δε θα είναι η 1η φορά που μπορεί να πάμε άπατοι στο θεσμό ούτε η 1η που μπορεί να μας περάσει η Κύπρος...Παρεπιπτόντως η Ευρυδίκη είναι η μόνη άξια και σοβαρή (και επίσημη) gothik παρουσία στο καλλιτεχνικό στερέωμα αυτή τη στιγμή στον Ελλαδικό χώρο...Και από κοντά που την έχω δει προσφάτως μαζί με Πέτα κτλ...είναι απίστευτο παιδί...μπορεί να χάνει σε ύψος αλλά έχει μια ντομπροσύνη και μια έξω καρδιά απίστευτη. Επίσης σημαντικό ΔΕΝ είναι καβαλημένη σε καλάμι, μιλάει στο καμαρίνι και στο κέντρο με όλο τον κόσμο λες και είναι φιλαράκια...χωρίς διαχυτικότητες και μαλακίες, με την πλάκα της αλλά καθαρά.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Eurovision 2007
- Μέλος που άνοιξε το νήμα neo123
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 189
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Η Ευριδικη λεει φιλε, απο τις λιγες γκομενες που γουσταρω για το
στυλακι τους ' ειναι γαμάτη τα χωνει χωρις δηθεν κλπ.
η ευρυδικη απο τοτε που τα βρηκε με τον κοργιαλα λεει κ πολυ
κ τα τραγουδια που της γραφει της ταιριαζουν
οταν ηταν με τον θεοφανους προσωπικα δεν αντεχα να την ακουω ουτε τα χαζοτραγουδα που της εγραφε
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
ωραιος ο κοργιαλας και η Δικη αλλα αφου δεν τα σπρεχεν τα γαλλικα τι τα θέλανε????
Στο ελλαδα λεμε την τριτη το πρωι
οι κακομοιρηδες οι γαλλοι λενε "mardi matin" και ουχι "le mardi le matin" ελεος λες και πήραν ενα ελληνικό κειμενο και το μετεφρασαν online με systran.
αν ακουσετε τους γαλλους να φωναζουν hellas-hellas δεν θα φωναζουν υπερ της ελλαδας hellas σημαινει αλοιμονο (ημαρτον) στα γαλλικά.
Ασε που μου φαινεται οτι το σωστο ειναι comme-ci comme ca la vie se passe δεν ξερω αν εχουμε κανα francophone στο σαιτ (δεν εννοω φραγκοφονια-εχουμε,εχουμε- γαλλοφωνο εννοω) να με διορθώσει
Στο ελλαδα λεμε την τριτη το πρωι
οι κακομοιρηδες οι γαλλοι λενε "mardi matin" και ουχι "le mardi le matin" ελεος λες και πήραν ενα ελληνικό κειμενο και το μετεφρασαν online με systran.
αν ακουσετε τους γαλλους να φωναζουν hellas-hellas δεν θα φωναζουν υπερ της ελλαδας hellas σημαινει αλοιμονο (ημαρτον) στα γαλλικά.
Ασε που μου φαινεται οτι το σωστο ειναι comme-ci comme ca la vie se passe δεν ξερω αν εχουμε κανα francophone στο σαιτ (δεν εννοω φραγκοφονια-εχουμε,εχουμε- γαλλοφωνο εννοω) να με διορθώσει
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
η ευρυδικη εχει σπουδασει στη γαλλια κ ξερει γαλλικα
κ η προφορα της μπαι δε γουει ειναι πολυ καλη στο τραγουδι
επισης αυτος που το εγραψε εχει ως μητρικη γλωσσα τα γαλλικα μιας κ γεννηθηκε στο βελγιο (αυτο το πε η ευρυδικη)
ε τωρα αμα οι στιχοι ειναι κ λιγο οτι να ναι... ποιητικη αδεια
κ η προφορα της μπαι δε γουει ειναι πολυ καλη στο τραγουδι
επισης αυτος που το εγραψε εχει ως μητρικη γλωσσα τα γαλλικα μιας κ γεννηθηκε στο βελγιο (αυτο το πε η ευρυδικη)
ε τωρα αμα οι στιχοι ειναι κ λιγο οτι να ναι... ποιητικη αδεια
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Το τραγούδι του Δάντη ήταν το καλύτερο. Το λάθος ήταν πώς επέλεξε νατο ερμηνεύσει ο ίδιος. Έχει μεγαλώσει πια. Έχει σπάσει. Και από φωνή, και από εμφάνιση. Θα μπορούσε αυτό το ροκάκι να το ερμηνεύσει κάποιος νεώτερος στη θέση του και τότε, θα 'χαμε άριστο αποτέλεσμα.
