satov1
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 19.176
- Πόντοι
- 3.556
Οχι.Αλλα όλοι οι Ολλανδοί μαύροι είναι ή από το Ολλανδικό Σουρινάμ ή από Αρούμπα βόρεια της Ν. Αμερικής.@sex volcano εχεις ανοιξει κανα νημα για Αρουμπα ;
Οχι.Αλλα όλοι οι Ολλανδοί μαύροι είναι ή από το Ολλανδικό Σουρινάμ ή από Αρούμπα βόρεια της Ν. Αμερικής.@sex volcano εχεις ανοιξει κανα νημα για Αρουμπα ;
Αρλούμπες δεν γραφω@sex volcano εχεις ανοιξει κανα νημα για Αρουμπα ;
Οχι.Αλλα όλοι οι Ολλανδοί μαύροι είναι ή από το Ολλανδικό Σουρινάμ ή από Αρούμπα βόρεια της Ν. Αμερικής.
Λες 2026 να πέσουν μαζί Σουρινάμ και Ολλανδία?Το Σουρινάμ πάντως έχει τώρα και τη δική του εθνική ομάδα με παίκτες προερχόμενους απ' το Ολλανδικό ποδόσφαιρο και θέλει να διεκδικήσει την πρόκριση στο ερχόμενο Μουντιάλ!
Διαστροφικό σενάριο...Λες 2026 να πέσουν μαζί Σουρινάμ και Ολλανδία?
Λογικα μεσα στο ματς θα δουμε ΠΟΛΥ ξυλο.Τυχαια....Λες 2026 να πέσουν μαζί Σουρινάμ και Ολλανδία?
Πλάκα θα έχειΛες 2026 να πέσουν μαζί Σουρινάμ και Ολλανδία?
Θα χυθεί αίμα στο γήπεδο.Πλάκα θα έχει
Εδώ 86 έπεσαν Αργεντινή και Αγγλία και είχαν το 82 πολεμήσει στα Φώκλαντ ή Μαλβίνες.Διαστροφικό σενάριο...
Να σου πω την αλήθεια εκεί δεν ξέρω αν έχουν άγριες διαθέσεις με τους αποικιοκράτες όπως οι Μαροκινοί,Αλγερινοί κλπ.Θα χυθεί αίμα στο γήπεδο.
Μπορεί.Να σου πω την αλήθεια εκεί δεν ξέρω αν έχουν άγριες διαθέσεις με τους αποικιοκράτες όπως ο. Μαροκινοί,Αλγερινοί κλπ.
Δεν νομίζω να ορμηξουν τόσο πολύ...Μπορεί.
Μάλλον.Δεν νομίζω να ορμηξουν τόσο πολύ...
Την γνωρίζω αυτή τη σοκολατινα κ τη ρωτώ από που είναι ;;κ μού λέει Ολλανδέζα φυσικα ήταν από το Curacao..Ξέρεις ποσα ξωγαμα εχει ο Βολκανος στο Σουριναμ ; Με κοντεινερ στελνει τις διατροφές , κρυμμένες σε κιβώτια με μαυροματικα φασολια για να γλιτώσει την εφορία.
Την γνωρίζω αυτή τη σοκολατινα κ τη ρωτώ από που είναι ;;κ μού λέει Ολλανδέζα φυσικα ήταν από το Curacao..
Γίναμε όλοι Ολλανδοί κ Σκανδιναβοι