Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.849
- Πόντοι
- 3.656
K πουτανες !!!
Μελάνια τραμπ
Μουνάρα όμως
K πουτανες !!!
Μελάνια τραμπ
Εντάξει μωρέ 38 είναι τώρα και παίζει στη Σαουδική για την πλάκα τουAσχετα απο το σημερινό,αυτοι που συγκρίνουν τον Ρονάλντο με τον Μέσι -και μάλιστα τον βγάζουν και καλύτερο- πόσο άμπαλοι ειναι;Εκτός αν θέλουν να σπάσουν τα νευρα των υπολοίπων που τους ακούνε.
Δηλαδη έκανε ποτέ αυτός ο παίκτης το 1/1000 αυτων που εκανε ο Μέσι;
Δίνει ελπίδες κ σε εμάς να ξεκινήσουμε το ποδόσφαιρο σαν μεσήλικεςΕντάξει μωρέ 38 είναι τώρα και παίζει στη Σαουδική
Είχες μια ομάδα κ έπαιζε τελικό Μουντιάλ κ σου λέγαν διάλεξε ένα παίκτη μόνο από αυτούς για τον τελικό Μουντιάλ κ μόνο ...ποιον θα διάλεγεςAσχετα απο το σημερινό,αυτοι που συγκρίνουν τον Ρονάλντο με τον Μέσι -και μάλιστα τον βγάζουν και καλύτερο- πόσο άμπαλοι ειναι;Εκτός αν θέλουν να σπάσουν τα νευρα των υπολοίπων που τους ακούνε.
Δηλαδη έκανε ποτέ αυτός ο παίκτης το 1/1000 αυτων που εκανε ο Μέσι;
Μαραντόνα του 86 η Ζιντάν του 98 θα έλεγα εγωΕίχες μια
Είχες μια ομάδα κ έπαιζε τελικό Μουντιάλ κ σου λέγαν διάλεξε ένα παίκτη μόνο από αυτούς για τον τελικό Μουντιάλ κ μόνο ...ποιον θα διάλεγες
Μαραντόνα Μέσι Ρονάλντο ,Ρονάλντο φαινόμενο Ζιντάν ;;
Εντάξει μωρέ 38 είναι τώρα και παίζει στη Σαουδική για την πλάκα του
Κ εγώ Μαραντόνα κ μετά τη νίκη θα το διασκέδαζα κ μαζί τουΜαραντόνα του 86 η Ζιντάν του 98 θα έλεγα εγω
Θα την έβγαζες μέχρι το πρωί…?Κ εγώ Μαραντόνα κ μετά τη νίκη θα το διασκέδαζα κ μαζί του
Είχες μια
Είχες μια ομάδα κ έπαιζε τελικό Μουντιάλ κ σου λέγαν διάλεξε ένα παίκτη μόνο από αυτούς για τον τελικό Μουντιάλ κ μόνο ...ποιον θα διάλεγες
Nai ,,αλλά ο Πελέ έχει χάσει παρτυς ,,ο Μαραντόνα όχιΜονο Πελέ
Ολοι αυτοί έχουν χάσει τελικό.Ο Πελέ ποτέ
Ουτε τον Μαραντόνα τον θεωρώ οτι πλησιάζει καν αυτα που εκανε ο Μέσι.Είχες μια
Ουτε τον Μαραντόνα τον θεωρώ οτι πλησιάζει καν αυτα που εκανε ο Μέσι.
Βλέπεις τωρα Αταλάντα-Νάπολι 1988;;;Ουτε να σε πληρώνουν..20 φασεις θυμομαστε απο τον Μαραντόνα,από τον Μέσι καμιά 1000
Βλέπεις οποιοδήποτε ματς του Μέσι με Μπέτις,Λεβάντε κλπ;;;Άνετα
Ο ΄'ανθρωπος περνούσε 5-6 παίκτες επι 5 φορες σε καθε ματς επι 3 ματς την εβομάδα επι 20 χρόνια,ειμαστε σοβαροί;;;
υγ Τον Ρονάλντο δεν τον εχω καν σε δεκάδα.
Φαινόμενο,Ζινταν,Μοντριτς,Μπενζεμά,Εμπαπέ ακόμα και Σαλάχ,Ρομπεν,Ριμπερί,Σιλβα,Ανρί,Ντε μπρόινε και τον καλό Αζαρ της Τσελσι και φυσικά Τσάβι Ινιεστα θα τους ηθελα πολύ περισσότερο στην ομάδα μου γιατι δημιουργούσαν
Θα μπορούσε ο Μέσι να πάει στον Λεβαδειακό της Ιταλίας και να πάρει πρωταθλήματα;
Δεν θέλουμε Αγγλία στον τελικό....Ηρεμησε ρε βαζελε εσυ.... Εχω χωσει πολλα φραγκα ( 10 ευρω) στο Αγγλια - Ισπανια τελικο.... Θα παρω 90 ευρωπουλα... 2 φορες σουπερ - μαρκετ... Λυσσα με μια Ελβετια... Μπαααα
Μάξι κωλομπαραδες γνήσιοι οι αγγλοιΔεν θέλουμε Αγγλία στον τελικό....
Μαν γτπ το Γιούρο.Μάξι κωλομπαραδες γνήσιοι οι αγγλοι