Υ.Γ.: Αν πάς σε μπουρδέλο σε βραδιά Eurovision θα 'σαι μάλλον από τους ελάχιστους πελάτες και θα σε περιποιηθούν σα μπέη.
Ακριβώς η ίδια εντύπωση μου έμεινε και μένα απο το τραγούδι του Δάντη !
με άλλον ερμηνευτή θα ήταν πολύ καλό !
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
ωραιος ο κοργιαλας και η Δικη αλλα αφου δεν τα σπρεχεν τα γαλλικα τι τα θέλανε????
Καλα δεν θα τους ακουνε με τους στιχους ανα χειρας,
παντως το κομματι ειναι πολυ καλυτερο απο του σαρμπελ ;)
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
τσου... καλο ειναι ετσι οπως ειναι
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Οι στίχοι είναι σωστοί γιατί ο στιχουργός, ο Ποσειδών Γιαννόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε Βέλγιο
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
τσου... καλο ειναι ετσι οπως ειναι
BiteMe Κύπρια είσαι;
Βάλε ρε κανένα λινκ για το τραγούδι, δεν το έχω ακούσει.
PANAXIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 109
- Πόντοι
- 6
PANAXIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 109
- Πόντοι
- 6
BiteMe Κύπρια είσαι;
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
BiteMe Κύπρια είσαι;
ναι... ειμαι
εδω ακουγεται καλα
PANAXIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 109
- Πόντοι
- 6
BiteMe Κύπρια είσαι;
απο το κεντρικο μενου
διαλεγεις την επιλογη video
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Δεν είναι κακό το τραγούδι της Κύπρου....
Δεν έχει όμως το fun χαρακτήρα της eurovision, και πιστεύω θα πάει μέτρια...
Όσο για το τραγούδι του Sarbel, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, βγάζει όμως μια θετική ενέργεια, και μπορεί να δείτε πορεία ανάλογη με το Shake it...
Επίσης: περιέχει την έκφραση ''γεια σου'' που την ξέρουν πάρα πολλοί ξένοι και μπορεί εύκολα να σου κολλήσει....
Μπορεί να έχει πολύ συμπαθητική πορεία και ας μην του φαίνεται εκ πρώτης όψεως.
Όσο για το τραγούδι του Sarbel, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, βγάζει όμως μια θετική ενέργεια, και μπορεί να δείτε πορεία ανάλογη με το Shake it...
Επίσης: περιέχει την έκφραση ''γεια σου'' που την ξέρουν πάρα πολλοί ξένοι και μπορεί εύκολα να σου κολλήσει....
PANAXIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 109
- Πόντοι
- 6
Δεν είναι κακό το τραγούδι της Κύπρου....
θα παρει και ψηφους απο τις Μαρίες
(μιας και τις λει και ενα γεια......)
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Αν και απλουστευτικό, ακούγεται πράγματι πολύ έξυπνο. Πρέπει να υπάρχουν πολλές εκατοντάδες χιλιάδες Μαρίες που θα τ' ακούσουν τη βραδιά εκείνη.θα παρει και ψηφους απο τις Μαρίες
(μιας και τις λει και ενα γεια......)
καθε χρονια περιμενω να μας φωτισει ο Θεος σαν εθνος και να μην συμμετασχουμε στη γιορτη των γυφτων..δυστυχως και φετος ασχολουμαστε με το διαγωνισμο των φλωρικων τραγουδιων και δεν κοιταμε να δωσουμε τα λεφτα μας για κατι καλυτερο..κατα τη γνωμη μου και τα 3 τραγουδια ηταν αθλια με κορυφη τον σαρδελ και τον ψευτο ροκερ δαντη..τραγωδια
TASOULHSKAL
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
μαλλον απατοι θα παμε!!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις