Νέα

Eurovision 2007

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα neo123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 189
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό τραγούδι θα στέλνατε?

  • Του Δάντη

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Της Ταμτα

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Του Σαρμπέλ

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Κανένα από όλα!!!

    Ψήφοι: 3 100,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

MXracer

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Μηνύματα
102
Like
8
Πόντοι
1
Υ.Γ.: Αν πάς σε μπουρδέλο σε βραδιά Eurovision θα 'σαι μάλλον από τους ελάχιστους πελάτες και θα σε περιποιηθούν σα μπέη.

Πολύ ΣΩΣΤΟΣ!!! Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε από τη θεματολογία....
 

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Μηνύματα
327
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
1
Έλεος! Οχι αλλη γκρίνια και μιζερια! Ποσο κομπλεξικος λαος τελικα ειμαστε?Παντα θα βρισκουμε στραβα παντου! Καλη επιτυχία στην Ελλάδα μας και την Κύπρο!
 

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.286
Like
21
Πόντοι
16
γνησιος εκπρόσωπος των tredy-μουνοδουλάκηδων-τσιφτεντελάκηδων της σύγχρονης ελλάδας..
 

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Μηνύματα
588
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
Έλεος! Οχι αλλη γκρίνια και μιζερια! Ποσο κομπλεξικος λαος τελικα ειμαστε?Παντα θα βρισκουμε στραβα παντου! Καλη επιτυχία στην Ελλάδα μας και την Κύπρο!
ΚΑΚΗ επιτυχια ΜΑΚΑΡΙ να αποκλειστουμε απο τα προκριματικα και να μην ξαναπαμε ποτε..μας εχουν ζαλισει τα αρχιδια με τα κωλοτραγουδα..δουλεια δεν ειχαμε δουλεια βρηκαμε με τον σαρδελ και τον πουρο δαντη..
 

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.478
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
koryfaio σχολίο κυπριου στο utube!

den exoume ypothesi!! Evalamen mia xoflimeni tragoudistria kai ena satanisti na mas antiprosopefsoun....Kleiste to kai kanei... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :boobies:
 

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Μηνύματα
3.138
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ. Η EUROVISION ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.
Τετοια συζητηση στο bourdela.com?
Ξεφτυλα
 

