Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.826
- Πόντοι
- 6.536
ΓουρνοπούλαΝα φας γουρουνοπούλα τότε...
Να μιλάτε σωστα
ΓουρνοπούλαΝα φας γουρουνοπούλα τότε...
Τρώγονται τα γουρούνια;;;Να φας γουρουνοπούλα τότε...
γαπ μόνο φίλε. σκυλί...Πρέπει να ομολογήσουμε ότι ενώ στην αρχή ήμασταν με σημιτιδες ταπερμαν κ σουβλατζη Καραμανλή για πρωθυπουργους ,μετέπειτα είχαμε αθλητικούς πρωθυπουργούς ...
Γαπ ,Μητσοτάκη κ Αλέξης
Να στείλουμε αυτούς στην εθνικη
Γαμω το στανιό μου τόσους έχει πέριξ Πατησίων .....ας πάρουμε πέντε καλούς κ κάναμε ομάδα ...........ήξεραν ένα. Στην πλατεία Αμερικής 2,10 πουλούσε cd κ μου έλεγε ότι έπαιζε καλό μπάσκετ στη χώρα του ........βέβαια αντί για μπασκέτα είχαν βαρέλι κομμένο αλλά τα έβαζε όλα μέσαΟπότε,και το μέλλον της Ελλάδας είναι οι νατουραλιζέ
Ναι όντως .......για αυτό το έσβησα το ποστ μου......αυτά με τα παιχνίδια για πρόκριση των εθνικών αρχών είναι σκέτη βλακειαΦίλε σεξ βολκεινο δεν προκρίθηκε η εθνική Λετονίας στο Ευρωμπάσκετ από τα προκριματικά .Το επόμενο ευρωμπασκετ από ότι έχω διαβάσει το 2025 θα γίνει στα γήπεδα της Κύπρου και στην Λετονία .
εντάξει δεν είναι έτσι. τα περισσότερα είναι βυζαντινά που κράτησαν τα μεμέτια...Εννοείτε , αλλά και σεις εκέι πάνω πρέπει κάποια στιγμή να μάθετε να τρώτε Ελληνικά φαγητά και όχι ντεμέκ πολίτικα δηλαδή Τούρκικα.
κι εσύ τώρα μας προκύπτεις γκουρμέΜου πέφτει βαριά η γίδα βραστή τύπε;;; Πολύ cruel κατάσταση
Στην Τουρκία όχι...Τρώγονται τα γουρούνια;;;
Αντικειμενικα νότια Ελλάδα έχουν πιο βαριά φαγητά από βόρεια Ελλάδα κ ειδικά ρουμελι Πελοποννήσο με τους τσεβερμεδεςεντάξει δεν είναι έτσι. τα περισσότερα είναι βυζαντινά που κράτησαν τα μεμέτια...
κι εσύ τώρα μας προκύπτεις γκουρμέ
φίλε αν δε φας πρωί πρωί βραστή γίδα με φέτα/ψωμί και δυνατό κρασάκι συνοδεία δεν ξέρεις τίποτα...
Τύπε γουρούνια μόνο οι κατσιβελοι τρώνε .......κ οι πλεμπαιοι ....Στην Τουρκία όχι...
Έχω την τιμή λόγω δουλειάς( κλέβω χαλκό από καλώδια) να έχω επισκεφτεί Αγία Βαρβάρα Μενίδι Ζεφύρι Δενδροποτάμου Ήφαιστο κ δροσερό και αβαντα.......σαν το δροσερό πουθενά τέτοια ποιότητα ελληνισμού κ πολιτισμου
Το χειρότερο φαγητό το έχει Θεσσαλονίκη.Αντικειμενικα νότια Ελλάδα έχουν πιο βαριά φαγητά από βόρεια Ελλάδα κ ειδικά ρουμελι Πελοποννήσο με τους τσεβερμεδες
ελάτε ρε κάτω από το αυλάκι να σας ταίσουμεΑντικειμενικα νότια Ελλάδα έχουν πιο βαριά φαγητά από βόρεια Ελλάδα κ ειδικά ρουμελι Πελοποννήσο με τους τσεβερμεδες
Δεν ξέρω τύπε ,,δεν έχω διαβατήριο για να την επισκεφτωΤο χειρότερο φαγητό το έχει Θεσσαλονίκη.
Εχω σύρει τα μύρια στο βουβαλοπαιδο, αλλά σημερα οφειλω να τα παρω ολα πισω. Ο Ντοντσιτς χθες επαιζε με διαστρεμμα, απο το ημιχρονο με ένεση στη μεση, και χωρις να φτανουν αυτα, του πατησε και το αριστερο χερι ο Μουριτς οταν ειχε πεσει κατω. Πονούσε σε τρια σημεια, κι ομως ετρεχε πανω κατω, επαιζε αμυνα σαν λυσσασμενος, κοκκινιζε, φωναζε σε συμπαικτες και διαιτητες, εβγαλε τα συκωτια του, εμπαινε σε καθε φαση, ετρωγε το ξυλο της αρκουδας στο ζωγραφιστό και στο τελος ζητησε και συγνωμη οτι επαιξε αθλια. Τον θαύμασα χθες και εχει το σεβασμο μου.
«Πυρ και μανία» οι Σλοβένοι φίλαθλοι με Ντόντσιτς, προπονητή, ομοσπονδίαΚατά μέτωπο επίθεση στην εθνική της χώρας τουςεξαπέλυσαν οι φίλαθλοι της Σλοβενίας μετά τον αποκλεισμό-σοκ στα προημιτελικά του Eurobasket από την Πολωνία, βάζοντας στην κουβέντα και τον... Δημήτρη Ιτούδη!
www.gazzetta.gr
|
Είσαι συνάδελφος του endurο δηλαδή.
Δεν φτάνει το fuel pass να κατέβω ούτε μέχρι την καβαλαελάτε ρε κάτω από το αυλάκι να σας ταίσουμε
στελνω μειλ στον κυριάκι για βολκάνο-passΔεν φτάνει το fuel pass να κατέβω ούτε μέχρι την καβαλα