ollandos3
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
29-8-1998Καταλαβαίνει κανένας τι λεει ο αχρηστεας?
Ακόμα πονάτε ??
29-8-1998Καταλαβαίνει κανένας τι λεει ο αχρηστεας?
ΑΕΚ είμαι σκουληκαντέρα29-8-1998
Ακόμα πονάτε ??
Περαστικά μας!ΑΕΚ είμαι σκουληκαντέρα
Η Πολωνή που τρέλανε τον σκηνοθέτη του Euro - Έστελνε φιλάκια! (Vid)
Euro: Μόλις έκανε την εμφάνισή της στο γήπεδο στο παιχνίδι με την Ολλανδία, η κάμερα έκανε ζουμ πάνω της...www.sportdog.gr
μου ειχε ευχηθει το μουνι ο αντζελο ψοφο αλλα τη γλιτωσα!!!!
Καλύτερη.Η Κροάτισα μου φαίνεται πως έχει κάνει τις πλαστικές της.Το αντιπαλον δέος της Κροάτισας
Τέταρτη κούπα η Γερμανία;Ας το πάρει και κάνας άλλος,Αγγλία ή Βέλγιο για πρώτη φορά.Ο Νοτιοθύρας τι όνειρο είδε και άφησε εκτός και Rashford και Grealish?Πειθαρχικά παραπτώματα όπως ο Γεωργάτος και ο Ζήκος πριν το Euro 2004?Αν όχι,έκανε μεγάλη μαλακία.Το xειρότερο παιxνίδι το Αγγλία Σερβία έως τώρα. Καμμία έκπληξη με Southgate.
Trent Alexander Arnold δεν είναι για μέσος. Καλύτερα να ξεκινά τον Wharton.
Και ο Foden δεν υπάρxει, μηδέν όταν δεν παίζει στη Σίτυ.
Αφού δεν πήρε Rashford, καλύτερα να ξεκινά Gordon ή Eze.
Επειδή κάνω αργή είσοδο στο νήμα, να δηλώσω πως αν και δεν έxω καμμιά κάψα με αυτούς θα υποστηρίζω Γερμανία να σηκώσει το Euro.
Λόγω Havertz αλλά και γιατί θεωρώ πως είναι συμπαθής γενικά (εκτός Rudiger που είναι σαν τζιxαντιστής δήμιος) αλλά και η καλύτερη ομάδα.
Και η Ισπανία πάντως φαίνεται δεμένη αυτή τη φορά ακόμα και αν έxει για φορ μόνο τον Morata.
Καλύτερα που δεν πηγαμε ρε φίλε γιατί θα χαλούσε και το καλό κλίμα Κουλη-ΕρντογανΠάντως κρίμα ρε πστη που δεν πήγαμε κι εμεις,θα'χαμε άυριο Ελλάδα-Τουρκια,χαμος θα γινόταν
Πολιτικές δηλώσεις στην Εθνική Γαλλίας. Εμπαπέ κατά Λε Πεν.
Euro 2024: «Σπάει» το «no politica» της ΟΥΕΦΑ η Εθνική Γαλλίας - Παρέμβαση Εμπαπέ κατά της ακροδεξιάς
Μπορεί η UEFA να λέει «no politica», ωστόσο οι Γάλλοι διεθνείς πήραν θέση για την πολιτική αναταραχή στη χώρα τους, μετά την προκήρυξη πρόωρων βουλευτικώνwww.naftemporiki.gr
Eπιπεδο...όχι μαλακίες.Αποδοκιμασίες και από τις δύο πλευρές στους εθνικούς ύμνους
ΑΕΚ είμαι σκουληκαντέρα
Επειδή ξύπνησα με τα κοκκόρια - με το ζόρι κρατιέμαι - τρέχουσα ανάλυση με 2 σημεία αναφοράς - διάλεξα για 2 Draw No Bet για το τυπικό εντελώς - αφού η απόδοση είναι @@ρια (1.33), αλλά θυμήθηκα ένα γκομενάκι πριν χρόνια από τα εκεί μέρη που είχε δώσει και σφιχτό κωλαράκι!Ρουμανία -ΟυγγαρίαΟυκρανία