Νέα

Εθνικισμός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 413
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zoiros

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Like
6
Πόντοι
0
Δεν είναι ο Λάκης. Πρώτον δεν αναφέρει καν αναρχοάπλυτους των Εξαρχείων και δεύτερον δεν έχει συντάξει σε κανένα πόστ ούτε μια παράγραφο. Τρολλάρει ο τυπάκος με αστείες ατάκες απλά.

Το ξαναανεφερα
κοβει το μυαλο σου

γιαυτο και ασχοληθηκα

Μια και μιλησες ομως για ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ οχι μονο δεν εχω κατι εναντιον τους
αλλα και θα ημουν μαζι τους αν δεν ειχαν καταφερει να τους χωσουν τα ναρκωτικα

Μεχρι και που θα ειχαμε συναντηθει........

Επισκέπτης
Αναμενόμενη "απάντηση".Φυσικά επί της ουσίας μηδέν. Βασικά από το να αποκτήσω παιδί με πλούσιο "επίπεδο" σαν το δικό σου ,προτιμώ μια κόρη σαν του Μαρξ που το τέλος της αν μη τι άλλο δείχνει ότι είχε αισθήματα που δεν μπορείς καν να φανταστείς (ανώτερων θηλαστικών).Περαστικά φίλε μου.
τι ψάχνεις να βρεις τώρα αυτά τα άτομα που τους εκφράζει η κοινωνία έχουν κάτι ιδανικά από της ταινίες του Τζέημς Πάρης και κάτι ψυχό κοινωνικά έργα όπως το ( σκρόφα κοινωνία σε μισώ ) ( η αμαρτωλή της Κυψέλης ) και ολίγον από Ράμπο.

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Δεν υπήρξε ποτέ αναρχικό κίνημα στην Ελλάδα πέρα από μια χούφτα διανοούμενους με κορυφαίο τον "Πάμπλο". Οι "αναρχικοί" των Εξαρχείων που τα σπάνε είναι τα ίδια πρόσωπα που τα σπάνε στα γήπεδα που μπορεί να παρασύρουν και μερικές εκατοντάδες άλλα πιτσιρίκια που εκτονώνουν την οργή τους για πιθανές αδικίες που υφίστανται με αυτόν τον τρόπο νομίζοντας ότι κάνουν επανάσταση καίγοντας ένα μπατσικό.Δεν μίλησα όμως εγώ για αναρχικούς μιας και η όποια σχέση μου καθαρά σε επίπεδο συζητήσεων και μόνο τελείωσε τα χρόνια που ήμουν φοιτητής ,αλλά η τότε εμπειρία μου ήταν το λιγότερο απογοητευτική.

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
τι ψάχνεις να βρεις τώρα αυτά τα άτομα που τους εκφράζει η κοινωνία έχουν κάτι ιδανικά από της ταινίες του Τζέημς Πάρης και κάτι ψυχό κοινωνικά έργα όπως το ( σκρόφα κοινωνία σε μισώ ) ( η αμαρτωλή της Κυψέλης ) και ολίγον από Ράμπο.

Ναιτο ολίγον από Ράμπο είναι ένα θετικό καθώς οι αντίστοιχοι Τούρκοι (Γκρίζοι Λύκοι) έχουν πολύ περισσότερη δόση από Ράμπο.Βλέπεις οι δικοί μας αναλογικά είναι πιο χορτάτοι οπότε που να τρέχουν...Δεν είδες και τον κοινοβ.εκπρόσωπο του ΛΑΟΣ? Ούτε φαντάρος δεν πρόκαμε να πάει ,υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα του έθνους από άλλο μετερίζι...

