You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εσύ τί θα έπαιρνες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Tipos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 299
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
εγω θα συνέχιζα να παίρνω το λεωφορείο και τα 17χιλ, θα τα ετρωγα σε ταξιδια,γυναικες,ποτα κτλ
Ποσα αμαξια εχεις φαει στα ξιδια,στα ταξιδια και στις γυναικες?
εγω θα συνέχιζα να παίρνω το λεωφορείο και τα 17χιλ, θα τα ετρωγα σε ταξιδια,γυναικες,ποτα κτλ
ρε φίλε δεν δίνεις τα 17 χιλιάρικα μπας και μαζέψεις το μυτόνγκι, που έχεις στο άβαταρ;;;
φαντάσου ότι βοηθάς και το περιβάλλον ;) χαχα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
οσα γουσταρει ρε...δικα του ειναι οτι θελει τα κανει...μηπως και στα αμαξια πεταμενα λεφτα δεν ειναι;
μια καινουργια πορσε
η πιο απλη ομως
κανει πανω απο 60 χιλιαρικα;
τυπικά η boxster & cayman κάνουν αρκετά παραπάνω. γύρω στα 20χιλιάρικα πιο πάνω.
Όμως ... αν πας κατά αντιπροσωπεία μεριά θα τη βρεις με αυτά που λες. Ίσως και λίγο πιο κάτω.
Ας είναι καλά η κρίση!
Ας είναι καλά η κρίση!
τύπε πρόσεχε τι λες...είπαμε..η κρίση έχει κλείσει και σπίτια..μην γίνεσαι αλαζόνας...
Αφου δεν το θελεις για καθημερινη χρηση γιατι δεν παιρνεις ενα 2θεσιο?
Ξαναλεω.....μια καλη και οικονομικη επιλογη ειναι τα slk 00' - 03'!!!
Η slk παίζει. και μένουν και 5-7 χιλιάρικα στην άκρη!
απλά δεν θα ήταν δίκαιο να τη βάλω σε αυτή τη ψηφοφορία. είναι πολύ φτηνότερη.
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
ασε,εχεις ενα δικιο.
τύπε πρόσεχε τι λες...είπαμε..η κρίση έχει κλείσει και σπίτια..μην γίνεσαι αλαζόνας...
my bad.
η ουσία είναι ότι αρκετά πράγματα έχουν πέσει στη τιμή εξαιτίας της κρίσης. Τα αυτοκίνητα είναι ένα από αυτά.
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 390
- Πόντοι
- 6.055
Μαλλον θα πρεπε να βρουμε ενα τροπο να ελεγχουμε πραγματικα ηλικιες εδω για να σταματησουν και τα μαλακισμενα που ουτε την μαλακια δεν εχουν αρχισει ακομα ποσο μαλλον μουνι να χουν δει. Για αυτοκινητο δεν το συζηταμε, μονο απο το jumbo.
Να σου πω, κριση ηλικιας και Porsche πανε πακετο, με τρωει και μενα κανα χρονο τωρα, αλλα βγαινει τοσο εξωφρενικα παραλογα μεγαλο το κοστος συντηρησης αν το ψαξεις, που αποφασισα οτι δεν αξιζει. Καλυτερα να τα φας σε ταξιδια, γαμησια κλπ.
Να σου πω, κριση ηλικιας και Porsche πανε πακετο, με τρωει και μενα κανα χρονο τωρα, αλλα βγαινει τοσο εξωφρενικα παραλογα μεγαλο το κοστος συντηρησης αν το ψαξεις, που αποφασισα οτι δεν αξιζει. Καλυτερα να τα φας σε ταξιδια, γαμησια κλπ.
my bad.
η ουσία είναι ότι αρκετά πράγματα έχουν πέσει στη τιμή εξαιτίας της κρίσης. Τα αυτοκίνητα είναι ένα από αυτά.