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Μηνύματα
364
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Α ρε κατακαημένη Ρούμελη!...
Αντί να ασχοληθούμε με τίποτα άλλο, κάθε τέτοιο καιρό, όλο για την Eurovision συζητάμε. Και εννοείται πως συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου.
Anyway, απλά θέλω να καταθέσω τις σκέψεις μου:
Μήπως είναι τυχαίο που χώρες με τεράστια rock και pop παράδοση, όπως Βρετανία και Γερμανία, στέλνουν συνέχεια ότι καραγκιόζη υπάρχει που πάντα μα πάντα πιάνει πάτο και ενίοτε απόπατο; Γιατί εμείς στην Ψωροκώσταινα κάθε χρόνο από το 2001 με τους Αντίκ, αν θυμάμαι καλά, συνέχεια ασχολούμαστε με το γελοίο αυτό διαγωνισμό; Χρειάζεται να πούμε πολλά για να δούμε πόσο γελοίος είναι: ο Ρόμποκοπ-Ρακιντζής, τα περσινά τέρατα (ο Θεός να τα κάνει τέρατα! πιο πολύ μοιάζαν με μπούλες όπως λένε στο χωριό μου!), η Σύλβια Νάιτ, οι περσινοί Λιθουανοί καραγκιόζηδες, για να θυμηθώ μόνο λίγες από τις περσινές ξεφτίλες.
Κι εμείς εδώ παραπονούμαστε για την χαμηλή θέση που έφεραν οι απεσταλμένοι μας, για το ποιο τραγούδι είναι πιο "δυνατό" για να φέρει πρωτιά, για το αν αδίκησε συγκεκριμένους τραγουδιστές το τραγούδι που τους δώσαμε, για τις Βαλτικές, Σκανδιναβικές και όποιες άλλες συμμαχίες, για το αν ήταν φέτος φτωχά τα σκηνικά και τόσα-τόσα άλλα.
Κι όλα αυτά με λεφτά του ηλίθιου έλληνα φορολογούμενου.
Γιατί πρέπει να πληρώνουμε στην ΔΕΗ χρήματα που γεμίζουν τις τσέπες του κάθε Σεργουλόπουλου ή Μπακοδήμου; Γιατί πρέπει η δημόσια τηλεόραση να μας βομβαρδίζει με κακογουστιές; Γιατί πρέπει ο Φώτης και η Μαρία να παραπονιούνται που πέρσι οι παρουσιαστές πήραν περισσότερα; Γιατί έπρεπε Καπουτζίδης-Μακρυπούλια να πάρουν τόσα λεφτά πέρσι - δεν τους έφτανε ότι βγάζουν από την σειρά τους; Γιατί να στήνεται ΟΛΟ αυτό το πανηγύρι με το κατά τα άλλα ανύπαρκτο για μισθούς και συντάξεις δημόσιο χρήμα; Γιατί να στήνονται τέτοιοι διαγωνισμοί, όπου στο κάτω κάτω της γραφής, αφού θεωρούμε τόσο σπουδαίο τον συγκεκριμένο διαγωνισμό, αντί να στείλουμε τίποτα της προκοπής, ό,τι πιο γελοίο υπάρχει στέλνουμε;
Αφήνοντας στην άκρη αλλοτινές μας συμμετοχές, προσωπικά κανένα από τα 3 τραγούδια δεν μου άρεσε. Απολύτως κανένα.
Η Τάμτα, γλυκιά κοπελίτσα, καλή φωνή. Θα μπορούσε να έχει κανένα καλύτερο τραγουδάκι, από αυτή την αποχαυνωτική βλακεία, που έλεγε. Για πολλές ενέσεις μιλάμε!
Ο Δάντης τώρα! ʼντε, μεγάλε, σπίτι σου! Τα πήρες πρόπερσι χοντρά για την μαλακεία που έγραψες στην Παπαρίζου και ήθελες κι άλλα φέτος. Έλεος!
(Και για να εξηγούμαστε: γουστάρω τρελά την Παπαρίζου - όχι μόνο ως γυναίκα, αλλά και ως τραγουδίστρια. Υπέροχη φωνή, εξαιρετική on stage. Ίσως η μοναδική στην Ελλάδα που έχει τα προσόντα για διεθνή καριέρα. Τελεία και παύλα. Αλλά το Number One... καλή μαλακία! Εμπνευσμένοι στίχοι από την Ναταλία Γερμανού, και υπέροχη ντιριντάχτα μουσική από τον Χρήστο Δάντη. Ας μην είχε κινητοποιηθεί ολόκληρος ο μηχανισμός του Υπουργείου Εξωτερικών και θα σούλεγα εγώ!)
Και πριν πιάσουμε τον φετινό μας εκπρόσωπο, δυο λογάκια για το τραγούδι της Κύπρου: Πάω με χίλια το δίδυμο Ευρυδίκης - Κοργιαλά. Πολύ συμπαθητικό τραγούδι. Κι ας μην είναι σωστά τα γαλλικά του, τα οποία ομολογουμένως ήταν ωραία ιδέα! Κι ας μην κερδίσει ή και ακόμη ας αποκλειστεί ακόμα κι από τα προκριματικά. Χεστήκαμε για την γνώμη των Γιουροβιζιάδων (sic).
Kαι τώρα στο παληκάρι μας, τον Σαμπρέλα, όπως τον είπανε!
Η επιλογή του ένα πράγμα δείχνει: Πόσο ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ είμαστε!
ʼλλος ένας επίδοξος εθνοσωτήρας, αυτή τη φορά, Κύριος οίδε πώς ξέπεσε στο Ελλαδιστάν, Κυπριολιβανέζος μεγαλωμένος στην Αγγλία αυτός - όχι όμως και γαλουχημένος με την μουσική παράδοση της γηραιάς Αλβιώνος. Εντάξει να βγάλει κανά φράγκο θέλει το παληκαράκι. Επί μισό χρόνο τα media θα ασχολούνται μαζί του, άντε από τρίτο όνομα στη μαρκίζα να προαχθεί σε δεύτερο.
Κι όλη αυτή η φασαρία για ποιό λόγο; Μήπως για να έρθουμε (πάλι) πρώτοι; Μήπως για να έρθει η Eurovision (πάλι) στην Ελλάδα; Μήπως για να ξοδέξουμε (πάλι) τόσα χρήματα σε μια (πάλι) φαντασμαγορική τελετή έναρξης;  
ΟΧΙ.
Μακάρι να αποκλειστούμε (όπως παραπάνω εύχεται ο φίλος bene) από τα προκριματικά και να μην ξαναπάμε ποτέ.
Πράγμα πολύ πιθανό φυσικά να αποκλειστούμε από τα προκριματικά με την μαλακία που στέλνουμε.
Πράγμα πολύ απίθανο όμως να μην ξαναπάμε ποτέ, με την μαλακία που μας δέρνει.
ΚΑΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΜΠΡΕΛ!
 

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Μηνύματα
941
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Και τα τρία τραγούδια ήταν καλά.

Της Τάμτα αν και καλό δεν ήταν γρήγορο και έξυπνο άρα αποκλείω την περίπτωση να πήγαινε καλά στην Eurovision (θα είχε την τύχη της Βίσσυ).

Του Δάντη ήταν καλύτερο σαν τραγούδι από του Σαρμπέλ αλλά θα ήταν ακόμη καλύτερα αν δεν το τραγουδούσε ο ίδιος ο Δάντης. Πιθανό να έβγαινε και πρώτο αν το τραγουδούσε κάποιος άλλος.

Τόσο για την Τάμτα όσο και για τον Σαρμπέλ έχω τρομερές αμφιβολίες για την ικανότητα τους να τραγουδήσουν ζωντανά άψογα (μην πάθουμε ότι έπαθε ο Ρακιντζής) όσο και για την σκηνική τους παρουσία.
 

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.478
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
γιατι δε διαβαζεις εσυ?  :tickedoff:
 

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Μηνύματα
8.901
Like
15
Πόντοι
66
κανω διαλειμμα 0:)

μην βγαινεις οφ τοπικ τωρα... :tickedoff:
 

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.478
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
οκ μπεημπ!  :smitten:

που ειχαμε μεινει?
 

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Μηνύματα
6.107
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Δεν μας βλέπω καλλά . :headbang:
 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
20.860
Like
13
Πόντοι
366
Τεσσερις σελιδες για τη γιουροβιζιον στο μπουρδελα???? μπας και γυριζει αναποδα η γη??? χαχαχαχαχαχα

εμενα δε μου αρεσε κανενα τραγουδι.......της κυπρου ηταν σεμπατικ........αυτα.....
 

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Μηνύματα
10.438
Κριτικές
5
Like
67.055
Πόντοι
12.056
Εγω ψηφιζω Βουλγαρια  :dancing: :dancing:
 

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Μηνύματα
1.134
Like
26
Πόντοι
16
Όντως, πολύ πρωτότυπη η συμμετοχή της Βουλγαρίας !
 

Επισκέπτης
Ρε παιδιά, τα κοριτσάκια ψήφισαν και βγάλαν το πουστράκι. Τι να λέμε τώρα. Μέχρι και την "βλαχοροκιά" (κάποιος την αποκάλεσε έτσι!) του Δάντη προτιμούσα. Καλά για την Τάμτα τι να πω... για τον πούτσο καβάλα είναι μόνο αυτή. Εξάλλου ρε παιδιά, τι ονόματα είναι αυτά... Tamta... Sarbel...! Ονόματα είναι αυτά ή μάρκα τσίχλας?

Ελπίζω να μην γίνουμε ΕΝΤΕΛΩΣ ρεζίλι (η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!).
 

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.348
Like
19
Πόντοι
16
Αν δεν αναλάβει ο Ευαγγελινός να φτιάξει μία χορογραφία της προκοπής για το λιβανεζοκυπριοπουστράκι, μάλλον την πατήσαμε για τη φετινή Eurovision. Και στο videoclip που γύρισε, τσιφτετελίζεται κουνώντας σε ρυθμό ντρίγκι-ντρίγκι το κορμάκι του, λές και είναι καμιά τσιγγάνα εφηβούλα.
 

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Μηνύματα
234
Like
1
Πόντοι
1
κατα τη γνωμη μου στα αρχειδια μου ποιον στειλανε, στα αρχειδια μου τι θεση θα παρουνε . ολα γινονται για να φανε καποιοι στην ερτ και να βρουνε θεματολογια τα πρωιναδικα-μεσημεραδικα. οσο υπαρχουν πιτσιρικια και μαλακες η eurovision θα σαρωνει σε αυτη τη χωρα..
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom