aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.736
- Πόντοι
- 11.956
Άμα βάζει τέτοια τρίποντα και θέλει τόσο λίγο δύσκολα θα χάσει η Ισπανία
Το νιμου ο Σαντ...Αν ο Ρουντι ας πουμε πεθανει θα τον κλαψει κανεις σας?Εγω οχι
ρε μαλακες το ξερετε καλα το παιχνιδι σιγουρα?
Όχι κάνεις ....τώρα έβαλε από τα 10 μέτρα τρίποντο....δεν θα τον κλάψουμε δεν είμαστε Ισπανία χαχαχαΑν ο Ρουντι ας πουμε πεθανει θα τον κλαψει κανεις σας?Εγω οχι
Τι έπαθες φίλε μου;Α ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΡΟΥΝΤΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ ΠΟΥΣΤΗ
είναι σε @@@ οίστρο τώρα. άστονΤι έπαθες φίλε μου;
γιατι αδικησαν ρε τυπε? μια χαρα παραπανω απο οσο ξερουνε παιξανε...Αδίκησαν τους εαυτούς τους οι Φινλανδοί.Τόσα λάθη από αυτούς και τόσα κλεψίματα από τους Ισπανούς καιρό είχα να δω
Αδίκησαν με τα λάθη τους την καλή τους προσπάθεια.Δεν δικαιολογούνται τόσα συνεχόμενα λάθη.Έχαναν την μπάλα μέσα από τα χέρια τους.Έπρεπε ο προπονητής τους να είχε καλύτερο πλάνο για την ασφυκτική άμυνα και το τείχος απέναντι στον Μαρκάνεν.Έπρεπε να τα περιμένει αυτάγιατι αδικησαν ρε τυπε? μια χαρα παραπανω απο οσο ξερουνε παιξανε...
Και όποιος σύγκρινε Μάρκανεν με Νοβίτσκι και Γκάλη,να πα να γαμηθεί
Αδίκησαν με τα λάθη τους την καλή τους προσπάθεια.Δεν δικαιολογούνται τόσα συνεχόμενα λάθη.Έχαναν την μπάλα μέσα από τα χέρια τους.Έπρεπε ο προπονητής τους να είχε καλύτερο πλάνο για την ασφυκτική άμυνα και το τείχος απέναντι στον Μαρκάνεν.Έπρεπε να τα περιμένει αυτά
αμα δεν κανανε λαθη θα τπ πασιρνανε...παιξανε καλυτερα απο οτι μπορουνε και δεν παιζουν μονοι τους καταλαβετε το ρε πουστη...Αδίκησαν με τα λάθη τους την καλή τους προσπάθεια.Δεν δικαιολογούνται τόσα συνεχόμενα λάθη.Έχαναν την μπάλα μέσα από τα χέρια τους.Έπρεπε ο προπονητής τους να είχε καλύτερο πλάνο για την ασφυκτική άμυνα και το τείχος απέναντι στον Μαρκάνεν.Έπρεπε να τα περιμένει αυτά
Κόντεψε όμως.Έχει και αποτυχίες η Ισπανία.Μην ξεχνάμε το Μουντομπάσκετ στο σπίτι τους το 2010.Παταγώδης αποτυχίαΣιγά μην έχανε η γρια πουτάνα ο Σκαριόλο απ'το κολεγιόπαιδο