαμαι καλα.η εβα ριβας ήταν δίμετρη μουνάρα που μου άρεσε είχε κατέβει με αρμενία δεν θυμάμαι πότε όμως
Δεύτερο ειπαμε ρε τύπε, οχι εκατοστό.κατι σαν την ποπαρα τυπε?
Συμφωνω για το στιχο, μου το ειχε εξηγησει μια Ρωσιδα που τα ειχα πριν κατι χρονια, το ρεφρεν νομιζω ειναι ne ver, ne boysa, ne prosim που σημαινει μην πιστευεις, μην φοβασαι, μην ζητας (αν θυμαμαι καλα), καμοια σχεση με τον σημερινο τραβελο........δεν σου αρέσουν? τα κοριτσάκια είναι καβλάκια, μήπως δεν τα βλέπεις καλά.
επειδή ξέρω και ρωσικά το τραγούδι έχει γαμάτο στίχο, είναι βέβαια λίγο ροκ ήχος.
Παιδι εχει και ο Φωτης Σεργουλόπουλος.η μαυρομάλλα ήταν bisexual, δεν ήταν λεσβίες.
και οι δύο έχουν παιδιά σήμερα.
Οχι τύπε.
Το μιλφ για να αρεσει πρεπει να ειναι και λιγο "δεύτερο".
:o :o :oΠαιδι εχει και ο Φωτης Σεργουλόπουλος.
Ρε τύπε εσύ ψήφισες; Εγώ πάντως όχι, ούτε καν το είδα καλά-καλά.
Το αδερφάτο όμως ψήφισε σύσσωμο αν μη και πολλές φορές, μήπως κι υπάρχει κανένας περιορισμός; ;)
Μάστορα η δεύτερη πρότασή σου δείχνει ότι είσαι αυθεντικός μιλφάκιας! ΕΥΓΕ!
Δεν μπορεί να μην είναι στημένο, δεν μπορεί όλες οι χώρες να τρελάθηκαν με αυτό το πράγμα, ανάθεση πρέπει να παίζει μάλλον και μας δουλεύουν. Δηλαδή αντικειμένικα να το δεις όλη η Ευρώπη δεν είναι τόσο "προοδευτική", για παράδειγμα είμαι σίγουρος οτι σε όλα τα ελληνικά σπίτια θα κράζανε και όμως δώσαμε στο έκτρωμα 12... δεν παίζει να είναι νορμάλ η ψηφοφορία.