ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
εσυ καλα θελεις να την γλυψεις,αυτην την ρωτησες?εγω τυπε να την γλυψω ολοκληρη θελω !!!!!!!!!
δεν θα αφηνα εκατοστο για εκατοστο ασαλιωτο
Λεπτομεριες τυπεεσυ καλα θελεις να την γλυψεις,αυτην την ρωτησες?
Τυπε εγω δεν γαμαω φωτογραφιες οπως εσυ
Τυπε οσο γαμησες και την γκομενα απο κιεβο που ποσταρες φωτο της και σε ξεμπροστιασα οταν τις βρηκα σε αλλα σαιτ,τοσο γαμησες και αλλες.Εσυ δεν γαμας ποτέ !
Εγώ γάμησα δύο φορες σήμερα ! Και ωραία μουνάκια !
Την Ρωξάννη και την Ιωάννα ! Διδύμου !
Εσύ επειδή είσαι μικροτσούτσουνος έχεις κόμπλεξ να πας
ακόμα και με τις πουτανες !
Και σου είπα τη λύση ,να μπαρκαρεις για Γιαπωνία που οι
γκομενιτσες είναι στενομούνες ,ενω οι Γιαπωνέζοι μικροτσούσουνοι !
Εκεί θα σε πουν ...κανονικό !
Ποια ΚΟΚΑΚΟΛΑ ζηρο και μαλακίες...
Η διαφήμιση είναι μια.... Σαρλίζ Θερόν....
ΜΟΥΝΑΡΑΑΑΑΑ!!!!
La bella vita ρε πολυ γνωστο.αυτή η διαφήμιση έχει ΚΑΙ γαμάτη μουσική
ξέρει κανείς ποια είναι;
πληρωμενες αλλοδαπες ftw ρε!!!!!!!!
ο μονος εθισμος που κανει καλο στην υγεια
δε μιλαμε για πεζοδρομιο και ακαποτα ρε φιλε,ελεος.....
o εθισμός στις πουτανες είναι σύμπτωμα του σεξουαλικού εθισμού για τον οποίον υπάρχει ήδη θέμαΣας εχει τυχει να εθιστειτε στις πουτανες?
με λιγα λογια σας εχει τυχει να εχετε σχεση κανονικα με κοπελα και το μυαλο σας να ειναι στο να πατε σε κανα μπουρδελο να πηδηξετε?
Δυστηχως εχω περασει απο αυτην την φαση.και ηταν και ευκαιρια να βαλω κανα φραγκο στην ακρη μιας και θα γαμουσα πλεον τσαμπα...
το πρωτο που θα σκεφτει καποιος να με ρωτησει ειναι οτι μαλλον δεν εκανε καλο σεξ η κοπελα μου.Η απαντηση ειναι οχι.η κοπελια εκανε τελειο σεξ και πιπες και απ'ολα...και ομως το μυαλο ηταν να παω σε καμια πουτανα ,να κανω καμια μπουρδελοτσαρκα..
το συμπερασμα κατ'εμε ειναι οτι η χρονια χρηση αγοραιου ερωτα σε ωθει στον εθισμο,κατι παρομοιο με το αλκοολ και το τσιγαρο..δυσκολα τα κοβεις αλλα τα κοβεις αν το θες πραγματικα.η αληθεια ειναι οτι μπορεσα να απο-εθιστω βοηθουμενος απο την οικονομικη κριση μιας και τα 30-40 ευρω για ενα πηδημα σε σχεση μετα 800€ που βγαζω τωρα και οχι τα 1200€ που εβγαζα καποτε με βοηθησε τα μαλα...
να και καπου που βοηθησε η κριση
ρε πουστη μου τι σχεση εχει το θρεντ με τιν τν coca cola? γιατι μερικοι γαμανε τα θρεντ ακυρη τελειως
Το πιο τσάμπα γαμήσι ειναι ειδικά αυτό που μετά απο ενα μήνα οι έλληνες τιτανοτεράστιοι γαμιάδες μαθαίνουν οτι θα γίνουν μπαμπάδες...........εκει να δεις γέλιαΑυτό που κατάλαβα με τα χρόνια, είναι ότι το ακριβότερο γαμήσι, είναι αυτό που αποκαλούμε "τσάμπα". Τελικά το "τσάμπα" σου βγαίνει πολύ ακριβό και άμα τουλάχιστον η γκόμενα κάνει και καλό σεξ, χαλάλι της, άμα είναι παγόβουνο, λυπάσαι τα λεφτά που ξοδεύεις για πάρτη της και δεν τα τρως στα studio.
και στο τελος μπορει και να μην γαμησεις και καθόλου η μπορει να μπλεξεις με καμμια τρελη ;)Αυτό που κατάλαβα με τα χρόνια, είναι ότι το ακριβότερο γαμήσι, είναι αυτό που αποκαλούμε "τσάμπα". Τελικά το "τσάμπα" σου βγαίνει πολύ ακριβό και άμα τουλάχιστον η γκόμενα κάνει και καλό σεξ, χαλάλι της, άμα είναι παγόβουνο, λυπάσαι τα λεφτά που ξοδεύεις για πάρτη της και δεν τα τρως στα studio.
Η τελευταία πρόταση τα λέει ΟΛΑΑΑΑΑΑ!Για μενα ειναι απλουστατο. Ειμαι ελευθερος. Στην φαση μπηκα πριν κανα χρονο περιπου.
Ειμαι εκτος σχεσεων σχεδον 2,5 χρονια.
Αν βρω καμια κοπελιτσα τωρα στα κοντα, με την φαση παπαλα.
Το site αυτο ειναι εθισμος, οχι οι πουτανες.
Και δεν βρισκω κανενα λογο γιατι να κοψω το site, εχω δεν εχω γκομενα
Για μενα ειναι απλουστατο. Ειμαι ελευθερος. Στην φαση μπηκα πριν κανα χρονο περιπου.
Ειμαι εκτος σχεσεων σχεδον 2,5 χρονια.
Αν βρω καμια κοπελιτσα τωρα στα κοντα, με την φαση παπαλα.
Το site αυτο ειναι εθισμος, οχι οι πουτανες.
Και δεν βρισκω κανενα λογο γιατι να κοψω το site, εχω δεν εχω γκομενα