paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.266
- Πόντοι
- 10.336
όποιος ψηλός έχει δυο χέρια με αδιάκοπη δουλειά μπορεί να γίνει μαικλ τζόρνταν έστω σακίλ ο'νίλΣουτέρ κατά 60-70 γεννιέσαι κ άλλο 30-40 δουλειά
Χωρίς ταλέντο στο σουτ όσο κ προπόνηση να κάνεις θα τα στέλνεις στα φώτα του κλειστού
Σωστοοόοςςς....Πάντως φανταστείτε να'χαμε αποκλειστεί εμεις απ'την Πολωνία,τί θα γινόταν
Εγώ αυτό το λαθρολαγνικο κεμπαπ δεν το βλέπω από Λαμία και πάνω, τσακαλακο...Το κεμπάμπ είναι δική σας σπεσιαλίτε Τουρκική μαζι με το σουτζούκ λουκούμ που δεν χορταίνετε να τρώτε καρντάσι...
Εδώδιμων ΑΠΟΙΚΙΑΚΩΝ...τυπε ολα κι ολα
εγω κανω εμποριοσαπιων βοτανων σαλεπιων και λαχανικωνεδωδιμων
Απο Τρίπολη είναι
Νομός Λιβύης
Ναι καλά....Εγώ αυτό το λαθρολαγνικο κεμπαπ δεν το βλέπω από Λαμία και πάνω, τσακαλακο...
Εμείς βάζουμε χοιρινό στα παρασκευάσματα μας γιατί δεν φοβόμαστε μήπως τυχόν φύγουν οι Μουσουλμάνοι πελάτες των ταχυφαγείων μας σε αντίθεση με εσάς που κάνετε ο,τι μπορείτε για να τους κρατήσετε.....
τυπε και στην ελλαδα οσο ηταν, παλι νιγηριανος ηταν ο γιαννης....απλα ηταν σαν σουβλί με κατι χερακια σαν παιδι δημοτικου...Η επιτυχία του Γιάννη κτίστηκε πανω στα φυσικά του χαρίσματα που προερχονται από την ηπειρο καταγωγης των προγονων του
Τώρα, αν εσυ γνωρίζεις πολλους αθλητές του μπάσκετ στην Ελλάδα με αυτή τη σωματοδομη αυτο ειναι άλλο θέμα
Εσυ επί του προκειμένου ζητηματος, τι γνωμη εχεις?Οι Σλοβένοι όμως έχουν άλλη γνώμη.Δικαιολογίες όταν αποκλείεσαι από ανύπαρκτους,δεν υπάρχουν.
«Πυρ και μανία» οι Σλοβένοι φίλαθλοι με Ντόντσιτς, προπονητή, ομοσπονδία
Κατά μέτωπο επίθεση στην εθνική της χώρας τουςεξαπέλυσαν οι φίλαθλοι της Σλοβενίας μετά τον αποκλεισμό-σοκ στα προημιτελικά του Eurobasket από την Πολωνία, βάζοντας στην κουβέντα και τον... Δημήτρη Ιτούδη!www.gazzetta.gr
Στας Σέρρας το σουβλάκι τρώγεται ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ όλες τις ώρες...και είναι πραγματικά νοστιμότατο.Να δοκιμάσεις και βουβαλισιο κρέας από την Λίμνη Κερκίνη.Ναι καλά....
Όλη η Βόρεια Ελλάδα έχει.
Όπου έχει πρόσφυγες και Πόντιους.
Πάντως και εγώ δεν το προτιμώ.
Ξεροχύνω για Βλάχο στις Σέρρες,σουβλάκι χοιρινό που δεν υπάρχει.
Θυμάμαι πως ήταν και πώς έγινε ο Κούκοτς...σαν κανονικός άνθρωπος ήταν στην Ευρώπη ,σαν ίδρυμα τον έκαναν οι Αμερικανοί.τυπε και στην ελλαδα οσο ηταν, παλι νιγηριανος ηταν ο γιαννης....απλα ηταν σαν σουβλί με κατι χερακια σαν παιδι δημοτικου...
μετα οταν τον πηρανε οι αμερικανοι, τον διπλασιασανε - τριπλασιασανε σε ογκο μεσα σε 1-2 χρονο...
...και να πάτε λίμνη κερκίνη, πανέμορφα.Στας Σέρρας το σουβλάκι τρώγεται ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ όλες τις ώρες...και είναι πραγματικά νοστιμότατο.Να δοκιμάσεις και βουβαλισιο κρέας από την Λίμνη Κερκίνη.
Και οι Σερραίες,ωραίες........και να πάτε λίμνη κερκίνη, πανέμορφα.
άκουγα για τον αργυροπελεκάνο, αλλά αν δεν τον δεις από τα λίγα μέτρα απόσταση με τα φτερά του να φτάνουν τα 3 μέτρα άνοιγμα δεν θα καταλάβεις...
και η περιοχή πολύ καλό φαγητο
Φτιαξτα με σερραια ,να γαμαει όλη η παρέαΚαι οι Σερραίες,ωραίες.....
Φοιτητουπολη...αλλα ήθη και έθιμα...χωρίς την μιζερια και τις χωριατομυαλες ( με την καλή έννοια ) μικρότερων κοινωνιών.Οχι ότι δεν υπάρχουν και αυτές βέβαια αλλά ..επίσης οι φοιτήτριες έχουν μια τάση να ασχολούνται με φοιτητές.Αλλα και πάλι οι πιθανότητες είναι πιο καλές....Φτιαξτα με σερραια ,να γαμαει όλη η παρέα
Θα το μάθουν οι συντοπίτες σου οι Τούρκοι και θα σε πάρουν πίσω την ιθαγένεια...Εγώ αυτό το λαθρολαγνικο κεμπαπ δεν το βλέπω από Λαμία και πάνω, τσακαλακο...
Εμείς βάζουμε χοιρινό στα παρασκευάσματα μας γιατί δεν φοβόμαστε μήπως τυχόν φύγουν οι Μουσουλμάνοι πελάτες των ταχυφαγείων μας σε αντίθεση με εσάς που κάνετε ο,τι μπορείτε για να τους κρατήσετε.....
επίσης Καβάλα ,το λέει και το όνομα άλλωστε, ασύστολες καβάλεςΚερκίνη ...Ηράκλεια ... Σιδηρόκαστρο.... Σέρρες...όλα τα κολομπαρα γεμάτο Βουλγάρες ... εποχή 1989....και οι κοπέλες από το Σιδηρόκαστρο πολύ καλές και πρόθυμες