Πολύ πουσταριό τριγύρω, τελικά...
Κυκλοφορούμε ανάμεσά τους...
Όχι ρε μην το λες
Πολύ πουσταριό τριγύρω, τελικά...
Κυκλοφορούμε ανάμεσά τους...
εκει κυβερναει το εεκ τυπε ;)Βρήκα πού θα μεταναστευσω αν βγει ο Συριζα.
και μετα λενε δικτακτορα τον λουκασενκο τυπεστη μπελαρους τυπε εχει δικια τους γιουροβιζιον υπαιθρια ;)
Και πολύ ωραιο τραγουδι κιολας.
οι γελοιοι γιουχαρανε συνεχεια σημεραο Πούτιν ρίχνει άγρια γέλια με την "Ευρώπη" απόψε.
να φανταστεις τυπε, τοτε η ευρωπη ειχε σοκαριστει και τις κυνηγουσε επειδη ηταν λεσβιες και θελανε να φιληθουνε πανω στη σκηνη...υποκρισια των πουστηδωνδεν σου αρέσουν? τα κοριτσάκια είναι καβλάκια, μήπως δεν τα βλέπεις καλά.
επειδή ξέρω και ρωσικά το τραγούδι έχει γαμάτο στίχο, είναι βέβαια λίγο ροκ ήχος.
Καλα κανει τυπε, γιατι δεν βλεπω να ξαναπηγαινει Eurovision στο πρωην μπλοκ, πρεπει να μαζεψανε πολλες οι "φανς" σε Κιεβο, Μπεογκραντ, Μοσχα και Μπακουστη μπελαρους τυπε εχει δικια τους γιουροβιζιον υπαιθρια ;)
....μπλιατ..............
εμείς πήγαμε σε διαγωνισμό για τσίρκο γι αυτό και το τραμπολίνο ...
τυπε πρεπει να γινει μια ρουσκι βιζιον και να τραγουδανε μονο μουναρες απο ανατολικο μπλοκ :SΚαλα κανει τυπε, γιατι δεν βλεπω να ξαναπηγαινει Eurovision στο πρωην μπλοκ, πρεπει να μαζεψανε πολλες οι "φανς" σε Κιεβο, Μπεογκραντ, Μοσχα και Μπακου
Εκει κυβερναει το ΚΚΕ νομιζωΒρήκα πού θα μεταναστευσω αν βγει ο Συριζα.
Ναι...Δεν μπορεί να μην είναι στημένο, δεν μπορεί όλες οι χώρες να τρελάθηκαν με αυτό το πράγμα, ανάθεση πρέπει να παίζει μάλλον και μας δουλεύουν. Δηλαδή αντικειμένικα να το δεις όλη η Ευρώπη δεν είναι τόσο "προοδευτική", για παράδειγμα είμαι σίγουρος οτι σε όλα τα ελληνικά σπίτια θα κράζανε και όμως δώσαμε στο έκτρωμα 12... δεν παίζει να είναι νορμάλ η ψηφοφορία.
οακκε τυπεΕκει κυβερναει το ΚΚΕ νομιζω
Δεν μπορεί να μην είναι στημένο, δεν μπορεί όλες οι χώρες να τρελάθηκαν με αυτό το πράγμα, ανάθεση πρέπει να παίζει μάλλον και μας δουλεύουν. Δηλαδή αντικειμένικα να το δεις όλη η Ευρώπη δεν είναι τόσο "προοδευτική", για παράδειγμα είμαι σίγουρος οτι σε όλα τα ελληνικά σπίτια θα κράζανε και όμως δώσαμε στο έκτρωμα 12... δεν παίζει να είναι νορμάλ η ψηφοφορία.
Αν αυτη ειναι 29 τοτε η Γωγω Τσαμπα ειναι τενορος της λυρικης!!!Αλογο ναι, θεια δεν νομιζω ειναι μολις 29 ετων