Νέα

εθισμος στις πουτανες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα foibos_22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 239
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
 Δεν κόβονται οι ρουφιάνες!  Εγώ πρέπει να πηγαίνω 2-3 φορές την εβδομάδα.

Επειδή τα μπουρδέλα δεν τα μπορώ πάω στα κωλ γκέρλια. Μαζί με ξενοδοχείο θέλω για πλάκα 400 - 500 ευρώ κάθε εβδομάδα.

Αμα πάω στα Σιτυτουρς (όπου έχω και τον κίνδυνο να πάω κουβά) θα χρειαζόμουν τουλάχιστον 1.000 - 1500 την εβδομάδα.

5-6 χιλιάρικα τον μήνα για πουτάνες είναι πολλά.

Και τα 2 - 3 που χαλάω πάλι πολλά είναι, αλλά δεν μειώνουν καθόλου και τις τιμές να πηγαίνω τακτικότερα....

πηγαινε κ σε κανενα στουντιακι..
εχει ωραια κοριτσακια γενικως κ καθαριζεις με ενα πορτοκαλι χαρτονομισμα.

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
οχι δεν τα χουμε...αλλα την πεφτεις στον καθενα...δειξε λιγο αυτοσεβασμο...χθες λιγουρευοσουνα τον Αχαχουχα...
Ε οχι και τον χαχαχουχα,ειπαμε ..!κι εσενα αν σου πω τι να δειξεις θα το κανεις?κοιτα φιλε μου κατι απαιτησεις που εχει ο κοσμος.... :blowup:
warnwarn.gif
 [/color[/URL]]

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
πηγαινε κ σε κανενα στουντιακι..
εχει ωραια κοριτσακια γενικως κ καθαριζεις με ενα πορτοκαλι χαρτονομισμα.

:think: :think: :think: :think:

Το σκέφτηκα.

ΑΠλό πρόγραμμα + ποδολαγνεία + λίγος περισσότερος χρόνος στο δωμάτιο = 80 ευρώ.

ΟΧΙ...!  Μεγάλο σαν του Μεταξά.

Προτιμώ να δώσω 120 και να παρω ένα καλό κωλ γκερλ.

Τα στούντιο δεν δίνουν χρόνο... Κι εγώ θέλω χρόνο... Να τη δω να κάνει μπάνιο, να μου βγει μοσχομυριστή, να τη γλείψω καλά, να καυλώσω, να με γλείψει κι εκείνη να γαμήσω αξιοπρεπώς.

Δεν γίνεται να είμαι με το ρολόι στο χέρι...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
 Τα στούντιο δεν δίνουν χρόνο... Κι εγώ θέλω χρόνο... Να τη δω να κάνει μπάνιο, να μου βγει μοσχομυριστή, να τη γλείψω καλά, να καυλώσω, να με γλείψει κι εκείνη να γαμήσω αξιοπρεπώς.

+1

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16

Το σκέφτηκα.

εχεις δικιο..παω πασο.. :)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Count me in. Άλλος ένας αθεράπευτα μπουρδελιάρης που χαλάει γύρω στα 100-150 ευρώ το μήνα στις πουτάνες. Βέβαια είναι φραγκοδίφραγμα μπροστά σε αυτά που ξοδεύετε εσείς, αλλά όπως και να 'χει πρέπει να αραιώσω εν μέσω τέτοιας κρίσης. Μάλιστα το θρεντ της ενημέρωσης με έβαλε σε πειρασμό να πάω 3 φορές αυτή την εβδομάδα.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
 Δεν κόβονται οι ρουφιάνες!  Εγώ πρέπει να πηγαίνω 2-3 φορές την εβδομάδα.

Επειδή τα μπουρδέλα δεν τα μπορώ πάω στα κωλ γκέρλια. Μαζί με ξενοδοχείο θέλω για πλάκα 400 - 500 ευρώ κάθε εβδομάδα.

Αμα πάω στα Σιτυτουρς (όπου έχω και τον κίνδυνο να πάω κουβά) θα χρειαζόμουν τουλάχιστον 1.000 - 1500 την εβδομάδα.

