satov1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 22.145
- Πόντοι
- 5.956
Aφού έχει Γερμανό μπαμπά και μαμά από Σιέρα Λεόνε.Ρούντιγκερ στη Γερμανία ακούω και φάτσα βλέπω κάτι σαν τον Αμπέμπε Μπικίλα.![]()
Aφού έχει Γερμανό μπαμπά και μαμά από Σιέρα Λεόνε.Ρούντιγκερ στη Γερμανία ακούω και φάτσα βλέπω κάτι σαν τον Αμπέμπε Μπικίλα.![]()
Αν είναι έτσι, τότε ok.Aφού έχει Γερμανό μπαμπά και μαμά από Σιέρα Λεόνε.
Ολοι οι νατουραλιζέ της Γερμανίας έχουν ένα από τους 2 γονείς Γερμανό,εξαίρεση οι Τουρκογενείς Γκουντογκάν και Τσαν.Αν είναι έτσι, τότε ok.
Ο δικός μας ο Αντετοκούνμπο είναι τόσο Έλληνας, όσο εγώ είμαι ξάδερφος του Πούτιν.![]()
Το άλλο ματς Ουγγαρία-Σκωτια πρέπει να είναι κακοποίηση του Ευρωπαϊκού ποδόσφαιρο απ' όσο έχω δειΤυφλοί με μονοφθαλμους
Ολοι οι νατουραλιζέ της Γερμανίας έχουν ένα από τους 2 γονείς Γερμανό
Μόνο ο Ρούντιγκερ έχει μαμά από Σιέρα Λεόνε και Γερμανό μπαμπά.Κι εννοείται πάντα απο λευκή Γερμανίδα μάνα![]()
Μόνο ο Ρούντιγκερ έχει μαμά από Σιέρα Λεόνε και Γερμανό μπαμπά.
Πρέπει να είναι Αφρικανός β γενιάς ο μπαμπάς Ρούντιγκερ.Αν και δε μοιάζει πολύ Γερμανός ο μπαμπας,οκ μπορεί και να είναι
![]()
Πάμε για Γερμανια-Ιταλια στους 16 αν δεν ισοφαρίσουν
Ισοφαριση; Μονο αν βαλει το τουρμπο μεσα
Ποσο παιχταρας ειναι αυτος ο Σομμερ ρε φιλε!!
Ολοι οι τερματαδες εχουν και κακες μερες..Το γκολ το έπνιξε όμως,ασχετα που δε μέτρησε
Η Γερμανία που γνωρίζαμε, θα είχε ρίξει 4.Αντί να βλέπετε μπάλα ρε, ασχολείστε με τα σόγια;
Πάμε καλά;![]()