monosgiapanta
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ...
TOYLAXISTON
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ...
Αν κάνεις ατομική επιχείρηση είναι σαν να λες: ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΤΕ.
Εγώ συμφωνώ με αυτό που πε ο Τζήμερος: Για ένα με δύο χρόνια να μη πληρώνεις ΟΑΕΕ και τέτοιες μπουρδες μεχρι να οθοποποδήσεις.
Αν κάνεις ατομική επιχείρηση είναι σαν να λες: ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΤΕ.
Εγώ συμφωνώ με αυτό που πε ο Τζήμερος: Για ένα με δύο χρόνια να μη πληρώνεις ΟΑΕΕ και τέτοιες μπουρδες μεχρι να οθοποποδήσεις.
Ξέρω αρκετούς που έχουν ατομικές επιχειρήσεις χωρίς πρόβλημα. Παλιότερα δούλευα και εγώ σαν ελεύθερος επαγγελματίας και ήμουν μια χαρά (προ κρίσης βέβαια).
Υπάρχουν κάποια χαζά χαράτσια αλλά νομίζω ότι είναι αρκετά μειωμένα σε νέους επιχειρηματίες. Κάτι θα μπορεί να γίνει ακόμα και σε αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα με κυβέρνηση Σαμαρά. Με τα ευχολόγια (να μη πληρώνουμε φόρους) δε γίνεται τίποτα.
Αδερφέ δεν νομίζω ο Τζήμερος να έιπε να δουλευεις δοκμαστικά την επιχειρηση για 20 χρόνια, λέμε για 2 το πολύ ρε συ. Στα άλλα ναι δίκιο έχεις.φυσικά και λέει σωστά...
το πρόβλημα είναι ότι μετά αυτός που θα τύχει το ευεργέτημα θα έχει απαιτήσεις να του αναγνωριστούν ως συνταξιμα και θα φωνάζει "σαράντα χρόνια δουλευω και μου δίνουν 600 ευρώ σύνταξη" ενω στην πράξη έχει πληρώσει για 25....
να γίνει με την προυπόθεση ότι είτε δεν θα εξαγοράζονται (δηλαδή τα χρόνια αυτά δεν μπορείς να τα αναγνωρίσεις ως συντάξιμα) ή ότι θα εξαγοράζονται πληρώνοντας τις εισφορές ΕΝΤΟΚΑ και με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ (δανεισμού) για το διάστημα που μεσολαβεί από την ημερομηνία οφειλής μέχρι την ημερομηνία εξαγοράς... δηλαδή έχεις τρία χρόνια με απαλλαγή και θέλεις μετά από τριάντα χρόνια να τα αναγνωρίσεις... πρέπει να πληρώσεις τις ασφαλιστικές εισφορές όπως ίσχυαν τις χρονιές που απαλλάχτηκες, έντοκα με τα επιτόκια που ισχύαν κάθε χρονιά...
αλλιώς δεν είναι δίκαιο για τους άλλους...
To thema einai giati den mporei na ginei edv pou mporei na ginei allou ?
koloanthropoi kolonootropies kai arthriosklhrvse pantoy kai se ola - ayth h xvra den exei mellon
Ξέρω αρκετούς που έχουν ατομικές επιχειρήσεις χωρίς πρόβλημα. Παλιότερα δούλευα και εγώ σαν ελεύθερος επαγγελματίας και ήμουν μια χαρά (προ κρίσης βέβαια).
Υπάρχουν κάποια χαζά χαράτσια αλλά νομίζω ότι είναι αρκετά μειωμένα σε νέους επιχειρηματίες. Κάτι θα μπορεί να γίνει ακόμα και σε αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα με κυβέρνηση Σαμαρά. Με τα ευχολόγια (να μη πληρώνουμε φόρους) δε γίνεται τίποτα.
Αδερφέ δεν νομίζω ο Τζήμερος να έιπε να δουλευεις δοκμαστικά την επιχειρηση για 20 χρόνια, λέμε για 2 το πολύ ρε συ. Στα άλλα ναι δίκιο έχεις.
Αδερφέ δεν νομίζω ο Τζήμερος να έιπε να δουλευεις δοκμαστικά την επιχειρηση για 20 χρόνια, λέμε για 2 το πολύ ρε συ. Στα άλλα ναι δίκιο έχεις.
Ποια ελευθερία μοναδικέ; των αναρχικών; Δεν διαφωνώ με τη λογική αλλά πες το κσεπτικό σου. Παρεπιτόντως γράφε με ελληνικούς, δεν έχεις πληκτρολόγιο ελληνικο;Na paei na xestei o Tzimeros.
Mia xvra me ta xalia ths Elladas mono me apolyth eleftheria exei elpida ,,,,
ta ypoloipa paparies gia to kafeneio
Πχ μια κοπέλα θέλει να φτιάχνει (λέμε τώρα) κεντήματα βαφτιστικά και να τα προωθεί on line. Γιατί ρε πρέπει αυτή να κάνει ιδρύσεις και παραιδρύσεις και γραφειοκρατία και να μη δοκιμάσει στην αρχή δοκιμαστικά χωρίς νομικές - γραφειοκρατικές μαλακίες; Γιατί; Αυτό τι είναι;
Ποια ελευθερία μοναδικέ; των αναρχικών; Δεν διαφωνώ με τη λογική αλλά πες το κσεπτικό σου. Παρεπιτόντως γράφε με ελληνικούς, δεν έχεις πληκτρολόγιο ελληνικο;
den exo.
Anarxikoi ? to oplo sou kai skpovoli epi kinoumenoy stoxou
Δηλαδή τι; Να ψάχνουμε οπιαδήποτε ευκαιρία; αρπαχτή; τι;