satov1
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 19.843
- Πόντοι
- 3.556
Καλός παίκτης ,αλλά στο σώσιμό του πια και αυτός.Ο Ζιρου μπηκε και δεν τον πηρε χαμπαρι κανεις!
Καλός παίκτης ,αλλά στο σώσιμό του πια και αυτός.Ο Ζιρου μπηκε και δεν τον πηρε χαμπαρι κανεις!
Να δω πως θα φέρουν βόλτα αυτή την Ισπανία,αν περάσουν αύριο.COME ON ENGLAND....cooooming hoooome!!!
Ειρωνικά το είπα....Επειδη σε τρωει ο κωλος σου....
COME ON ENGLAND....cooooming hoooome!!!
Ερωτηση. Αραγε ο Χ. Κωστουλας, θα εχει την τυχη να δοκιμασει την τυχη του σε εμας; Ειναι εναμιση μηνα μεγαλύτερος του Γιαμαλ.Κυριαρχική η Ισπανία παρά τις απουσίες.
Δεν ειπα ποτε οτι ειμαι τερας εξυπναδας. Τωρα αν εχεις κατι να μου τριψεις στα μουτρα ότι το ειπα, μην δινεις σημασια, χαζος ειμαι.Ειρωνικά το είπα....
Βαριέμαι να τα εξηγώ πάλι....
Δεν παίρνεις και χαμπάρι....
Μόνο το πρώτο βγήκε.Λοιπόν θέλω ένα από τα παρακάτω....
-Σουτ εστία Μπαπέ(τα αλλα πιάστηκαν)
-Κάρτα Κουντέ(για πολλά,δυάδα με Νάβας κάρτα.......)
-Ισοφάριση Γαλλία
-Σούτ εστία Ντεμπελέ(τα άλλα πιάστηκαν)
Ενα από αυτά μου αρκεί....
Αν έρθει η κάρτα στον Κουντέ μιλάμε για αρρώστια.....
Σου είπα δεν παίρνεις και χαμπάρι...Δεν ειπα ποτε οτι ειμαι τερας εξυπναδας. Τωρα αν εχεις κατι να μου τριψεις στα μουτρα ότι το ειπα, μην δινεις σημασια, χαζος ειμαι.
Ερωτηση. Αραγε ο Χ Κωστουλας, θα εχει την τυχη να δοκιμασει την τυχη του σε εμας; Ειναι εναμιση μηνα μεγαλύτερος του Γιαμαλ.
30 Μαιου εγινε 17 ο Κωστουλας, στις 13 Ιουλη, τωρα γινεται 17 ο Γιαμαλ.
Τι ρωταω ο μαλακας, ε;
Να μου τα κανεις νια νια αλλη φορα να τα πιανω.Σου είπα δεν παίρνεις και χαμπάρι...
Αλλά λέμε αλλά καταλαβαίνεις.....
Μπα....Να μου τα κανεις νια νια αλλη φορα να τα πιανω.
Εχω και αλλη ερωτηση. Αυτος ο Αλγκασιμ τι αλλο πρεπει να κανει πια για να παιξει στην πρωτη ομαδα; Οχι απο τα πρωτα βιολια, αλλα να τον βαλουν να παιξει. Η ομαδα Β υποψιν επεσε στην Γ.......αν συνεχίσουμε να μην κάνουμε μεταγραφές , θα παίξει αναγκαστικά. δεν έχουμε άλλο φορ
Πούτσα μας για το ρδέλο σας.....αν συνεχίσουμε να μην κάνουμε μεταγραφές , θα παίξει αναγκαστικά. δεν έχουμε άλλο φορ
Εχω και αλλη ερωτηση. Αυτος ο Αλγκασιμ τι αλλο πρεπει να κανει πια για να παιξει στην πρωτη ομαδα; Οχι απο τα πρωτα βιολια, αλλα να τον βαλουν να παιξει. Η ομαδα Β υποψιν επεσε στην Γ...
Και τον αφησαμε να παει και στους Ολυμπιακους αγωνες, ενω μπορουσε να του πει οχι και να κανει προετοιμασια κανονικα φετος.
Για να παει εναν χρονο δανεικος πρεπει να ανανεωσει. Το 25 ληγει το συμβολαιο. Παει κι αυτος...Για να ειμαι ειλικρινης δεν παρακολουθησα Ολυμπιακο Β. Δε ξερω τι εκανε περσι , σε τι κατασταση ειναι και αν δικαιουται ευκαιρια στην πρωτη ομαδα. Θα προτιμουσα να παει ενα χρονο δανεικος στο εξωτερικο να δουμε τι πιανει.
Πούτσα μας για το ρδέλο σας.
όλη η γαλλία ένα μάτσο χάλια , αδιανόητο να μην δείξουν σημάδια ζωής στο β ημίχρονοΗ μεγαλύτερη απογοήτευση ο Εμπαπέ στο τουρνουά από τα πρώτα ονόματα ομάδων.
Για να παει εναν χρονο δανεικος πρεπει να ανανεωσει. Το 25 ληγει το συμβολαιο. Παει κι αυτος...