satov1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 20.619
- Πόντοι
- 5.956
Και εγώ νομίζω πως δύσκολα δε θα πάει Μουντιάλ 2026.Ο Μεσι ειναι κωλοτουμπας!
Και μετά Μουντιάλ 2018 είχε γραφτεί ότι αποσύρεται με Εθνική,αλλά δεν... μέχρι χθες.
Και εγώ νομίζω πως δύσκολα δε θα πάει Μουντιάλ 2026.Ο Μεσι ειναι κωλοτουμπας!
Καλα, τοτε δεν ειχε σηκωσει και μουντιαλ, εχει μια δικαιολογια οτι ηθελε να σηκωσει και αυτη τη κουπα. Τον στηριξα. Πλεον τα εχει παρει ολα. Τι αλλο θελει ο μαιντανος και αυτος. Γιατι σε μαιντανο εξελίχθηκε.Και εγώ νομίζω πως δύσκολα δε θα πάει Μουντιάλ 2026.
Και μετά Μουντιάλ 2018 είχε γραφτεί ότι αποσύρεται με Εθνική,αλλά δεν... μέχρι χθες.
Από αίσθηση νομίζω ότι ό,τι κάνει ο Ρονάλντο για το Μουντιάλ 2026 θα κάνει το ίδιο και ο Μέσι.Καλα, τοτε δεν ειχε σηκωσει και μουντιαλ, εχει μια δικαιολογια οτι ηθελε να σηκωσει και αυτη τη κουπα. Τον στηριξα. Πλεον τα εχει παρει ολα. Τι αλλο θελει ο μαιντανος και αυτος. Γιατι σε μαιντανο εξελίχθηκε.
Ναι, αλπιμονο το ιδιο κομπλεξ εχουν και οι δυο. Μην σταματησει ο ενας και του το χτυπαει ο αλλος ειρωνικα.Από αίσθηση νομίζω ότι ό,τι κάνει ο Ρονάλντο για το Μουντιάλ 2026 θα κάνει το ίδιο και ο Μέσι.
εφυγες μωρη κοτουλα????Ναι, αλπιμονο το ιδιο κομπλεξ εχουν και οι δυο. Μην σταματησει ο ενας και του το χτυπαει ο αλλος ειρωνικα.
Ενα κίνητρο ίσως έχουν μόνο να παίξουν Μουντιάλ 2026 .Να κάνουν αμφότεροι το ρεκόρ συμμετοχής σε 6 μουντιάλ που κανείς δεν έχει παίξει ως τώρα.Ναι, αλπιμονο το ιδιο κομπλεξ εχουν και οι δυο. Μην σταματησει ο ενας και του το χτυπαει ο αλλος ειρωνικα.
Ειπαμε, μαιντανοι και οι δυο.Ενα κίνητρο ίσως έχουν μόνο να παίξουν Μουντιάλ 2026 .Να κάνουν αμφότεροι το ρεκόρ συμμετοχής σε 6 μουντιάλ που κανείς δεν έχει παίξει ως τώρα.
Πια ναι.Ειπαμε, μαιντανοι και οι δυο.
Πετυχημένο.