The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 39.009
- Πόντοι
- 25.467
και η δήμητρα (δεν θυμάμαι επίθετο γαμώ) η τελευταία του γυναίκα άφησε μπιχτάρες πως τον έπιασε καβάλα στο σπίτι με κάποια πρώην που ποτέ δεν έφυγε από τη ζωή του κλπ κλπ..
Ο Αντρέας πρέπει να έχει γαμήσει ότι κυκλοφορεί σε ανθυπομόντελο wannabe τηλεπερσόνα-βιζιτάκι.Με την προοπτική της ανάδειξης της ταλαντοσύνης τους.(Παλιά)
Στον καλλιτεχνικό(θεατρικο-τραγουδιστικό)χώρο το αντίστοιχό του νομίζω πως είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος.
Αλλο αρρωστάκι αυτό ίσως και μεγαλύτερο.
Διόρθωσέ με αν λαθεύω Άγιε.
Ο Αντρέας πρέπει να έχει γαμήσει ότι κυκλοφορεί σε ανθυπομόντελο wannabe τηλεπερσόνα-βιζιτάκι.Με την προοπτική της ανάδειξης της ταλαντοσύνης τους.(Παλιά)
Στον καλλιτεχνικό(θεατρικο-τραγουδιστικό)χώρο το αντίστοιχό του νομίζω πως είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος.
Δε νομίζω μόνο σταρλετίτσες.Και κανονικές νεαρής ηλικίας ηθοποιούς,τραγουδίστριες κλπ.Γαμαει σταρλετιτσες ο Σπυρος ? Ωρε μπραβο... αυτος παντρεμενος δεν ειναι ?
Δε νομίζω μόνο σταρλετίτσες.Και κανονικές νεαρής ηλικίας ηθοποιούς,τραγουδίστριες κλπ.
Καλά για κάτι μπαλέτα που χορεύουν στην εκπομπή δε το συζητάω.
Νομίζω πως πέρα απ τα χρήματα ειναι ο ποιο σημαντικός λόγος που κάνει ακόμα την εκπομπή.
Δες μια εκπομπή και θα καταλάβεις.
Επίσης ένα πουλάκι μου ειπε πως κι αυτός εχει αδυναμία "στο λευκό που ξεχωρίζει"
Ο Άγιος μπορεί να μας πει αν ξέρει.
Δε νομίζω μόνο σταρλετίτσες.Και κανονικές νεαρής ηλικίας ηθοποιούς,τραγουδίστριες κλπ.
Επίσης ένα πουλάκι μου ειπε πως κι αυτός εχει αδυναμία "στο λευκό που ξεχωρίζει"
ο χαζοαγαπούλης που μάλλον τον δουλεύουν τα γκομενέτα για λίγη τρυφερή σάρκα κι αντίστοιχα ο πονηρόγατος που δεν χαρίζει σ ότι κινείται.Έστι είναι.
Μόνο που υπάρχει μια ειδοποιός (κατά την προσωπική μου εκτίμηση) διαφόρα μεταξύ του κ. Μικρούτσικου και του κ. Παπαδόπουλου. Ο πρώτος είναι "αφελής", ενώ ο δεύτερος "κουτοπόνηρος".
Καλά για κάτι μπαλέτα που χορεύουν στην εκπομπή δε το συζητάω.
Νομίζω πως πέρα απ τα χρήματα ειναι ο ποιο σημαντικός λόγος που κάνει ακόμα την εκπομπή.
Τι σημασία έχει?Κι ο Νίκος Ρίζος ο μακαρίτης ήταν μπίχτης.
Συμφωνάμε και στα δύο και για τους δύο.ευτυχως ο μακαριτης ο Ριζος ουτε πρασινοφρουρος ητανε ουτε κοκα κολες επινε
στο σκαμπο ανεβασμενος η χωρις?
Eίναι κοντός ο ''και λίγα παίρνω'' και κοκάκιας;ευτυχως ο μακαριτης ο Ριζος ουτε πρασινοφρουρος ητανε ουτε κοκα κολες επινε
Eίναι κοντός ο ''και λίγα παίρνω'' και κοκάκιας;
Κοίτα να δεις τι μαθαίνει κανείς εδώ μέσα...
Ντάξει το ''πρανινοφρουρός'' είναι γνωστό.
Eίναι κοντός ο ''και λίγα παίρνω'' και κοκάκιας;
Κοίτα να δεις τι μαθαίνει κανείς εδώ μέσα...
Ντάξει το ''πρανινοφρουρός'' είναι γνωστό.