DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.427
- Πόντοι
- 2.306
Προς το παρών νομίζω ότι το έχουν πάει εκεί που το θέλουν το παιχνίδι οι Οθωμανοί
Kαι δικαιώθηκαν. Έριξαν το πρώτο οθωμανικό πεος στους τραβελους
Προς το παρών νομίζω ότι το έχουν πάει εκεί που το θέλουν το παιχνίδι οι Οθωμανοί
Λογικά θα γίνει καλύτερο παιχνίδι τώρα.Ακαιντιν!!
η ισπανία έχει πολλούς τραυματιες, δεν περνάειΝα δεις που στο τελος θα πέρασει η Γαλλια αντι για Ισπανια κ οι αγγλοι θα το παρουν κ μετα θα λενε το φεραμε σπιτι.... Κ δεν πα να λενε για τον Σαουθγκεητ...
Εν τω μεταξυ κανεις δεν καταλαβε μετα τις αλλαγες τι συστημα ειχε η ομαδα..... Το μονο σωστο η τριαδα στο κεντρο Rice - Belingham - Palmer... Ετσι πρεπει να παιζουν... Σακα κορυφαιος.... Κεην αφαντος....
Λογικά θα γίνει καλύτερο παιχνίδι τώρα.
Εχει δρόμο ακόμα.Στα τέτοια μου, αν θα γίνει καλύτερο παιχνίδι. Το θέμα είναι να χάσει η Τουρκία. Χωρίς πολλά-πολλά, χωρίς δράμα.
Έτσι, με ένα «άντε γεια».
:-)
3 εκατομμύρια Τούρκοι είναι Γερμανία.Ρε τι ΄γινεται εκεί, εντός έδρας παίζουν οι βρωμόΤουρκοι, όλο Turkiye TURKIYE ακούμε....
15 μυρια ειναι,λογικο το βρισκω (χχχχχχ φτου)Ρε τι ΄γινεται εκεί, εντός έδρας παίζουν οι βρωμόΤουρκοι, όλο Turkiye TURKIYE ακούμε....
Έχε γούστο να πάρει κανά ευρωπαϊκό η Τουρκία. Θα είναι η πρώτη μουσουλμανική χώρα που θα το έχει πετύχει
Πάντως δεν το θεωρώ και απίθανο. Αν κερδίσει αυτόν τον αγώνα, στα ημιτελικά με μια Αγγλία που δεν πολυπείθει έχουν αρκετές πιθανότητες και μετά ο τελικός ένα παιχνίδι είναι.
Ποιός μαζεύει τον Ερντογάν αν πάρουν Euro.Έχε γούστο να πάρει κανά ευρωπαϊκό η Τουρκία. Θα είναι η πρώτη μουσουλμανική χώρα που θα το έχει πετύχει
Πάντως δεν το θεωρώ και απίθανο. Αν κερδίσει αυτόν τον αγώνα, στα ημιτελικά με μια Αγγλία που δεν πολυπείθει έχουν αρκετές πιθανότητες και μετά ο τελικός ένα παιχνίδι είναι.
Mαντάρα από τακτική ο Κούμαν όσο είδα.Δεν κλείνεις καλύτερα την τηλεόραση;
Μου φαίνεται, εσύ είσαι ο γρουσούζης.
:-)
Αν δεν αλλάξει εικόνα η Ολλανδία ....Ανυπαρκτη η Ολλανδια , δεν υπαρχει στο γηπεδο. Το απολυτο μηδεν. Δικαιοτατα προηγουνται οι Οθωμανοι , ποδοσφαιρικη δικαιοσυνη . Κι αν συνεχισει να παιζει ετσι η Ολλανδια , προφανως θα περασουν ανετα.