Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.901
- Πόντοι
- 3.656
Κόντεψε όμως.Έχει και αποτυχίες η Ισπανία.Μην ξεχνάμε το Μουντομπάσκετ στο σπίτι τους το 2010.Παταγώδης αποτυχία
Τουρκία δεν είχε γίνει αυτό;
Κόντεψε όμως.Έχει και αποτυχίες η Ισπανία.Μην ξεχνάμε το Μουντομπάσκετ στο σπίτι τους το 2010.Παταγώδης αποτυχία
ονόματα πες μαςΚαι όποιος σύγκρινε Μάρκανεν με Νοβίτσκι και Γκάλη,να πα να γαμηθεί
Το 2014 εννοούσα.Sorry.Μπορεί να αποκλείστηκαν από τη Γαλλία,αλλά μιλάμε για Γαλλία χωρίς τον Πάρκερ και την Ισπανία υπερπλήρη που δεν έχανε σχεδόν ποτέΤουρκία δεν είχε γίνει αυτό;
Μια από τα ίδια η εθνική χτες
Ζει κ πεθαίνει αν της βγει το τρίποντο αφού κλείνουν οποίοι αντίπαλοι την άμυνα τους ....
Πραγματικά αν είχα δει τριποντακηδες όπως έχει ητσεχια η Ιταλία κ γενικά η ανατολικές αδεε θα ήμασταν φαβορί ....
Νομίζω το μήνυμα το πήραν οι παίκτες ότι θέλει άμυνα σκληρη κ να αμύνονται σκληρά από την περιφέρεια ήδη από τη στιγμή που δε σου βγαίνει εσένα το τρίποντα ..
Με άμυνα ψηλά τότε μόνο μπορείς να βγεις στημον αιφνιδιασμό γρήγορα ..
Ωραίο κόλπο όταν δεν έβγαινε το παιχνίδι να ρηξειδθο κοντούς κ στο 3 κ 4 Παπανικολάου κ Παπαπέτρου ..
Πιο πολύ φοβόμουν σερβους παρά Σλοβένους ......
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τύπε 667 βγαίνει το αποτέλεσμα
σωστά...Οι ομάδες που έχουν προπονητές αποδεικνύουν ότι ξέρουν πως να παίρνουν παιχνίδια. Βέβαια 2 πράγματα που παρατήρησα είναι ότι το ματς οι Ισπανοί ξεκίνησαν να το γυρίζουν από το τέλος του 2ου δεκαλέπτου. Και όσο και αν δεν τον χωνεύω, απέδειξε το πόσα κιλά μπάσκετ ήξερε η προηγούμενη φουρνιά της Ισπανίας ( Rudy). Επίσης στο 1ο ημίχρονο οι Φινλανδοί έβαζαν κυριολεκτικά σχεδόν τα πάντα, στο 2ο ημίχρονο έσπασαν τα στεφάνια.
Τυπε μη σε χάσουμε...Αποφάσισα να μη το δω το παιχνίδι...ήδη με έχει πιάσει ταχυκαρδία διαβάζοντας το νήμα. Με Τσεχία κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό. Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να μπούμε ρακέτα. Αν μας βγουν τα μακρινά σουτ έχει καλώς, αλλιώς....
Κρίμα, έχουμε ανάγκη από ψύχραιμες απόψεις...Για αυτό ακριβώς τύπε θα απέχω...
Γενικά είμαι ψύχραιμος. Με την Τσεχία έσπασα μόνο το σαλόνι.Κρίμα, έχουμε ανάγκη από ψύχραιμες απόψεις...
Η φάση ειναι να (ξανα)βρούμε την Ιταλία στον τελικό...Έχω την αίσθηση ότι όποιος περάσει από το Ελλαδα-Γερμανια θα πάει και τελικό. Η Ισπανία δεν με πείθει ιδιαίτερα στα δύσκολα.
Έχω την αίσθηση ότι όποιος περάσει από το Ελλαδα-Γερμανια θα πάει και τελικό. Η Ισπανία δεν με πείθει ιδιαίτερα στα δύσκολα.