Νέα

Eurovision 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.185
Πόντοι
17.085
:grin:

Συνημμένα

• jos5.jpg
    jos5.jpg
    54,4 KB · Εμφανίσεις: 19

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
το έχουμε και πιο κάτω αφεντικο?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.185
Πόντοι
17.085
:cheesy:

Συνημμένα

• jos6.jpg
    jos6.jpg
    54,1 KB · Εμφανίσεις: 15

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

παρακολούθησα τον χθεσινό τελικό, η κρυσταλλία φοβερό μουνί, λυπάμαι που την απαξιώνω με τέτοιον χαρακτηρισμό αλλά είναι φοβερό μουνί, και η άλλη η ξανθούλα καταπληκτικό teen αλλά μου φάνηκε ότι στο τραγούδι όταν έπιανε κορώνες στόναρε :S

εκεί που ξερόχυσα όμως ήταν με εμφάνιση βόσσου: τι βυζάρες πέταξε έξω η μιλφάρα και δεν την είχα σε υπόληψη :bigdick: κλασικά, αν παίζει τηλεφωνάκι, όποιος έχει ίνφο αν δουλεύει για χαρτζιλίκι να στείλει πμ κλπ. :grin:

τα τραγούδια όπως πάντα αδιάφορα έως κακά,  η κρυσταλλία πολύ καλή φωνή αλλά το τραγούδι της πολύ "λίγο", με μαρτάκη γελάει ο κόσμος γενικά, της ξανθιάς αδιάφορο άξιζε μόνο η εμφάνιση της μουνίτσας, τελικά πιστεύω ότι βγήκε το καλύτερο από τις 4 παπαριές :think:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.000
Πόντοι
25.467
καλά μεγάλη ήττα να είσαι πιτσιρίκα και να σε σβήνει ένα προτζίλφ, σαν ξόανο ήταν η μικρή δίπλα στις βυζάρες μου προκάλεσε οίκτο ;)

Πληθωρική παρουσία γενικώς η κ. Βόσσου. Την γνώρισα το 1991 όταν είχε επισκευθεί την Ρώμη για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το παραπάνω τραγούδι. Κανεις από την ομάδα υποδοχής δεν αμφέβαλλε για το πώς θα διαχειριστεί την "κρίσιμη" στιγμή. Τουναντίον μας τρομοκρατούσε ο κ. Μικρούτσικος. Είδαμε και πάθαμε να τον πείσουμε να φορέσει κάτι αξιοπρεπές. 

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Πληθωρική παρουσία γενικώς η κ. Βόσσου. Την γνώρισα το 1991 όταν είχε επισκευθεί την Ρώμη για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το παραπάνω τραγούδι. Κανεις από την ομάδα υποδοχής δεν αμφέβαλλε για το πώς θα διαχειριστεί την "κρίσιμη" στιγμή. Τουναντίον μας τρομοκρατούσε ο κ. Μικρούτσικος. Είδαμε και πάθαμε να τον πείσουμε να φορέσει κάτι αξιοπρεπές. 

εντάξει καλός είχε βγει τελικά :thumbsup:

526x297-hRz.jpg

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ναι. Καλός ήταν αν και εκάνε και κάτι ψιλοκαραγκιζιλίκια (και καλά ότι είχε "μερακλώσει" με τον ρυθμό).  :)

μαν ο τύπος απ'όταν τον θυμάμαι εγώ πάντα είχε έναν λανθάνοντα βαθμό πάρκινσον μπορεί να έφταιγε αυτό :P κιθάρα κρατούσε εκεί ή μπάσο :think:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.000
Πόντοι
25.467
μαν ο τύπος απ'όταν τον θυμάμαι εγώ πάντα είχε έναν λανθάνοντα βαθμό πάρκινσον μπορεί να έφταιγε αυτό :P κιθάρα κρατούσε εκεί ή μπάσο :think:

Μπάσο, απ΄ ό,τι θυμάμαι.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Μπάσο, απ΄ ό,τι θυμάμαι.

για μπάσο μου μοιάζει και μένα όπως το βλέπω απλώς το κρατάει σαν κιθάρα

εγώ ένα ήθελα να ξέρω, όταν γράφονται μερικά τραγούδια (πχ αυτό της κρυσταλλίας),ενορχηστρώνονται κλπ. και βλέπουν το τελικό αποτέλεσμα οι ενδιαφερόμενοι (συνθέτες, στιχουργοί, τραγουδιστές) δεν μπορούν να καταλάβουν ότι πρόκειται για πατάτα; ή σου λένε πάμε με αυτό που έχουμε και όπου βγει :idiot:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.000
Πόντοι
25.467

εγώ ένα ήθελα να ξέρω, όταν γράφονται μερικά τραγούδια (πχ αυτό της κρυσταλλίας),ενορχηστρώνονται κλπ. και βλέπουν το τελικό αποτέλεσμα οι ενδιαφερόμενοι (συνθέτες, στιχουργοί, τραγουδιστές) δεν μπορούν να καταλάβουν ότι πρόκειται για πατάτα; ή σου λένε πάμε με αυτό που έχουμε και όπου βγει :idiot:

Πολλοί, το αντιλαμβάνονται και λένε : πάμε, και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει... Άλλοι πάλι νομίζουν ότι κάθε πόνημα τους, είναι ένα παρεξηγημένο αριστούργημα (βλέπε Δάντης).  :)

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16

Η Κρυσταλια αναζητει ποιοτικη στροφη στην καριερα της και η επιλογη της Γιουροβιζιον με αυτο το τραγουδι ηταν η ευκαιρια της
Δεν νομιζω να ηθελε να μας εκπροσωπησει...οσο να φανει οτι αλλαζει ρεπερτοριο και γινεται ποιοτικη (μ η ν χ ε σ ω μ ε τ η ν γ κ ο μ ε ν α τ ο υ ο υ γ γ α ρ ε ζ ο υ )

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Πολλοί, το αντιλαμβάνονται και λένε : πάμε, και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει... Άλλοι πάλι νομίζουν ότι κάθε πόνημα τους, είναι ένα παρεξηγημένο αριστούργημα (βλέπε Δάντης).   :)

τα τελευταία χρόνια διαγωνίζονται για την ελλάδα τραγούδια που έχουν τρομπέτα μέσα που είναι μεν φολκλορικό στοιχείο των βαλκανίων αλλά καμμία σχέση με ελλάδα αυτός ο ήχος το έχεις παρατηρήσει :)

Η Κρυσταλια αναζητει ποιοτικη στροφη στην καριερα της και η επιλογη της Γιουροβιζιον με αυτο το τραγουδι ηταν η ευκαιρια της
Δεν νομιζω να ηθελε να μας εκπροσωπησει...οσο να φανει οτι αλλαζει ρεπερτοριο και γινεται ποιοτικη (μ η ν χ ε σ ω μ ε τ η ν γ κ ο μ ε ν α τ ο υ ο υ γ γ α ρ ε ζ ο υ )

:new_shocked:

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
Πες μας κι άλλα.
Μεταλαμπάδευσε μας την Σοφία των χρόνων σου δάσκαλε.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.000
Πόντοι
25.467
τα τελευταία χρόνια διαγωνίζονται για την ελλάδα τραγούδια που έχουν τρομπέτα μέσα που είναι μεν φολκλορικό στοιχείο των βαλκανίων αλλά καμμία σχέση με ελλάδα αυτός ο ήχος το έχεις παρατηρήσει :)

Ναι. Χάλκινα, γενικώς.

Θα προτιμούσατε, φλογέρα, ζουρνά ή άσκαυλο;  :think:

Πες μας κι άλλα.
Μεταλαμπάδευσε μας την Σοφία των χρόνων σου δάσκαλε.

Εσείς κ. Νιόνιο, περάστε να σας τα "μεταλαμπαδεύσω" έκ του σύνεγγυς.

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
Μαθήματα διά αλληλογραφίας δεν παίζουν Άγιε θυμόσοφε;

Stories

Νέο!

Stories