eridon1877
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 48
- Like
- 4.478
- Πόντοι
- 10.690
Βλέπω τύποι τη Γερμανία τη θεωρείτε τελειωμένη υπόθεση....Μακάρι!Με Ισπανία ποτέ δεν μπορούμε να πούμε περάσαμε
Βλέπω τύποι τη Γερμανία τη θεωρείτε τελειωμένη υπόθεση....Μακάρι!Με Ισπανία ποτέ δεν μπορούμε να πούμε περάσαμε
Βλέπω τύποι τη Γερμανία τη θεωρείτε τελειωμένη υπόθεση....Μακάρι!
Αδερφέ εγώ πιστεύω ότι όποιος περάσει το πηρεΈχω την αίσθηση ότι όποιος περάσει από το Ελλαδα-Γερμανια θα πάει και τελικό. Η Ισπανία δεν με πείθει ιδιαίτερα στα δύσκολα.
Απλά είναι στο χέρι μας, αν αποδώσουμε του έχουμε, είμαστε καλύτεροι...Βλέπω τύποι τη Γερμανία τη θεωρείτε τελειωμένη υπόθεση....Μακάρι!
Εσένα πλήρωσα άνθρωπο να σε εντοπίσει για να ρθω να σε γαμησω...Καλύτερα ν'αποκλειστούμε σήμερα παρά απ'τους γαμώσπιτους πάλι
Τελικά πέρασαν οι Ισπανοί(και χωρίς την παλιά φρουρά ) τι να πεις και εγώ συμφωνω με την άποψη σου πορνιλιμπεραλ οποίος περάσει από αυτό το ματς Γερμανίας Ελλάδας θα πάει στον τελικό (μακάρι να είναι η δίκη μας ομάδα ).Δύσκολο αύριο το Ιταλία γαλλια .(αν και εγώ πιστεύω ότι οι Γάλλοι θα περάσουν .Σίγουρος όμως δεν είμαι για τίποτα ).
Θα στα βάλω όλα εγώ τα τρίποντα στον κώλο...Δύσκολο οι Ιταλοί να τα ξαναβάζουν όλα όπως με τη Σερβία
Τι προγιαγια ρε τυπε..Γαμω το στανιό μου ,,δεν λέει να φυγει από το δωμάτιο που θα δω το μπάσκετ η κατσικοποδαρη προγιαγιά μου
Και πως θα φωνάζουμε go back κυρία Μέρκελ και για τέταρτα Ράιχ τυπε μου ??103-82 η Γερμανία σήμερα
Αντετομπούλο
Την έχουμε ταριχευμένη για τη σύνταξη τηςΤι προγιαγια ρε τυπε..
10 χρόνων είσαι?
Μαρκαριάν μορφάρα. Οι συνεντεύξεις μετά τους αγώνες όλα τα λεφτά. Ειδικά όταν ηταν τσαντίλας.Δεν πήγαινε σε εσένα,γενικά μιλούσα.Θυμασαι που κραζανε όλοι του τσουκου τσουκου μπολ του Μέγα Μαρκαριάν που έφερνε αποτέλεσμα;
Τώρα σαν κόουτςΗ φάση ειναι να (ξανα)βρούμε την Ιταλία στον τελικό...
Φαντάζομαι τι θα κάνει ο τρελάρας Ιταλός προπονητής...