Επισκέπτης
Ναιτο ολίγον από Ράμπο είναι ένα θετικό καθώς οι αντίστοιχοι Τούρκοι (Γκρίζοι Λύκοι) έχουν πολύ περισσότερη δόση από Ράμπο.Βλέπεις οι δικοί μας αναλογικά είναι πιο χορτάτοι οπότε που να τρέχουν...
οι δικοί μας παιδιά οικογενειών από Κολωνάκι μεριά Ψυχικό και Εκάλη πίνουν το καφέ τους το πρωί σε ιν μαγαζιά και μετά στης γιάφκες να πάρουν την μαύρη κουκούλα και το σάκο με της πέτρες να κάνουν αντίσταση κατά του μπαμπά που δεν τους πήρε την νέα Πόρσε.

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
antifa...

Συνημμένα

• antifa.jpg
    antifa.jpg
    58,1 KB · Εμφανίσεις: 24

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
φιλοι ακροδεξιοι γιοι απογονοι δοσιλογων....
θυμηθικα ενα ωραιο τραγουδακι που μου ελεγε ο
μακαριτης ο Παππους μου !!!
ρωτηστε τις γιαγιαδες σας μπορει να το θυμουνται....
πηγαινε καπως ετσι....

Οι κοπελες που χαν πρωτα Γερμανους
οι κοπελες που χαν πρωτα Γερμανους

Τωρα εχουνε Αγγλακια
με κοντα Παντελονακια

κι απο "πισω" ενα συνταγμα Ινδους.....

Τωρα εχουνε Αγγλακια
με κοντα Παντελονακια

βρε γυναικα τινος ειναι τα παιδια?

το να μου φωναζει ΓΕΣ τ'αλλο μου φωναζει ΓΙΑ
βρε γυναικα τινος ειναι τα παιδια.....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ο εθνικισμος δεν χωρα στην χωρα που γεννησε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ μονο εχει θεση!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Νεκρός έπεσε ένας 16χρόνος Ισπανός στο κέντρο της Μαδρίτης, όταν ένας 24χρόνος νεοναζί τον μαχαίρωσε στην καρδιά. Οι αρχές αναφέρουν ότι ο νεαρός επρόκειτο να λάβει μέρος σε διαδήλωση κατά των νεοναζί.
Ο δράστης συμμετείχε σε διαδήλωση που διοργάνωσε το ακροδεξιό κόμμα Εθνική Δημοκρατία κατά των μεταναστών. Σύμφωνα με την Αστυνομία το θύμα ήταν ανάμεσα σε μια ομάδα 300 ατόμων που επιχείρησαν να εμποδίσουν την διαδήλωση.

Μάλιστα, σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ των αντιφασιστών και αστυνομικών, όταν οι πρώτοι προσπάθησαν να φτάσουν στην πλατεία όπου είχαν συγκεντρωθεί οι νεοναζί. Εκτός από τον νεκρός, άλλοι οχτώ τραυματίστηκαν

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
φιλοι ακροδεξιοι γιοι απογονοι δοσιλογων....
θυμηθικα ενα ωραιο τραγουδακι που μου ελεγε ο
μακαριτης ο Παππους μου !!!
ρωτηστε τις γιαγιαδες σας μπορει να το θυμουνται....
πηγαινε καπως ετσι....

Τωρα εχουνε Αγγλακια
με κοντα Παντελονακια

Τωρα εχουνε Αγγλακια
με κοντα Παντελονακια

το να μου φωναζει ΓΕΣ τ'αλλο μου φωναζει ΓΙΑ
βρε γυναικα τινος ειναι τα παιδια.....
Κανενα τραγουδακι για της πουτανες απο το πρωιν ανατολικο μπλοκ που εχουν κατακλυσει ολες της χωρες της ευρωπης δεν ξερει κανεις?

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
ο μόνος εθνικισμός που ενοχλεί είναι ο γιαλατζί ελληνικός.
Για τους πολύ πιο σοβαρούς εθνικισμούς των γειτόνων,
η διεθνής του διεθνισμού δεν έχει τίποτα να πει.
Τα πόδια σας πελεκάτε και δεν το έχετε καταλάβει.
Μιας και η Φύση είναι απολύτως σίγουρο ότι απεχθάνεται τα κενά,
να μας πείτε ποια μορφή εξουσίας θα αντικαταστησει το "αυταρχικό/φασιστικό κοκ" ελληνόφωνο κράτος που σκοπευετε να καταργήσετε...
Μια "Λαϊκή Δημοκρατία" ίσως?

