ggthd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Like
- 1.783
- Πόντοι
- 216
Για ξανασκέψου τοΕμφανώς καλύτερο το ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν ξέρω γιατί αλλά βλέπω την Πορτογαλία ένα βήμα πιο κοντά στη νίκη
Για ξανασκέψου τοΕμφανώς καλύτερο το ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν ξέρω γιατί αλλά βλέπω την Πορτογαλία ένα βήμα πιο κοντά στη νίκη
To ξανασκεφτηκε κι ο Γαλλος μαλλονΓια ξανασκέψου το
Μπέρδεψε τα ισοτονικά με τους καφέδες στο ημίχρονο και του φέραν ταραχήTo ξανασκεφτηκε κι ο Γαλλος μαλλον
Ποτε δεν φερνει ταραχη ο καφες.ΠΟΤΕΜπέρδεψε τα ισοτονικά με τους καφέδες στο ημίχρονο και του φέραν ταραχή
Aσε, οταν ημουν φοιτητης ειχα χτυπησει 3 κουταλιες σουπας φραπε σε ρεντμπουλ Ουτε εγω δε ξερω πως επεζησα.Ποτε δεν φερνει ταραχη ο καφες.ΠΟΤΕ
Αν ειναι μετα τον 5ο καφε εισαι οκ,εχει προσαρμοστει ο οργανισμος και δεν σοκαρεταιAσε, οταν ημουν φοιτητης ειχα χτυπησει 3 κουταλιες σουπας φραπε σε ρεντμπουλ Ουτε εγω δε ξερω πως επεζησα.
Μισή ώρα ύπνο και ξυπνάς στα πέναλτι.Ωχ θεέ μου θα έχει και παράταση! Δεν το λήγουν να πάμε κατευθείαν στα πέναλτι;
Για να δούμε εδώ Γαλλία-Πορτογαλία θα γλιτώσουμε τα πέναλτι λέτε?
Παίξτο τώρα να πάρεις 5 με γύρο.Μπα...
Ωχ θεέ μου θα έχει και παράταση! Δεν το λήγουν να πάμε κατευθείαν στα πέναλτι;
Παίξτο τώρα να πάρεις 5 με γύρο.
Δεν τα έπαιζες και τα δύο παράταση σήμερα?Εριξα αλλα 3 ευρω με αποδοση 1,7 . Θα βγαλω 2,1 ευρω κερδος , συνολο 8,3 . Θα μεινουν και λιγα σεντσια για φιλοδωρημα στο ντελιβερα μη μας χεσει το ασανσερ.
Δεν τα έπαιζες και τα δύο παράταση σήμερα?
Απίστευτο.Επιασα το Χ στο Ισπανια-Γερμανια αλλά τα ξαναπαιξα ολα στην παραταση , παλι στο Χ και τα εχασα.
Η Γαλλία?Εθνική Κάτω Ζούγκλας