_hayabusas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2013
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Εξομολόγηση δι΄αλληλογραφίας, "παίζει";
Μα δεν θέλω εξομολόγηση.
Κι άλλα για την Βόσσου θέλω.
Εξομολόγηση δι΄αλληλογραφίας, "παίζει";
Μα δεν θέλω εξομολόγηση.
λογικά τις έχει πλαστικοποιήσει τι λες
Πληθωρική παρουσία γενικώς η κ. Βόσσου. Την γνώρισα το 1991 όταν είχε επισκευθεί την Ρώμη για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το παραπάνω τραγούδι. Κανεις από την ομάδα υποδοχής δεν αμφέβαλλε για το πώς θα διαχειριστεί την "κρίσιμη" στιγμή. Τουναντίον μας τρομοκρατούσε ο κ. Μικρούτσικος. Είδαμε και πάθαμε να τον πείσουμε να φορέσει κάτι αξιοπρεπές.
αρρωστος με το μουνι και το κορι. τη βοσσου τη χωρισε γιατι ελεγε δεξια και αριστερα πανω κατω ον καμερα οφ καμερα οτι ηθελε ολη μερα να τη γαμαει, στις σκαλες στο τραπεζι παντου και τα πηρε κρανιο ο ουτσικος γιατι ηταν η εποχη που ηθελε να βγαινει πχιοτικος
κόρι
δηλαδή έλεγε η βόσσου τότε παντού ότι ήθελε να την γαμάει συνέχεια ο μικρούτσικος κατάλαβα καλά
ναι. καβλιαρης.
"Έπαιζε" ερ μπασάρ πριν βγει το air guitar.Πολύ μπροστά.Μπάσο, απ΄ ό,τι θυμάμαι.
"Έπαιζε" ερ μπασάρ πριν βγει το air guitar.Πολύ μπροστά.
σαν τελειωμενη τσα2 του μεταξουργειου ηταν το προτζιλφ.καλά μεγάλη ήττα να είσαι πιτσιρίκα και να σε σβήνει ένα προτζίλφ, σαν ξόανο ήταν η μικρή δίπλα στις βυζάρες μου προκάλεσε οίκτο ;)
σαν τελειωμενη τσα2 του μεταξουργειου ηταν το προτζιλφ.
με φορεμα 3 νουμερα μικροτερο,πασχιζοντας να δειξει ακομη ποθητη..μου προκαλεσε οικτο ;)
με επεισε παντως,με ενα 50αρικο ακαποτο τη γαμαγα.
μαν η εμφάνιση απέδειξε ότι κρύβει πουτανιά μέσα της και χρειάζεται χύσιμο στα βυζιά επειγόντως
τα είπα πρώτος πρώτος στο κατάλληλο θρέντ
αν είχα νετ στο σπίτι θα σε προλάβαινα
μαν τι να λέμε έπεσαν σκέψεις για παχιές αλλά ήταν λίγος ο χρόνος
και η δήμητρα (δεν θυμάμαι επίθετο γαμώ) η τελευταία του γυναίκα άφησε μπιχτάρες πως τον έπιασε καβάλα στο σπίτι με κάποια πρώην που ποτέ δεν έφυγε από τη ζωή του κλπ κλπ..αρρωστος με το μουνι και το κορι. τη βοσσου τη χωρισε γιατι ελεγε δεξια και αριστερα πανω κατω ον καμερα οφ καμερα οτι ηθελε ολη μερα να τη γαμαει, στις σκαλες στο τραπεζι παντου και τα πηρε κρανιο ο ουτσικος γιατι ηταν η εποχη που ηθελε να βγαινει πχιοτικος