argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.402
- Πόντοι
- 9.297
Eλα ντε...ξερεις την απαντηση?
Μήπως είναι κομμένο σε διαφορετικό ύψος για αυτό το διαφορετικό χρώμα όπως το βλέπουμε;
Eλα ντε...ξερεις την απαντηση?
Είναι αμφίρροπα και τα δύο παιχνίδια.Σαφώς καλύτεροι οι Οθωμανοί. Για τον μπούτσο καβάλα (και) οι Τραβελορανιε. Μας περιμένουν επικές ματσάρες στους ημιτελικούς , θα είμαστε τυχεροί αν μπει γκολ γενικά.
Μεγάλη απογοήτευση θα έχει ο Ταγίπ.Αηντε γκιτ, μεμετια. Τι να κανουμε, δεν κερδιζει παντα ο καλυτερος.
Μην την αφησεις να σου φυγει με τιποτα.... Απο κοντα να την εχεις!Η γκόμενα δίπλα μου με ρωτάει γιατί βάφουν το χορτάρι σε κάποια σημεία πιο σκούρο πράσινο ;;
Από Beastie Boys!!!Νο sleep till Brooklyn!!!
Ακομα καλυτερα... ΧαχαχαχαχαΜεγάλη απογοήτευση θα έχει ο Ταγίπ.
Ισχύει.Είναι από την Αρούμπα οι μαύροι παίκτες.Οι Ολλανδοί πάντως σχεδόν όλοι σκούροι από Σουρινάμ και Κουρασάο
Θα τον στείλουμε πεσκέσι αλοιφή για τις αιμορρο'ι'δες με τα Μιράζ επιφυλακής.Μεγάλη απογοήτευση θα έχει ο Ταγίπ.
Πολύ πιθανό.Όλα τα φαβορί πέρασαν .Δεν μπορούν μόνο η εθνική μας μπορούσε τελικά .Να φοβασαι φίλε Σατοφ αυτές τις δυο ομάδες που δεν έπαιξαν καλά .Εγώ πιστεύω ότι η Γαλλία θα περάσει την Ισπανία .
Αποικίες τους...δεν είναι λάθρο αυτοί.Ισχύει.Είναι από την Αρούμπα οι μαύροι παίκτες.
Ισχύει.Αποικίες τους...δεν είναι λάθρο αυτοί.
Η Ισπανια είναι αποδεκατισμένη από κάρτες.Όλα τα φαβορί πέρασαν .Δεν μπορούν μόνο η εθνική μας μπορούσε τελικά .Να φοβασαι φίλε Σατοφ αυτές τις δυο ομάδες που δεν έπαιξαν καλά .Εγώ πιστεύω ότι η Γαλλία θα περάσει την Ισπανία .
Εχει ποιότητα ,αλλά λείπουν έμπειρες μονάδες.Η Ισπανια είναι αποδεκατισμένη από κάρτες.