Νέα

Eurovision 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
δεν σου αρέσουν? τα κοριτσάκια είναι καβλάκια, μήπως δεν τα βλέπεις καλά.

επειδή ξέρω και ρωσικά το τραγούδι έχει γαμάτο στίχο, είναι βέβαια λίγο ροκ ήχος.
να φανταστεις τυπε, τοτε η ευρωπη ειχε σοκαριστει και τις κυνηγουσε επειδη ηταν λεσβιες και θελανε να φιληθουνε πανω στη σκηνη...υποκρισια των πουστηδων  :jerking:

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
στη μπελαρους τυπε εχει δικια τους γιουροβιζιον υπαιθρια  ;)

Καλα κανει τυπε, γιατι δεν βλεπω να ξαναπηγαινει Eurovision στο πρωην μπλοκ, πρεπει να μαζεψανε πολλες  :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3: οι "φανς" σε Κιεβο, Μπεογκραντ, Μοσχα και Μπακου

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.168
Πόντοι
1.686

Γαμάτο τραγουδάκι !

Η μουσικότητα που έχουν τα ρωσικα τραγουδια είναι απίστευτη .

Εξάλλου και στη κλασική μουσική διέπρεψαν ( Τσαϊκοφσκυ ,Ραχμάνινοφ ,κτλ )

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
η εβα ριβας ήταν δίμετρη μουνάρα που μου άρεσε είχε κατέβει με αρμενία δεν θυμάμαι πότε όμως

Συνημμένα

• αρχείο λήψης.jpg
    αρχείο λήψης.jpg
    9 KB · Εμφανίσεις: 26

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ελα παμε Μπουρδελα ντοτ Κομ ... ΝΤΑΝΣΙΝ ΡΩΣΙΑ ΓΚΟΥΝΤ ΜΠΑΙ   :rockon: :rockon: :rockon:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Καλα κανει τυπε, γιατι δεν βλεπω να ξαναπηγαινει Eurovision στο πρωην μπλοκ, πρεπει να μαζεψανε πολλες  :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3: οι "φανς" σε Κιεβο, Μπεογκραντ, Μοσχα και Μπακου
τυπε πρεπει να γινει μια ρουσκι βιζιον και να τραγουδανε μονο μουναρες απο ανατολικο μπλοκ  :S

με το δευτερο το μιλφ θα παθει κανα εγκεφαλικο ο χασοδικης  :rolleyes:

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Δεν μπορεί να μην είναι στημένο, δεν μπορεί όλες οι χώρες να τρελάθηκαν με αυτό το πράγμα, ανάθεση πρέπει να παίζει μάλλον και μας δουλεύουν. Δηλαδή αντικειμένικα να το δεις όλη η Ευρώπη δεν είναι τόσο "προοδευτική", για παράδειγμα είμαι σίγουρος οτι σε όλα τα ελληνικά σπίτια θα κράζανε και όμως δώσαμε στο έκτρωμα 12... δεν παίζει να είναι νορμάλ η ψηφοφορία.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Δεν μπορεί να μην είναι στημένο, δεν μπορεί όλες οι χώρες να τρελάθηκαν με αυτό το πράγμα, ανάθεση πρέπει να παίζει μάλλον και μας δουλεύουν. Δηλαδή αντικειμένικα να το δεις όλη η Ευρώπη δεν είναι τόσο "προοδευτική", για παράδειγμα είμαι σίγουρος οτι σε όλα τα ελληνικά σπίτια θα κράζανε και όμως δώσαμε στο έκτρωμα 12... δεν παίζει να είναι νορμάλ η ψηφοφορία.
Ναι...
Προφανως ο συζυγος της οικογενειας θα εκραζε μπροστα στη γυναικα του και μετα θα πηγε να ψηφισει με το κινητο του και να κλεισει ραντεβου με κανενα τραβελι με προσοντα....

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16

:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom