soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
Εδω στην Ελλαδα τον συμπαθουμε λιγο παραπανωΚολοΜουανι ο παίκτης μου !! Το γράψε!
Εδω στην Ελλαδα τον συμπαθουμε λιγο παραπανωΚολοΜουανι ο παίκτης μου !! Το γράψε!
Επαγγελματική νίκη η Γαλλία σήμερα ,χωρίς όμως να πείσει και πολύ.ΚολοΜουανι ο παίκτης μου !! Το γράψε!
Δεν υπαρχει κανενα φουλΦάουλ στο Λούκακου στην αρχη της φάσης.. Κανενα γκολ δεν υπάρχει.. Βέλγιο διαιτητής 0-100
Προπονητη δεν εχει το Βελγιο..Επαγγελματική νίκη η Γαλλία σήμερα ,χωρίς όμως να πείσει και πολύ.
Το Βέλγιο φανερά πια δεν έχει την καλή παλιά ομάδα που είχε.
Με αυτή την πειθαρχημένη Ελβετία και αυτή την αναιμική Αγγλία σίγουρο.Θα πρεπει πρωτα ομως η Αγγλια να νικησει την Ελβετια, και βλεπω να τα βρισκει σκουρα
Και από προπονητή υστερεί.Προπονητη δεν εχει το Βελγιο..
Είναι πιο ουσιαστικοί.Είναι ομάδα με χαρακτήρα και καλή τακτική προπονητή.Που δεν έχει η Αγγλία.Αυτό που όλοι θεωρούν ότι οι Άγγλοι θα περάσουν τους Ελβετούς.
Περισσότερο με έχουν πείσει οι Ελβετοί.
Ελπίζω να έπαιξες το 1-0 και να πήγες Ταμείο.Οι Βέλγοι δε φαίνεται να το έχουν το γκολ. Πιο πιθανό να το φάνε κάποια στιγμή και να μείνει στο 1-0
Αμφιβάλλω αν έχει και καλύτερους να βάλει πλεονΤελευταιο παιχνιδι Tedesco στον παγκο Βελγιου. Μονο ενα παραπτωμα σαν αυτον θα επεβαλε στην αρχικη βασικη εντεκαδα τα σαπακια Λουκακου και Καρασκο.
Μιλαμε για απωλεσθεντα της ΝΑΣΑ.Τοσο τρομερα μυαλα..Τελευταιο παιχνιδι Tedesco στον παγκο Βελγιου. Μονο ενα παραπτωμα σαν αυτον θα επεβαλε στην αρχικη βασικη εντεκαδα τα σαπακια Λουκακου και Καρασκο.
Να δούμε γιατί τη Γαλλία στα νοκ άουτ είναι πάντα δύσκολο να την πάρειςΚαι η Γαλλία πάντως δεν πείθει. Τουλάχιστον άξιζαν την πρόκριση.
Αν είχε καλύτερους θα τους έπαιρνε.Αμφιβάλλω αν έχει και καλύτερους να βάλει πλεον