AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.715
- Πόντοι
- 4.496
Καλοκαιράκι ΌΛΟΙ στο Greece έρχονται τελικά.
Λογικό.Όσο για λίρες, τόσα εκατομμύρια έχει ΉΔΗ πάρει.
Δεν είναι οικονομικό το θέμα.
Χειρότερου;Ευτυχώς που στο τέλος του χειρότερου euro δεν επικράτησε η χειρότερη ομάδα του
Δεκτό αλλά δεν συνέβη μόνο τώρα.Χειρότερου;
Σκέψου πόσα παιχνίδια παίξανε σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις αυτοί οι παίκτες που έπρεπε να παίξουν επιπλέον τόσες εβδομάδες καλοκαίρι στην -ευτυχως-δροσερη Γερμανία.
Η UEFA λέει τώρα ότι το χέρι του Κουκουρέγια στο Euro ήταν πέναλτιΗ UEFA αποφάσισε πως φάσεις όπως το χέρι του Μαρκ Κουκουρέγια στο πρόσφατο Euro, πρέπει να δίνονται πέναλτι, με την ομοσπονδία να δίνει οδηγίες προς τους
www.ertnews.gr
|
Και να πέρναγε η Γερμανία θα το έπαιρνε το κύπελλο ?Δεν ξέρω.
Η UEFA λέει τώρα ότι το χέρι του Κουκουρέγια στο Euro ήταν πέναλτι
Η UEFA αποφάσισε πως φάσεις όπως το χέρι του Μαρκ Κουκουρέγια στο πρόσφατο Euro, πρέπει να δίνονται πέναλτι, με την ομοσπονδία να δίνει οδηγίες προς τουςwww.ertnews.gr
Παρηγοριά στον πεθαμένο...
Και να πέρναγε η Γερμανία θα το έπαιρνε το κύπελλο ?Δεν ξέρω.
Με Γαλλία θα πέρναγε.Πιθανότατα ναι
Με Γαλλία θα πέρναγε.
Αγγλία όμως?
Εναν τελικό πήρε Γερμανία 1974 Μουντιάλ , σε 4 διοργανώσεις Μουντιάλ και Εuro που διοργάνωσε.Μέσα στη Γερμανία δε νομίζω να'χανε τελικό
Ένα @ θα έπαιρνε.Πιθανότατα ναι
Πολύ πιθανό.Ένα @ θα έπαιρνε.
Λογικά θα ρεφάρει ή θα της επιτρέψουν να ρεφάρει στις επόμενες διοργανώσεις.Θα είχαμε όμως δει Γερμανία-Αγγλία τελικό, που θα είχε περισσότερη ένταση και άλλο ενδιαφέρον.
Και θα είχε σπάσει το συνεχόμενο σερί κατακτήσεων του τρόπαιου των Λατίνων, που έχουν από το 2004 και μετά, από όταν τους τη σπάσαμε εμείς μες στην Πορτογαλία.
Αδικήθηκε η Γερμανία.
Λογικά θα ρεφάρει ή θα της επιτρέψουν να ρεφάρει στις επόμενες διοργανώσεις.
Εχουν υπομονή και πείσμα αυτοί.Μακάρι. Αλλά βαθιά ψυχή, και τρέχα γύρευε.
Το πήρε η καλύτερη ομάδα.Θα είχαμε όμως δει Γερμανία-Αγγλία τελικό, που θα είχε περισσότερη ένταση και άλλο ενδιαφέρον.
Και θα είχε σπάσει το συνεχόμενο σερί κατακτήσεων του τρόπαιου των Λατίνων, που έχουν από το 2004 και μετά, από όταν τους τη σπάσαμε εμείς μες στην Πορτογαλία.
Αδικήθηκε η Γερμανία.
Iσχύει.Το πήρε η καλύτερη ομάδα.
Τέλος...
Με Γαλλία θα πέρναγε.
Αγγλία όμως?