DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.569
- Πόντοι
- 2.306
Και η Γαλλία δεν πρέπει να υποτιμηθεί.
Σίγουρα. Εχει παιχταράδες. Θα ηθελα να ειναι ο τελικος. Αλλά το ένστικτο μου λέει οτι δεν θα ειναι.
Και η Γαλλία δεν πρέπει να υποτιμηθεί.
Δύσκολα.Σίγουρα. Εχει παιχταράδες. Θα ηθελα να ειναι ο τελικος. Αλλά το ένστικτο μου λέει οτι δεν θα ειναι.
Εδώ λέμε ότι μπορεί να περάσουν τα ταγαρια οι Ούγγροι ρε φίλε
Η άγρια ομορφιά του ποδοσφαίρου.Τα ταγαρια οι Ουγγροι καταφεραν να βαλουν ενα γκολ στο 150' και εκαναν μια νικη. Οι Κροατες εφαγαν 2 στα χασομερια κι αν επαιρνε ενα Χ σημερα η Αλβανια απ' τα δευτερα της Ισπανιας , θα εβγαιναν και τελευταιοι.
Εντάξει φίλε μου αν εσύ μου συγκρίνεις σε ποδοσφαιρική αξία Ούγγρους με Κροάτες μάλλον άλλο άθλημα βλέπειςΤα ταγαρια οι Ουγγροι καταφεραν να βαλουν ενα γκολ στο 150' και εκαναν μια νικη. Οι Κροατες εφαγαν 2 στα χασομερια κι αν επαιρνε ενα Χ σημερα η Αλβανια απ' τα δευτερα της Ισπανιας , θα εβγαιναν και τελευταιοι.
Καλύτερη η Κροατία,αλλά θέλει αιμοκάθαρση ,κατά Γεωργίου.Εντάξει φίλε μου αν εσύ μου συγκρίνεις σε ποδοσφαιρική αξία Ούγγρους με Κροάτες μάλλον άλλο άθλημα βλέπεις
Αν περάσουν και οι δύο τη φάση των 16.Στα προημιτελικά μπορεί να δούμε Ισπανία - Γερμανία
Εντάξει φίλε μου αν εσύ μου συγκρίνεις σε ποδοσφαιρική αξία Ούγγρους με Κροάτες μάλλον άλλο άθλημα βλέπεις
Φαντάσου πόσο χειρότερη από τις προαναφερθείσες ομάδες είναι η Ελλάδα που δεν πέρασε καν ε?Σε ποδοσφαιρική αξία Ουγγαρία, Σκωτία , Αλβανία , Σλοβενία , Πολωνία , Σλοβακία, Ουκρανία , Γεωργία δεν θα έπρεπε να είναι καν σε τελικά Euro. Όταν θες να κάνεις τη διοργάνωση Τσιρκο Μεντρανο , αυτες θα ειναι οι συνεπειες. Ενας ομιλος με Ιταλια-Ισπανια-Κροατια κι ο άλλος με Ρουμανοσλοβακοουκρανους. Για να μην πω για τα νοκαουτ που θα παιζουν μεταξυ τους δευτεροι.
Ισχύει.Εντάξει ακόμα και στην Αφρική και στην Ασία 24 ομάδες παίζουν πλεον στα τελικά και το ίδιο και στην Ευρώπη
Εκ των παραγματων...Ας τα βλεπουν οι τατουαζατοι μας αυτά. Ποδοσφαιρικά δεν ειμαστε χειροτεροι αλλά δεν ειμαστε και καλυτεροι. Guest εμφανιση θα καναμε αν πηγαιναμε.Φαντάσου πόσο χειρότερη από τις προαναφερθείσες ομάδες είναι η Ελλάδα που δεν πέρασε καν ε?
Η Ισπανία θα παίξει με κάποια ομάδα που θα τερματίσει τρίτη στον όμιλό της. Η Γερμανία θα παίξει με τον δεύτερο από τον όμιλο της Αγγλίας.Αν περάσουν και οι δύο τη φάση των 16.
Λογικά θα καθαρίσουν και οι δύο ομάδες.Η Ισπανία θα παίξει με κάποια ομάδα που θα τερματίσει τρίτη στον όμιλό της. Η Γερμανία θα παίξει με τον δεύτερο από τον όμιλο της Αγγλίας.
Λογικό.Εκ των παραγματων...Ας τα βλεπουν οι τατουαζατοι μας αυτά. Ποδοσφαιρικά δεν ειμαστε χειροτεροι αλλά δεν ειμαστε και καλυτεροι. Guest εμφανιση θα καναμε αν πηγαιναμε.
Αυτοί οι Γερμανοί δεν έχουν ίχνος καλαισθησίας
Τι άθλια μουσική για το γιουρο ...έλεος
Καλό.Τα μονα αξιολογα γερμανικά μουσικά κομμάτια είναι το Du Hast των Ραμσταιν και η Λιλι Μαρλεν...