Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.688
- Πόντοι
- 3.936
Φίλε μου τα πούλησα όλα και αγόρασα μια γκαρσονιέρα Αχαρνών...Τρελλενομαι για Ομόνοια κυψέλη Σεπόλια Πατήσια ......bronx φαση
Φίλε μου τα πούλησα όλα και αγόρασα μια γκαρσονιέρα Αχαρνών...Τρελλενομαι για Ομόνοια κυψέλη Σεπόλια Πατήσια ......bronx φαση
Τις συσφιξαμε τις σχέσεις με το Αν.Μπλοκ καλύτερα από ό,τι θα έκαναν οι ξενερωτοι διπλωμάτες καριέρας ,κεμπαποφαγε μου....Εινάι γνωστό (τα έχει πει και ο άρχοντας Κμαν) πως οι Ουκρανές μυρίζονται τα κορόιδα από χλμ μπουγατσοφατσούλη μου...
Έχω την τιμή λόγω δουλειάς( κλέβω χαλκό από καλώδια) να έχω επισκεφτεί Αγία Βαρβάρα Μενίδι Ζεφύρι Δενδροποτάμου Ήφαιστο κ δροσερό και αβαντα.......σαν το δροσερό πουθενά τέτοια ποιότητα ελληνισμού κ πολιτισμουΔεν έχεις πάει Ασπρόπυργο,Μενίδι,Ζεφύρι,Ζοφριά να αισθανθείς ότι είσαι στο Ρίο ντε Τζανέιρο ή στο Σάο Πάολο.Φαβελιστάν
Είσαι συνάδελφος του endurο δηλαδή.Έχω την τιμή λόγω δουλειάς( κλέβω χαλκό από καλώδια) να έχω επισκεφτεί Αγία Βαρβάρα Μενίδι Ζεφύρι Δενδροποτάμου Ήφαιστο κ δροσερό και αβαντα.......σαν το δροσερό πουθενά τέτοια ποιότητα ελληνισμού κ πολιτισμου
Το κεμπάμπ είναι δική σας σπεσιαλίτε Τουρκική μαζι με το σουτζούκ λουκούμ που δεν χορταίνετε να τρώτε καρντάσι...Τις συσφιξαμε τις σχέσεις με το Αν.Μπλοκ καλύτερα από ό,τι θα έκαναν οι ξενερωτοι διπλωμάτες καριέρας ,κεμπαποφαγε μου....
Με τον @enduro εχουμε offshore εταιρία με τριγωνικές συναλλαγες αποσπομεμου χαλκού από το δίκτυο της ΔΕΗ......θα εξαπλωθουμε κ στις αφαιρέσεις οπτικών ινών ώστε να μπούμε στον nasdaqΕίσαι συνάδελφος του endurο δηλαδή.
Ποτέ δεν κατάλαβε τι αρέσει στον κόσμο ο ακανες Σερρών ή το λουκούμι Σύρου ..σκέτη αηδία ..Το κεμπάμπ είναι δική σας σπεσιαλίτε Τουρκική μαζι με το σουτζούκ λουκούμ που δεν χορταίνετε να τρώτε καρντάσι...
Σεκέρ ΠαρέΠοτέ δεν κατάλαβε τι αρέσει στον κόσμο ο αλάνες Σερρών ή το λουκούμι Σύρου ..σκέτη αηδία ..
Ενώ σουτζούκ λουκούμ με καρύδι κ σαν φιστικ από Κομοτηνή γαμαει
Με εκμέκ Καντάιφι παγωτό και κιουνεφε με κρέμα βανίλια καθώς κ Καζάν ντιπι με παγωτό σοκολάτας από πανωΣεκέρ Παρέ
Και γω είμα υπέρ των Ελληνικών προϊόντων ...Ποτέ δεν κατάλαβε τι αρέσει στον κόσμο ο ακανες Σερρών ή το λουκούμι Σύρου ..σκέτη αηδία ..
Ενώ σουτζούκ λουκούμ με καρύδι κ σαν φιστικ από Κομοτηνή γαμαει
Ήταν αξιοκρατικότατες οι κλήσεις επι Μάμ Ρά!!!Κολοκύθια τούμπανα. Μη μου πουλάς όλη αυτή την αφέλεια όταν χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει. Ο Οικονόμου μπήκε στη μαύρη λίστα λόγω της μεταγραφής του στη Μπολόνια.
Αν εσύ θέλεις να πιστεύεις ότι αυτό δεν ισχύει, ότι όλα ήταν καλώς καμωμένα στην εθνική, και ότι οι κλήσεις γίνοντας με αμιγώς αγωνιστικά κριτήρια τότε μεγειά σου με χαρά σου.
Παντρέψουν τότε ελλεηνιδαΚαι γω είμα υπέρ των Ελληνικών προϊόντων ...
Πιθανον. Ο συγκεκριμενος ομως ειναι μεγαλη παιχτουρα και αν δεν παρουν τα μυαλα του αερα, θα αφησει εποχη.Οι ίδιοι οι μπασκετικοί δημοσιογράφοι λένε ότι τα νέα ταλέντα που έρχονται από πίσω είναι της πλάκας και ότι σε λίγα χρόνια θα παλεύουμε με Σουηδίες και Λετονίες για να προκριθούμε σε κάνα Ευρωμπάσκετ.
Εννοείτε , αλλά και σεις εκέι πάνω πρέπει κάποια στιγμή να μάθετε να τρώτε Ελληνικά φαγητά και όχι ντεμέκ πολίτικα δηλαδή Τούρκικα.Παντρέψουν τότε ελλεηνιδα
Φταίει ο Βασιλακόπουλος τύπε....Αν και ξερω οτι ειναι λιγο μπούρδα καθε φορα μετα απο μια αποτυχια, οι καλυτεροι να ειναι οι αποντες, θα μπω στον πειρασμο να εκφρασω μια απορια.
Αυτος ο Γιωργος Τανούλης, δεν ειχε καμία θεση σε αυτη την ομαδα? Ακομη και κατι Γόντικες και κατι Κουζελογλου ειδα σε καποια στιγμη να συμμετεχουν. Και ουσιαστικα η Ελλαδα πηγε με 11 παικτες στο ευρωμπασκετ, αφου ο Κωστας Αντετοκουνμπο δεν ηταν σε θεση να βοηθησει. Δηλαδη ο Τανουλης, ο κορυφαιος νεαρος ελληνας παικτης, draft ηδη στο ΝΒΑ, δεν θα μπορούσε να εχει μια συμμετοχη?
Μου πέφτει βαριά η γίδα βραστή τύπε;;; Πολύ cruel κατάστασηΕννοείτε , αλλά και σεις εκέι πάνω πρέπει κάποια στιγμή να μάθετε να τρώτε Ελληνικά φαγητά και όχι ντεμέκ πολίτικα δηλαδή Τούρκικα.
σωστός.Ο Ντράζεν όπως έγραφες κι αλλού βάραγε 1000 σούτ για προπόνηση,ο Τζόρνταν έκανε 2 ώρες και προπονήσεις σε σουτάκια κι εδώ από παιδάκια μέχρι μεγάλους είναι με το ρολόι και περιμένουν πότε θα τελειώσει η προπόνηση να πάνε για καφέ-σουβλάκια-γκόμενες και δεν ξέρω εγώ τί άλλο.
Να φας γουρουνοπούλα τότε...Μου πέφτει βαριά η γίδα βραστή τύπε;;; Πολύ cruel κατάσταση