5-6 χιλιάρικα τον μήνα για πουτάνες είναι πολλά.

Και τα 2 - 3 που χαλάω πάλι πολλά είναι, αλλά δεν μειώνουν καθόλου και τις τιμές να πηγαίνω τακτικότερα....

και να ειχα την δικη σου οικονομικη κατασταση εγω τοσα λεφτα τον μηνα δεν θα φορτωνα με την καμια..

ειπαμε.. μουνι εχουν οχι χρυσο...  :headbang:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
ελπιζω να μη φτασω ποτε σε σημειο να παω στο γιατρο..
τωρα που εχω γκομενα δε κρυβω οτι εχω καιρο να παω σε τανες...αλλα το site δε μπορω να το κοψω ..ειναι εγκυκλοπαιδεια!
το bourdela.com δεν κοβεται ξεχασετο,μπορει να κανεις προσπαθειες και να πιανουν τοπο στο να απεξαρτποιηθεις απο τανες,αλλα απο σιτε οχι,εδω παιρνεις εμμεσα τι δοση σου χωρις να το καταλαβεις,να το θυμασαι ;) ;) :grin:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Τι δουλειά είπαμε ότι κάνεις, ποδολάγνε;

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6

Το σκέφτηκα.

:rockon:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
το bourdela.com δεν κοβεται ξεχασετο,μπορει να κανεις προσπαθειες και να πιανουν τοπο στο να απεξαρτποιηθεις απο τανες,αλλα απο σιτε οχι,εδω παιρνεις εμμεσα τι δοση σου χωρις να το καταλαβεις,να το θυμασαι ;) ;) :grin:
ποσες προσπαθειες εχω κανει εγω? για πουτανες και για το σαιτ? μονο εαν ερθει ενα θεομουνο η μια καλη κοπελα και με κανει να ασχοληθω μαζι της θα κοψω γενικα οπως εκανε ενα μελος εδω γνωστο που ξεκοψε εντελως

και εχει να μπει εδω και κανα χρονο..

απλα ειναι το θεμα οτι δεν ειναι ασχημα ολα αυτα που λεμε να ξεκοψουμε αλλα υπαρχουν και αλλες χαρες της ζωης που πρεπει ο καθενας να απολαυσει και δεν ειναι μονο μπουρδελα.κομ και πουτανες..  ;) σεξ μπορεις να βρεις και με καθημερινες κοπελες ,ασε τι λενε εδω..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ποσες προσπαθειες εχω κανει εγω? για πουτανες και για το σαιτ? μονο εαν ερθει ενα θεομουνο η μια καλη κοπελα και με κανει να ασχοληθω μαζι της θα κοψω γενικα οπως εκανε ενα μελος εδω γνωστο που ξεκοψε εντελως

και εχει να μπει εδω και κανα χρονο..

απλα ειναι το θεμα οτι δεν ειναι ασχημα ολα αυτα που λεμε να ξεκοψουμε αλλα υπαρχουν και αλλες χαρες της ζωης που πρεπει ο καθενας να απολαυσει και δεν ειναι μονο μπουρδελα.κομ και πουτανες..  ;) σεξ μπορεις να βρεις και με καθημερινες κοπελες ,ασε τι λενε εδω..
Σου ειπα να παρεις την ζωη σου στα χερια σου τωρα που εισαι νεος,γιατι θα καταληξεις μοσχαρι στο τελος.Λεφτα εχεις αφου οπως λες πας στις πουτανες συνεχεια,δοκιμασε να μεινεις μονος σου.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Το να μην έχεις γκόμενα, γιατί και καλά δεν έχεις δικό σου χώρο κατ' εμέ είναι φθηνή δικαιολογία.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
η πουτανα ειναι να πας να ξεκαβλωσεις 10 λεπτα και να φυγεις.

η κοπελα σου ειναι τελειως διαφορετικο πραγμα και οποιοι τα συγκρινουν μαλλον τα χουν μπλεξει τα πραγματα  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom