satov1
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 19.913
- Πόντοι
- 3.556
Εχει Λαικό Μέτωπο .Ολοι η Αριστερά μαζί την Κυριακή.Από ΚΚ Γαλλίας μέχρι Οικολόγοι και Σοσιαλιστές.Ευτυχώς όχι...
Εχει Λαικό Μέτωπο .Ολοι η Αριστερά μαζί την Κυριακή.Από ΚΚ Γαλλίας μέχρι Οικολόγοι και Σοσιαλιστές.Ευτυχώς όχι...
Έχει τους οικολόγους που τάσσονται ακόμα και κατά των απεντομοσεων στα σπίτια!!!Εχει και στη Γαλλία ΣΥΡΙΖΑ?
αγνόησε τους στραπονιασμένους , γράψτους....Ποιός που;
Μην τα πεις αυτά στον argyrotoxo γιατί θα πάθει αλλεργικό σοκΈχει τους οικολόγους που τάσσονται ακόμα και κατά των απεντομοσεων στα σπίτια!!!
όλοι οι woke μιά αγκαλίτσα ,ένα τρενάκι....Εχει Λαικό Μέτωπο .Ολοι η Αριστερά μαζί την Κυριακή.Από ΚΚ Γαλλίας μέχρι Οικολόγοι και Σοσιαλιστές.
Νέες ιδέες σύντροφεΜην τα πεις αυτά στον argyrotoxo γιατί θα πάθει αλλεργικό σοκ
Σωστό.Νέες ιδέες σύντροφε
ψήσανε φάγανε και αφήσανε ψησταριά κάρβουνα να γεμίσουν βροχή... αντί να τη βάλουν υπόστεγοΤι τσιμπησες?
Μορατα και ένας ακόμα, δεν θυμάμαι όνομα.Καρβαχάλ,Λε Νορμάν,Πεδρι και ποιοι άλλοι απουσιάζουν;
Έλα μωρέ, στο Κατάρ παίζει τώρα αυτός και είναι 34Πλάκα πλάκα ο Χοσελου είναι πολύ καλύτερος από Μορατα
Hταν .Τώρα Al-Gharafa SC - WikipediaΣτη Ρεάλ είναι...
Οι Τούρκοι τυπε μου ?Δυστυχώς οι βρομερές Γαλλίδες προκρίθηκαν. Θα παίξουν με τα αλλα τσουτσεκια τους Ισπανούς. Δυο από τις πιο αχώνευτες ομάδες. Τουλάχιστον οι Ιταλίδες βγήκαν από τη μέση.
Ελπίζω να το σηκώσουν Ελβετοί η Ολλανδοί , διότι όλοι οι υπόλοιποι θα κάνουν ευτυχισμένη κάποια πρώην ιστορία μου
Μη βριζεις τυπεΟι Τούρκοι τυπε μου ?
Δεν εχω κακές αναμνήσεις από Τουρκάλες, αλλα όπως είπε και μια Κύπρια φίλη μου , καλός τούρκος , νεκρός τούρκοςΟι Τούρκοι τυπε μου ?
Ποιος ειναι αυτος ο Λε Νορμαν που του εχουμε και δρομο στο ονομα του?Καρβαχάλ,Λε Νορμάν,Πεδρι και ποιοι άλλοι απουσιάζουν;
Mαλλον είναι και υπέρ της προστασίας των πληθυσμών ψείρας.Έχει τους οικολόγους που τάσσονται ακόμα και κατά των απεντομοσεων στα σπίτια!!!
Θα έχουν γίνει πολλά τέτοια στα κλάσικο Ρεάλ-Μπαρτσελόνα.Κοιτάξτε τι κάνει ο ΧΑΣΑΠΗΣ ρε μαλάκες. Και δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω. Το οτι δε δινεται ούτε κιτρινη κάρτα ; Ή το οτι ο πουτάνας γιος ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ κι απο πανω γιατι μαλλον δεν ηθελε να σφυριχτει ουτε το φαουλ ; Υπάρχει κανένας παίχτης αραγε που να έχει περάσει από την πουτάνα της Μαδρίτης και να μην είναι πούστης και βρωμιάρης ; Απορια το χω.