Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.688
- Πόντοι
- 3.936
Και γω δεν έχω πάει ποτέ, έτσι το είπα για να γίνει μανούρα...Δεν ξέρω τύπε ,,δεν έχω διαβατήριο για να την επισκεφτω
Και γω δεν έχω πάει ποτέ, έτσι το είπα για να γίνει μανούρα...Δεν ξέρω τύπε ,,δεν έχω διαβατήριο για να την επισκεφτω
Με τον @enduro εχουμε offshore εταιρία με τριγωνικές συναλλαγες αποσπομεμου χαλκού από το δίκτυο της ΔΕΗ......θα εξαπλωθουμε κ στις αφαιρέσει οπτικών ινών ώστε να μπούμε στον nasdaq
Γουρούνι δεν τρώω ούτε είκοσι μέρες νηστικός να μεινωστελνω μειλ στον κυριάκι για βολκάνο-pass
και καπάκι γουρνοπούλα-pass
Γαμω το στανιό μου τόσους έχει πέριξ Πατησίων .....ας πάρουμε πέντε καλούς κ κάναμε ομάδα ...........ήξεραν ένα. Στην πλατεία Αμερικής 2,10 πουλούσε cd κ μου έλεγε ότι έπαιζε καλό μπάσκετ στη χώρα του ........βέβαια αντί για μπασκέτα είχαν βαρέλι κομμένο αλλά τα έβαζε όλα μέσα
Ναι αλλά ο @argyrotoxos τζέντλεμαν ,,,δεν τσιμπησεισως τρώει γιαορτλουΚαι γω δεν έχω πάει ποτέ, έτσι το είπα για να γίνει μανούρα...
report κι αναφορά ταυτόχροναΓουρούνι δεν τρώω ούτε είκοσι μέρες νηστικός να μεινω
Γουρούνι δεν τρώω ούτε είκοσι μέρες νηστικός να μεινω
Δεν κάνει για μαδομούνι ο τύπος...Ναι αλλά ο @argyrotoxos τζέντλεμαν ,,,δεν τσιμπησεισως τρώει γιαορτλου
Φιλε Τουταγχαμών ο Φάνης είναι όσο 4 Κούκοτς και 3 Πορζίνγκις μαζί...Όντως άλλη βλακεία αυτή να βάζουν τους παιχτεσ να δίνουν προκριματικά στο Ευρωμπάσκετ και στο Μουντομπάσκετ .Ο πορζιγκις πολυ καλός παίχτης (μου θυμίζει τον φανη τον Χριστοδούλου και τον Κούκοτς .Έχουν σχέση αυτοί δυο παίχτες με τους τωρινούς που βλέπουμε στα σημερινά Ευρωμπάσκετ ).Να είσαι καλά .
Φίλε είσαι offtopicΣωστός ο σαπ ζερο οπως τα λες από μια ομάδα με ανύπαρκτους παίχτες .Θα στο ξαναπώ εκτός από τον νατουραλιζε α,ερικανο σ Λοτέρ και τον αδελφό πονιτκα πες μου εσυ ένα αξιόλογο παίχτη στο ρόστερ της Πολωνία σ .Η μήπως αυτός ο σεντερ ο μπλατσεροφσκι που από μπάσκετ δεν έχει ιδέα .Επίσης και ο ντονσιτς δεν ήταν καλός σε όλο το Ευρωμπάσκετ και αυτα που λέει είναι δικαιολογίες .Να είσαι καλά (σε εκτιμώ ).
Μαν δεν ξέρω αγγλικαμονο γύφτικα μιλω
Αναφέρσου.ελάτε ρε κάτω από το αυλάκι να σας ταίσουμε
Απο Τρίπολη είναιΑναφέρσου.
Ποιος νομός είσαι?
Σωστός ο σαπ ζερο οπως τα λες από μια ομάδα με ανύπαρκτους παίχτες .Θα στο ξαναπώ εκτός από τον νατουραλιζε α,ερικανο σ Λοτέρ και τον αδελφό πονιτκα πες μου εσυ ένα αξιόλογο παίχτη στο ρόστερ της Πολωνία σ .Η μήπως αυτός ο σεντερ ο μπλατσεροφσκι που από μπάσκετ δεν έχει ιδέα .Επίσης και ο ντονσιτς δεν ήταν καλός σε όλο το Ευρωμπάσκετ και αυτα που λέει είναι δικαιολογίες .Να είσαι καλά (σε εκτιμώ ).
Εσύ 10 στις 10 μαλάκας είσαι...Τύπε είναι αυτά τα ματς που 9 στις 10 φορές κερδίζει το φαβορί και 1 το αουτσάιντερ.Έγινε τώρα
Φίλε είσαι offtopic
Εδώ μιλάμε για φαγητά
Μη δουν πρόσφορο έδαφος αμέσως να μπαχαλευσουν το νήμαμπαχαλακηδες τυπε
γι αυτο και οι ελληνες παιχτες πετυχαινουν την τρυπα πιο δυσκολα και απο τον σαντμαν...
ευτυχως εφυγε ο γιαννης και πηγε nba και μεσα σε 1-2 χρονια εμαθε να βαραει απο μεση και μακρινη αποσταση και διπλασιαστηκε στον ογκο....
ακου εκει τακτικες και πενταλεπτα διπλα....