Η Ουγγαρία είχε επιτυχίες τη δεκαετία του 50 και από τότε μόνο αποτυχίες, τέτοια θα λέμε τώρα;
Μην ξεχνάμε ότι το 1966 εκτός από οτι το Μουντιάλ έγινε στην Αγγλία, στο πρώτο ματς με τη Βουλγαρία τραυματίστηκε ο Πελέ.
Κανένα οίκτο για την Αγγλία. Με έχουν κάνει και τους μισώ οι δημοσιογράφοι τύπου Σωτηρακόπουλος που θέλουν να ζούμε όλοι στο 1966 επειδή έτσι τους βολεύει αυτούς.
Ακούς κάτι μαλακίες "είμαι με την Αγγλία επειδή μου αρέσει η αγγλική μουσική" - ωραία ρε φίλε να είσαι και με την Τουρκία αν σου αρέσουν τα σουτζουκάκια.
"είμαι με την Αγγλία επειδή είμαι με τη Λίβερπουλ" "είμαι με την Αγγλία επειδή σπούδασα εκεί" "είμαι Αγγλία γιατί έχουν το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο" "είμαι με την Αγγλία επειδή μου αρέσουν οι Αγγλίδες" "είμαι με την Αγγλία επειδή ο Μπέκαμ είναι ωραίο αγόρι"
Ενώ θα ακούσεις "είμαι Ολλανδία επειδή γούσταρα την Εθνική με το Φαν Μπάστεν".
Αυτή είναι η διαφορά. Όσοι υποστηρίζουν Ολλανδία, Γερμανία, Ιταλία, Αργεντινή ,Βραζιλία τις υποστηρίζουν για ποδοσφαιρικούς λόγους. Όσοι υποστηρίζουν Αγγλία το κάνουν για όλους τους υπόλοιπους λόγους.
Οι Ισπανοί και οι Ολλανδοί τρέχουν και ματώνουν τη φανέλα της Εθνικής τους. Οι Άγγλοι παίζουν μόνο στους συλλόγους που τους πληρώνουν, γιατί να είμαι με μια τέτοια ξεφτιλισμένη εθνική;