satov1
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 19.185
- Πόντοι
- 3.556
Τον έλεγε Βερνέρ ο Νικόλας.Προπονητακος και σιχαμα σύμφωνα με Αλέφαντο
Τον έλεγε Βερνέρ ο Νικόλας.Προπονητακος και σιχαμα σύμφωνα με Αλέφαντο
ποιος θα ξεχασει το ''ΕΙΔΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ '' που ειχαν στα Γιαννενα για τον παγο!!!!!!!!!!!!Αν είχαν άθλιους αγωνιστικούς χώρους εμείς τι είχαμε?
Oυρουγουάη επίσης αγαπημένη φίλε μου...Αργεντινη θα φαει μπουτσα απο ουρουγουαη.. φλυαρε βαζελε
Στα Κόπα Αμέρικα έχει καλή παράδοση σε κατακτήσεις η Ουρουγουάη.Oυρουγουάη επίσης αγαπημένη φίλε μου...
Θα έχω σοβαρό δίλημμα....
Σου μιλάω όμορφα και βωμολοχείς....φλυαρε βαζελε
Περιμένουν αύριο και τον καλύτερο παίκτη τους.Καταφθάνει ο Ερντογάν.επίδειξη δύναμης θρασύδειλων τουρκοτζιχάντηδων μέσα στην Γερμανία
Τρισμέγιστε ARMINIUS άδραξε το σπαθί σου
πιστεύω θα τους καθαρίσει η Ολλανδία δε πα να παίξει κ ο ατατούρκΠεριμένουν αύριο και τον καλύτερο παίκτη τους.Καταφθάνει ο Ερντογάν.
Δεν έχει πάρει καθόλου το μάτι μου στο γήπεδο τη Lena Gercke.πιστεύω θα τους καθαρίσει η Ολλανδία δε πα να παίξει κ ο ατατούρκ
σήμερα δυο διπλά
αύριο δυο άσσοι
όποιος προκριθεί στο σημερινό ισπανία -γερμανία (έπαιξα γερμανία αν και το Χ είναι μέσα) νομίζω θα πάρει το ευρωπαικό
παίζει η μικρή ξαδέλφη της, αφρός κι αυτήΔεν έχει πάρει καθόλου το μάτι μου στο γήπεδο τη Lena Gercke.
Kαλή.παίζει η μικρή ξαδέλφη της, αφρός κι αυτή
όποιος προκριθεί στο σημερινό ισπανία -γερμανία (έπαιξα γερμανία αν και το Χ είναι μέσα) νομίζω θα πάρει το ευρωπαικό
Γιαννεναρα Uber Alles!!ποιος θα ξεχασει το ''ΕΙΔΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ '' που ειχαν στα Γιαννενα για τον παγο!!!!!!!!!!!!
εγω λεει για βουρτσα το βλεπω..........Γιαννεναρα Uber Alles!!
Ειναι βουρτσα μαγικη!!εγω λεει για βουρτσα το βλεπω..........