- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.185
- Πόντοι
- 17.085
Βυζάρες μου!!!!!!!
καλά μεγάλη ήττα να είσαι πιτσιρίκα και να σε σβήνει ένα προτζίλφ, σαν ξόανο ήταν η μικρή δίπλα στις βυζάρες μου προκάλεσε οίκτο ;)
Πληθωρική παρουσία γενικώς η κ. Βόσσου. Την γνώρισα το 1991 όταν είχε επισκευθεί την Ρώμη για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το παραπάνω τραγούδι. Κανεις από την ομάδα υποδοχής δεν αμφέβαλλε για το πώς θα διαχειριστεί την "κρίσιμη" στιγμή. Τουναντίον μας τρομοκρατούσε ο κ. Μικρούτσικος. Είδαμε και πάθαμε να τον πείσουμε να φορέσει κάτι αξιοπρεπές.
εντάξει καλός είχε βγει τελικά
Ναι. Καλός ήταν αν και εκάνε και κάτι ψιλοκαραγκιζιλίκια (και καλά ότι είχε "μερακλώσει" με τον ρυθμό).
μαν ο τύπος απ'όταν τον θυμάμαι εγώ πάντα είχε έναν λανθάνοντα βαθμό πάρκινσον μπορεί να έφταιγε αυτό κιθάρα κρατούσε εκεί ή μπάσο
Μπάσο, απ΄ ό,τι θυμάμαι.
για μπάσο μου μοιάζει και μένα όπως το βλέπω απλώς το κρατάει σαν κιθάρα
εγώ ένα ήθελα να ξέρω, όταν γράφονται μερικά τραγούδια (πχ αυτό της κρυσταλλίας),ενορχηστρώνονται κλπ. και βλέπουν το τελικό αποτέλεσμα οι ενδιαφερόμενοι (συνθέτες, στιχουργοί, τραγουδιστές) δεν μπορούν να καταλάβουν ότι πρόκειται για πατάτα; ή σου λένε πάμε με αυτό που έχουμε και όπου βγει
για μπάσο μου μοιάζει και μένα όπως το βλέπω απλώς το κρατάει σαν κιθάρα
εγώ ένα ήθελα να ξέρω, όταν γράφονται μερικά τραγούδια (πχ αυτό της κρυσταλλίας),ενορχηστρώνονται κλπ. και βλέπουν το τελικό αποτέλεσμα οι ενδιαφερόμενοι (συνθέτες, στιχουργοί, τραγουδιστές) δεν μπορούν να καταλάβουν ότι πρόκειται για πατάτα; ή σου λένε πάμε με αυτό που έχουμε και όπου βγει
Πολλοί, το αντιλαμβάνονται και λένε : πάμε, και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει... Άλλοι πάλι νομίζουν ότι κάθε πόνημα τους, είναι ένα παρεξηγημένο αριστούργημα (βλέπε Δάντης).
Η Κρυσταλια αναζητει ποιοτικη στροφη στην καριερα της και η επιλογη της Γιουροβιζιον με αυτο το τραγουδι ηταν η ευκαιρια της
Δεν νομιζω να ηθελε να μας εκπροσωπησει...οσο να φανει οτι αλλαζει ρεπερτοριο και γινεται ποιοτικη (μ η ν χ ε σ ω μ ε τ η ν γ κ ο μ ε ν α τ ο υ ο υ γ γ α ρ ε ζ ο υ )
Πες μας κι άλλα.Πληθωρική παρουσία γενικώς η κ. Βόσσου. Την γνώρισα το 1991 όταν είχε επισκευθεί την Ρώμη για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το παραπάνω τραγούδι. Κανεις από την ομάδα υποδοχής δεν αμφέβαλλε για το πώς θα διαχειριστεί την "κρίσιμη" στιγμή. Τουναντίον μας τρομοκρατούσε ο κ. Μικρούτσικος. Είδαμε και πάθαμε να τον πείσουμε να φορέσει κάτι αξιοπρεπές.
τα τελευταία χρόνια διαγωνίζονται για την ελλάδα τραγούδια που έχουν τρομπέτα μέσα που είναι μεν φολκλορικό στοιχείο των βαλκανίων αλλά καμμία σχέση με ελλάδα αυτός ο ήχος το έχεις παρατηρήσει
Πες μας κι άλλα.
Μεταλαμπάδευσε μας την Σοφία των χρόνων σου δάσκαλε.
Ναι. Χάλκινα, γενικώς.
Θα προτιμούσατε, φλογέρα, ζουρνά ή άσκαυλο;
Μαθήματα διά αλληλογραφίας δεν παίζουν Άγιε θυμόσοφε;