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μήπως τελικα δεν είμαστε όσο εθνικιστές πρέπει;

Συνημμένα

• tommy[1][1].jpg
    tommy[1][1].jpg
    254,3 KB · Εμφανίσεις: 67

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Φιλε αυτο ειναι urban legend,αν δεις το κλιπ με τον 'ρατσιστη χιλφιγκερ' στο Youtube,θα δεις οτι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ..
Μαλακιες των δημοσιοκαφρων..σιγα μην ελεγε για ελληνες ρε φιλε,ειμαστε οι καλυτεροι πελατες του..

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Φιλε αυτο ειναι urban legend,αν δεις το κλιπ με τον 'ρατσιστη χιλφιγκερ' στο Youtube,θα δεις οτι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ..
Μαλακιες των δημοσιοκαφρων..σιγα μην ελεγε για ελληνες ρε φιλε,ειμαστε οι καλυτεροι πελατες του..
ΝΑ σουπω την αλήθεια με ξένισε κάπως, γιατί όντως τα προϊόντα του είναι πολύ δημοφιλή στη χώρας μας αν και ακριβά.οπότε σαν σωστός επιχειρηματίας θα πρόσεχε .όμως καμιά φορά, ιδίως όταν βρίσκεσαι σε τέτοιου είδους παραλίρρημα, ίσως και να σου ξεφεύγουν πράγματα.
Υπάρχει βίντεο από την εκπομπή;

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ΝΑ σουπω την αλήθεια με ξένισε κάπως, γιατί όντως τα προϊόντα του είναι πολύ δημοφιλή στη χώρας μας αν και ακριβά.οπότε σαν σωστός επιχειρηματίας θα πρόσεχε .όμως καμιά φορά, ιδίως όταν βρίσκεσαι σε τέτοιου είδους παραλίρρημα, ίσως και να σου ξεφεύγουν πράγματα.
Υπάρχει βίντεο από την εκπομπή;

ναι αμε φιλε,ψαξε στο Youtube,γραψε οπρα,χιλφιγκερ κλπ κ καπου θα το βρεις..το ειχα δει καποτε..
μα δεν ειναι κ τπτ σοβαρες μαρκες φιλε,εδω οπως ΠΑΝΤΑ μας πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες,ειναι δυνατον να ελεγε εμας?θα εβγαζε τα ματακια του μονος του..
νομιζω μονο για εβραιους κ αφροαμερικανους ειχε πει..

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ναι αμε φιλε,ψαξε στο Youtube,γραψε οπρα,χιλφιγκερ κλπ κ καπου θα το βρεις..το ειχα δει καποτε..
μα δεν ειναι κ τπτ σοβαρες μαρκες φιλε,εδω οπως ΠΑΝΤΑ μας πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες,ειναι δυνατον να ελεγε εμας?θα εβγαζε τα ματακια του μονος του..
νομιζω μονο για εβραιους κ αφροαμερικανους ειχε πει..
ΘΑ το ψάξω να το δω και να ισχύει θα ... κάνω σφουγγαρόπανα κανά δυο πουκάμισα που έχω

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.935
Πόντοι
606
μαλλον δεν εγιναν ποτε αυτες οι δηλωσεις.Ριξτε μια ματια στο βιντεακι για να καταλαβετε
[youtube=425,350]_HdRLSCJWgo[/youtube]

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μαλλον δεν εγιναν ποτε αυτες οι δηλωσεις.Ριξτε μια ματια στο βιντεακι για να καταλαβετε
[youtube=425,350]_HdRLSCJWgo[/youtube]
Αφού το λέει και η Οπρα,δεν το έχει πει.Αυτή μπορεί να ανεβοκατεβάζει πρωθυπουργούς δεν νομίζω να έκανε χάρη στον Τόμι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom