Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.820
- Πόντοι
- 6.536
Όλμο τι χύσιμο τους έκανε ρε ο κουασιμόδος....
Εμετός ο Γαλλάκος....
Εμετός ο Γαλλάκος....
Για να τον πάρει ο Πέρεθ Ρεάλ δεν μπορεί να μην είναι καλός και εξελίξιμος παίκτης.Ποιά Τουρκία ρε μλκ....
Με τον Γκιουλέρ που είναι σαν κάτι πιτσιρικάδες παθητικούς που τριγυρνάνε σαν φαντάσματα να αρπάξουν καμμιά ώριμη ψωλή...
Καλός είναι,μόνο αυτός ο παθητικός ξέρει μπάλα από τους Τούρκους.Για να τον πάρει ο Πέρεθ Ρεάλ δεν μπορεί να μην είναι καλός και εξελίξιμος παίκτης.
Όλμο τι χύσιμο τους έκανε ρε ο κουασιμόδος....
Εμετός ο Γαλλάκος....
Ισχύει.Καλός είναι,μόνο αυτός ο παθητικός ξέρει μπάλα από τους Τούρκους.
Και λίγο ο Τσαλχάνογλου.
Ισχύει.Καλό παιχνίδι.Σε σχέση με κάτι άλλα ματς σούπες και πιλάφια που είδαμε.
Εμενα μου αρεσε η Τουρκια αν και το χαρηκα που βγηκανε ΟΞΩ! Μου αρεσει και ο Γκιουλερ και μπραβο μου!Ποιά Τουρκία ρε μλκ....
Με τον Γκιουλέρ που είναι σαν κάτι πιτσιρικάδες παθητικούς που τριγυρνάνε σαν φαντάσματα να αρπάξουν καμμιά ώριμη ψωλή...
Σωστό.Ισχύει.
Και το Γερμανία Ισπανία ήταν καλό, αν και πιο κλειστό.
Ναι και μπορεί να μπουν και από τις δύο ομάδες.Δειχνει ότι θα χει κι αλλά γκολ το ματσάκι
Σε καμμια περίπτωση δεν είναι καλύτερη από την δική μας Εθνική.Εμενα μου αρεσε η Τουρκια αν και το χαρηκα που βγηκανε ΟΞΩ! Μου αρεσει και ο Γκιουλερ και μπραβο μου!
Χορταστικό παιχνίδι και από σκορ και από ρυθμό.Ναι και μπορεί να μπουν και από τις δύο ομάδες.
ΔΕΝ έχεις και άδικο.Σε καμμια περίπτωση δεν είναι καλύτερη από την δική μας Εθνική.
Δηλαδή μια μέτρια ομάδα είναι.
Πέρασε 8 η Τουρκία,οι δικοί μας θα πέρναγαν τον όμιλο αν πήγαιναν?Σε καμμια περίπτωση δεν είναι καλύτερη από την δική μας Εθνική.
Η δικια μας εθνικη ομως δεν ητανε εκει για να τους αντιμετωπισει και να μιλαγαμε για την ομαδα μας και για τα νεα της παιδια, οπως ο Ιωαννιδης. Θα ελεγα και Ντελιας, αλλα δεν τον τιμουσε ο Ουρουγουανος.Σε καμμια περίπτωση δεν είναι καλύτερη από την δική μας Εθνική.
Μέτρια ομάδα και να πάει στους οκτώ της Ευρώπης δε γίνεται. Μέτριες μπορείς να πεις κάτι Γεωργιες, Ρουμανιες και ΣλοβενιεςΣε καμμια περίπτωση δεν είναι καλύτερη από την δική μας Εθνική.
Ντέμης μεζούρας κοιμάται όρθιος....Ασχετο αλλα τους πηρε μιση ωρα να καταλαβουν γιατι τρωει γιουχα ο Κουκουρεγια.
Απο το στουντιο θα τους το σφυριξαν!
Βάζει υποψηφιότητα για καλύτερο γκολ μαζί με το ψαλίδι του Μπέλιγχαμ.Πολύ ωραίο γκολ του πιτσιρικά της Ισπανίας
Απο τα καλύτερα της διοργάνωσης