You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Eurovision 2010
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Billy7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 837
- Εμφανίσεις 31K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
RevoXXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 845
- Πόντοι
- 96
καταρχας θα παρουμε τον πουλο και γαμιεται η eurovisionΕχετε ακουσει τα υποψηφια ελληνικα κομματια για τον φετινο διαγωνισμο της Εurovision? Ποιο πιστευετε οτι θα στειλουμε τελικα και τι πιθανοτητες εχουμε φετος να διακριθουμε;
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Εμενα μ αρεσει της Σανη Μπαλτζη αλλα πιστευω οτι θα παει ο Αλκαιος.Εχετε ακουσει τα υποψηφια ελληνικα κομματια για τον φετινο διαγωνισμο της Εurovision? Ποιο πιστευετε οτι θα στειλουμε τελικα και τι πιθανοτητες εχουμε φετος να διακριθουμε;
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
στα αρχίδια μας για το πανηγυράκι...Εχετε ακουσει τα υποψηφια ελληνικα κομματια για τον φετινο διαγωνισμο της Εurovision? Ποιο πιστευετε οτι θα στειλουμε τελικα και τι πιθανοτητες εχουμε φετος να διακριθουμε;
βγάζουνε οι πούστηδες τρελά λεφτά από αυτό.
Billy7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 85
- Like
- 983
- Πόντοι
- 2.687
Εμενα μ αρεσει της Σανη Μπαλτζη αλλα πιστευω οτι θα παει ο Αλκαιος.
Εχουμε καλες υποψηφιοτητες φετος,και πολλα κομματια με ροκ στοιχειο.Των Emigre πιστευω πως θα ηταν καταληλοτερο να παει μιας και εχει και ελληνικα στοιχεια μεσα,αν και μου αρεσει και της Μπαλτζη και οι Μελισσες.
Billy7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 85
- Like
- 983
- Πόντοι
- 2.687
στα αρχίδια μας για το πανηγυράκι...
Συμφωνω κι εγω,απλα ειναι ενα πανηγυρακι για να περασεις καλα ενα σαββατοκυριακο,να περασει η ωρα σου.Για λαϊκη καταναλωση....
RED BARON
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 174
- Πόντοι
- 16
Περα απο τους πουστηδες εχει και ωραιες γκομενες ανοιγει το ματι σου ρε αδερφε, αρτος και θεαματα, ασε το γελιο που ριχνεις με τα καθε λογης σουργελα. Οσο για μουσικη λιγα πραγματα αλλα σαφως καλυτερη απο τα μπουζουκοσκυλαδικα που ακουμε στην Ελλαδα.στα αρχίδια μας για το πανηγυράκι...
RED BARON
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 174
- Πόντοι
- 16
Λιγες εως καθολου, αλλα τουλαχιστον ας ειμαστε αξιοπρεπεις οχι οπως περυσι που πηγαν να βγαλουν το Ρουβα νικητη με το στανιο, ξοδεψαν ενα καρο λεφτα και τελικα πουλος, ας μην μπαινουμε στο παιχνιδι του πουστοφανατισμου.Εχετε ακουσει τα υποψηφια ελληνικα κομματια για τον φετινο διαγωνισμο της Εurovision? Ποιο πιστευετε οτι θα στειλουμε τελικα και τι πιθανοτητες εχουμε φετος να διακριθουμε;
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
exactlyΛιγες εως καθολου, αλλα τουλαχιστον ας ειμαστε αξιοπρεπεις οχι οπως περυσι που πηγαν να βγαλουν το Ρουβα νικητη με το στανιο, ξοδεψαν ενα καρο λεφτα και τελικα πουλος, ας μην μπαινουμε στο παιχνιδι του πουστοφανατισμου.
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Ειμαι φαν της μουσικης και ασχολουμαι κιολας με μουσικα οργανα!! Αλλα ως εκει η γιουροβιζιον ειναι σαν η βραδιες των ριαλιτη μονο που γεινονται ψηφοφοριες μονο για νικητη!! Δεν εχω δει ποτε καλη μουσικη να διακρινεται σε αυτο το <<πανηγηρι>> εχουν περασει μεν φωνες πχ περσυ βεμπερ ονομα τρανταχτο στην μουσικη και κερδισε ο φλορακος με το βιολι!! Ε οταν πανε ψιφηζουν τα 14-15 μαλακησμενα τι περιμενεις
Billy7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 85
- Like
- 983
- Πόντοι
- 2.687
Λιγες εως καθολου, αλλα τουλαχιστον ας ειμαστε αξιοπρεπεις οχι οπως περυσι που πηγαν να βγαλουν το Ρουβα νικητη με το στανιο, ξοδεψαν ενα καρο λεφτα και τελικα πουλος, ας μην μπαινουμε στο παιχνιδι του πουστοφανατισμου.
E ναι, να δουμε και κανεναν νεο καλλιτεχνη.Μπορει φετος να παμε καλυτερα,καμια φορα εκει που δεν το περιμενεις μπορει να σου βγει και με χαμηλοτερο μπατζετ!!!
Billy7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 85
- Like
- 983
- Πόντοι
- 2.687
Ειμαι φαν της μουσικης και ασχολουμαι κιολας με μουσικα οργανα!! Αλλα ως εκει η γιουροβιζιον ειναι σαν η βραδιες των ριαλιτη μονο που γεινονται ψηφοφοριες μονο για νικητη!! Δεν εχω δει ποτε καλη μουσικη να διακρινεται σε αυτο το <<πανηγηρι>> εχουν περασει μεν φωνες πχ περσυ βεμπερ ονομα τρανταχτο στην μουσικη και κερδισε ο φλορακος με το βιολι!! Ε οταν πανε ψιφηζουν τα 14-15 μαλακησμενα τι περιμενεις
Κατα καιρους ομως εχουν βγει μεγαλα τραγουδια απο εκει (λιγα βεβαια) οπως το σερβικο του Γιοκσιμοβιτς,του Ριμπακ περσι κ.α.
Billy7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 85
- Like
- 983
- Πόντοι
- 2.687
Billy πες πιο τραγούδι από τα υποψήφια πιστεύεις ότι θα πάει στην Eurovision????????
Εγω θα ηθελα τους Εmigre αλλα και η Σανυ Μπαλτζη εχει ωραιο κομματι και οι Μελισσες.Θα δουμε....
Εγω θα ηθελα τους Εmigre αλλα και η Σανυ Μπαλτζη εχει ωραιο κομματι και οι Μελισσες.Θα δουμε....
Φίλε η Σάνυ Μπαλτζή είναι ωραίο κομμάτι ποιος νοιάζεται για το τραγούδι της
Billy7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 85
- Like
- 983
- Πόντοι
- 2.687
Φίλε η Σάνυ Μπαλτζή είναι ωραίο κομμάτι ποιος νοιάζεται για το τραγούδι της
Nαι κι εγω την ανετα!!!!
Nαι κι εγω την ανετα!!!!
γι αυτό το έγραψα ξέρω τι έκφυλος είσαι
RED BARON
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 174
- Πόντοι
- 16
Οταν λες νεο δεν νομιζω να εννοεις τον Αλκαιο?E ναι, να δουμε και κανεναν νεο καλλιτεχνη.Μπορει φετος να παμε καλυτερα,καμια φορα εκει που δεν το περιμενεις μπορει να σου βγει και με χαμηλοτερο μπατζετ!!!
RED BARON
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 174
- Πόντοι
- 16
Τη γιουροβιζιον την χαλαει το πουσταριο που μαζευεται τριγυρο και καποιες κιτς συμμετοχες, οσο για το νικητη και της ψηφοφοριες εκει παιζουν ρολο και πολιτικα κριτιρια καθως και οι μειονοτητες καθε χωρας (π.χ η Ελλαδα δινει 12αρι σε Κυπρο η Αλβανια), συνηθως παντως ο νικιτης εχει γενικα καλο κομματι. Οσο για τον τυπα με το βιολι η Νορβηγια εστειλε ενα κομματι με στοιχεια απο την παραδοση της και αυτο πρεπει να το σεβομασται αν θελουμε και οι αλλοι να σεβονται εμας, αντ αυτου εμεις στειλαμε το Ρουβα να κανει το ζιγκολο στις Ρωσιδες (με η χωρις εισαγωγικα) πληρωνοντας ενα καρο λεφτα διαφορες Μαγγιρες για να μας λενε τι να ψηφησουμε, ποσο μαλακας ειναι ο Νορβηγος και ποσο χοντρη ειναι η Τουρκαλα (πολλες θα ηθελαν να ειχαν το σωμα της εδω που τα λεμε). Και πληρωσαμε ενα καρο λεφτα!!!! την ιδια ωρα που η ζαπλουτη Νορβηγια δεν εκανε ουτε προμο τουρ.Ειμαι φαν της μουσικης και ασχολουμαι κιολας με μουσικα οργανα!! Αλλα ως εκει η γιουροβιζιον ειναι σαν η βραδιες των ριαλιτη μονο που γεινονται ψηφοφοριες μονο για νικητη!! Δεν εχω δει ποτε καλη μουσικη να διακρινεται σε αυτο το <<πανηγηρι>> εχουν περασει μεν φωνες πχ περσυ βεμπερ ονομα τρανταχτο στην μουσικη και κερδισε ο φλορακος με το βιολι!! Ε οταν πανε ψιφηζουν τα 14-15 μαλακησμενα τι περιμενεις
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 461
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 90
- Εμφανίσεις