Νέα

Eurovision 2010

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Billy7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 837
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Εχετε ακουσει τα υποψηφια ελληνικα κομματια για τον φετινο διαγωνισμο της Εurovision? Ποιο πιστευετε οτι θα στειλουμε τελικα και τι πιθανοτητες εχουμε φετος να διακριθουμε;

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
845
Πόντοι
96
Εχετε ακουσει τα υποψηφια ελληνικα κομματια για τον φετινο διαγωνισμο της Εurovision? Ποιο πιστευετε οτι θα στειλουμε τελικα και τι πιθανοτητες εχουμε φετος να διακριθουμε;
καταρχας θα παρουμε τον πουλο και γαμιεται η eurovision :rockon: :rockon:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Εμενα μ αρεσει της Σανη Μπαλτζη αλλα πιστευω οτι θα παει ο Αλκαιος.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
στα αρχίδια μας για το πανηγυράκι...
βγάζουνε οι πούστηδες τρελά λεφτά από αυτό.

OP
OP
Billy7

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Εμενα μ αρεσει της Σανη Μπαλτζη αλλα πιστευω οτι θα παει ο Αλκαιος.

Εχουμε καλες υποψηφιοτητες φετος,και πολλα κομματια με ροκ στοιχειο.Των Emigre πιστευω πως θα ηταν καταληλοτερο να παει μιας και εχει και ελληνικα στοιχεια μεσα,αν και μου αρεσει και της Μπαλτζη και οι Μελισσες.

OP
OP
Billy7

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687

Συμφωνω κι εγω,απλα ειναι ενα πανηγυρακι για να περασεις καλα ενα σαββατοκυριακο,να περασει η ωρα σου.Για λαϊκη καταναλωση....

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Περα απο τους πουστηδες εχει και ωραιες γκομενες ανοιγει το ματι σου ρε αδερφε, αρτος και θεαματα, ασε το γελιο που ριχνεις με τα καθε λογης σουργελα. Οσο για μουσικη λιγα πραγματα αλλα σαφως καλυτερη απο τα μπουζουκοσκυλαδικα που ακουμε στην Ελλαδα.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Λιγες εως καθολου, αλλα τουλαχιστον ας ειμαστε αξιοπρεπεις οχι οπως περυσι που πηγαν να βγαλουν το Ρουβα νικητη με το στανιο, ξοδεψαν ενα καρο λεφτα και τελικα πουλος, ας μην μπαινουμε στο παιχνιδι του πουστοφανατισμου.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Λιγες εως καθολου, αλλα τουλαχιστον ας ειμαστε αξιοπρεπεις οχι οπως περυσι που πηγαν να βγαλουν το Ρουβα νικητη με το στανιο, ξοδεψαν ενα καρο λεφτα και τελικα πουλος, ας μην μπαινουμε στο παιχνιδι του πουστοφανατισμου.
exactly

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ειμαι φαν της μουσικης και ασχολουμαι κιολας με μουσικα οργανα!! Αλλα ως εκει η γιουροβιζιον ειναι σαν η βραδιες των ριαλιτη μονο που γεινονται ψηφοφοριες μονο για νικητη!! Δεν εχω δει ποτε καλη μουσικη να διακρινεται σε αυτο το <<πανηγηρι>> εχουν περασει μεν φωνες πχ περσυ βεμπερ ονομα τρανταχτο στην μουσικη και κερδισε ο φλορακος με το βιολι!! Ε οταν πανε ψιφηζουν τα 14-15 μαλακησμενα τι περιμενεις

OP
OP
Billy7

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687

E ναι, να δουμε και κανεναν νεο καλλιτεχνη.Μπορει φετος να παμε καλυτερα,καμια φορα εκει που δεν το περιμενεις μπορει να σου βγει και με χαμηλοτερο μπατζετ!!!

OP
OP
Billy7

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Ειμαι φαν της μουσικης και ασχολουμαι κιολας με μουσικα οργανα!! Αλλα ως εκει η γιουροβιζιον ειναι σαν η βραδιες των ριαλιτη μονο που γεινονται ψηφοφοριες μονο για νικητη!! Δεν εχω δει ποτε καλη μουσικη να διακρινεται σε αυτο το <<πανηγηρι>> εχουν περασει μεν φωνες πχ περσυ βεμπερ ονομα τρανταχτο στην μουσικη και κερδισε ο φλορακος με το βιολι!! Ε οταν πανε ψιφηζουν τα 14-15 μαλακησμενα τι περιμενεις

Κατα καιρους ομως εχουν βγει μεγαλα τραγουδια απο εκει (λιγα βεβαια) οπως το σερβικο του Γιοκσιμοβιτς,του Ριμπακ περσι κ.α.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Billy πες πιο τραγούδι από τα υποψήφια πιστεύεις ότι θα πάει στην Eurovision????????

OP
OP
Billy7

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Billy πες πιο τραγούδι από τα υποψήφια πιστεύεις ότι θα πάει στην Eurovision????????

Εγω θα ηθελα τους Εmigre αλλα και η Σανυ Μπαλτζη εχει ωραιο κομματι και οι Μελισσες.Θα δουμε....

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Εγω θα ηθελα τους Εmigre αλλα και η Σανυ Μπαλτζη εχει ωραιο κομματι και οι Μελισσες.Θα δουμε....

Φίλε η Σάνυ Μπαλτζή είναι ωραίο κομμάτι ποιος νοιάζεται για το τραγούδι της  :2funny: :2funny: :2funny:

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
E ναι, να δουμε και κανεναν νεο καλλιτεχνη.Μπορει φετος να παμε καλυτερα,καμια φορα εκει που δεν το περιμενεις μπορει να σου βγει και με χαμηλοτερο μπατζετ!!!
Οταν λες νεο δεν νομιζω να εννοεις τον Αλκαιο?

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Τη γιουροβιζιον την χαλαει το πουσταριο που μαζευεται τριγυρο και καποιες κιτς συμμετοχες, οσο για το νικητη και της ψηφοφοριες εκει παιζουν ρολο και πολιτικα κριτιρια καθως και οι μειονοτητες καθε χωρας (π.χ η Ελλαδα δινει 12αρι σε Κυπρο η Αλβανια), συνηθως παντως ο νικιτης εχει γενικα καλο κομματι. Οσο για τον τυπα  με το βιολι η Νορβηγια εστειλε ενα κομματι με στοιχεια απο την παραδοση της και αυτο πρεπει να το σεβομασται αν θελουμε και οι αλλοι να σεβονται εμας, αντ αυτου εμεις στειλαμε το Ρουβα να κανει το ζιγκολο στις Ρωσιδες (με η χωρις εισαγωγικα) πληρωνοντας ενα καρο λεφτα διαφορες Μαγγιρες για να μας λενε τι να ψηφησουμε, ποσο μαλακας ειναι ο Νορβηγος και ποσο χοντρη ειναι η Τουρκαλα (πολλες θα ηθελαν να ειχαν το σωμα της εδω που τα λεμε). Και πληρωσαμε ενα καρο λεφτα!!!! την ιδια ωρα που η ζαπλουτη Νορβηγια δεν εκανε ουτε προμο τουρ.

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
η Φουρειρα που τραγουδα με τον Μανο Πυροβολημενο ειναι μπανικη

Stories

Νέο!

Stories