- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
με διαφορα τα καλυτερα τραγουδια αρμενια σουηδια και ουγγαρια
Aρμενία ναι αρκετά καλό. Το 2ο που ξεχώρισα πέραν της Ολλανδίας.
με διαφορα τα καλυτερα τραγουδια αρμενια σουηδια και ουγγαρια
η λευκορωσια εστειλε κλαρινογαμπρους :S ορε που παμε..... :-
τώρα είδα την λιθουανία, νομίζω τα τραγούδια της γιουροβίζιον γενικά και διαχρονικά πάσχουν στις ενορχηστρώσεις για κάποιον λόγο
ειστε για το πουτσο και οι 2 ....
Τα τραγούδια της γιουροβίζιον πάσχουν διαχρονικά από άποψης τραγουδιών.τώρα είδα την λιθουανία, νομίζω τα τραγούδια της γιουροβίζιον γενικά και διαχρονικά πάσχουν στις ενορχηστρώσεις για κάποιον λόγο
πώς και δεν πήγες φέτος βαριόταν ο γκόμενος![]()
απο οτι μου ειπε ο παπαζολης του εχουν απαγορεψει την εξοδο απο τη χωρα και μενουν μερες μεχρι να τον πανε στη στενη ;)πώς και δεν πήγες φέτος βαριόταν ο γκόμενος![]()
απο οτι μου ειπε ο παπαζολης του εχουν απαγορεψει την εξοδο απο τη χωρα και μενουν μερες μεχρι να τον πανε στη στενη ;)
ΣυμφωνώΤα τραγούδια της γιουροβίζιον πάσχουν διαχρονικά από άποψης τραγουδιών.Είναι όλα αρχιμάπες. Υποστηρίζουμε μόνο ξέκωλα και μουνάρες εν γένει κόντρα στη λαίλαπα των ευρωφλωροπουσταριών. Και παρακολουθούμε στο mute εννοείται.
Τα τραγούδια της γιουροβίζιον πάσχουν διαχρονικά από άποψης τραγουδιών.Είναι όλα αρχιμάπες. Υποστηρίζουμε μόνο ξέκωλα και μουνάρες εν γένει κόντρα στη λαίλαπα των ευρωφλωροπουσταριών. Και παρακολουθούμε στο mute εννοείται.
απο σενα παντως εχει μεγαλυτερα @@ ο παπαζολακος παντως ;)