οκ, να λες Ζήτω Ο Θεός που μπορείς να αγοράσεις κι όχι να πουλήσεις... ;)
Μαλλον θα πρεπε να βρουμε ενα τροπο να ελεγχουμε πραγματικα ηλικιες εδω για να σταματησουν και τα μαλακισμενα που ουτε την μαλακια δεν εχουν αρχισει ακομα ποσο μαλλον μουνι να χουν δει. Για αυτοκινητο δεν το συζηταμε, μονο απο το jumbo.
κρίση ηλικίας και παιδικότητα θα έλεγα καλύτερα... ;)
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Μακαρι να φας και αλλα τοσα!!!!Αυτα θα σου μεινουν και οχι τα αμαξια!!!ασε,εχεις ενα δικιο.
Όποιο σου αρέσει καλύτερα στο μάτι και όποιο σε συμφέρει αργότερα στην τσέπη για σερβις και λοιπά.
Η Ζ4 και η Boxster!! Αλλά στη boxster όπως λέει και o andreoug προβληματίζομαι από τυχόν ζημιές....αλλιώς θα την είχα ήδη πάρει, ΙΜΗΟ είναι σε άλλη κλάση.
Από τη στιγμή που δεν πας για κάτι εξειδικευμένο και σε ενδιαφέρει για καμπριολέ καλοκαιρινές βολτούλες κάτω απο το αυγουστιάτικο φεγγάρι με κανά κοριτσάκι αγκαλιά αλλα και για καμία βόλτα με τρεις φίλους δεν ύπάρχει λόγος να αρχίσουμε να λέμε αυτό έχει λίγο καλύτερα φρένα απο κείνο αλλά το άλλο ροπιάζει καλύτερα στις τρεις χιλιάδες στροφές.
Δεν το θες για τρελά γκάζια, δεν το θες για πίστες, δεν το θες για πάντες. Το θες για μούρη, χώρους και να κάνει και μια προσπέραση στη νταλίκα που σε πάει δρομολόγιο εδώ και τριάντα χιλιόμετρα και μετανοιώνεις που δεν έβαλες "τεμπέλη" στο τιμόνι.
Διάλεξε εμφάνιση λοιπόν και αυτά που είπα παραπάνω και με τα λεφτά που διαθέτεις θα βρεις εύκολα λύση πιστέυω.
το θέλω και για προσπέραση ... αλλά και για πάντες!!
------------------------------------------------------------
Η ψηφοφορία είναι η πιο κλειστή που έχω δει ποτέ στο bou.tv, απίστευτο!!!
Audi TT cabrio - 3 (10.7%)
Porsche Boxster - 7 (25%)
BMW Z4 - 6 (21.4%)
Audi A4 cabrio - 5 (17.9%)
BMW 3er cabrio - 3 (10.7%)
Honda S2000 - 4 (14.3%)
Total Voters: 28
πάντως, η Ζ4 μου κάνει πιό πολύ για κάποιον γύρω στα 40...η πόρσε δεν ξέρω αλλά με θλίβει....δλδ μου έρχεται στο μυαλό ο θείος που τώρα τα κονόμησε και πήρε το παιδικό του όνειρο..την πόρσε!!!
λέω Ζ4...2.5λιτρη βέβαια...( αν είναι διόρθωσέ με, νομίζω ότι βγαίνει μόνο σε μία έκδοση χωρητικότητας λίτρων κινητήρα )
λέω Ζ4...2.5λιτρη βέβαια...( αν είναι διόρθωσέ με, νομίζω ότι βγαίνει μόνο σε μία έκδοση χωρητικότητας λίτρων κινητήρα )
πάντως, η Ζ4 μου κάνει πιό πολύ για κάποιον γύρω στα 40...η πόρσε δεν ξέρω αλλά με θλίβει....δλδ μου έρχεται στο μυαλό ο θείος που τώρα τα κονόμησε και πήρε το παιδικό του όνειρο..την πόρσε!!!
Συμφωνώ, η Z4 έχει και κάτι διαφορετικό ... λίγο πιο ελίτικο ίσως.
όρεξη νάχεις, Z4 υπάρχουν στα 2.0 με 150 άλογα, 2.2 με 170, 2.5 με 195 και 3.0 με 230.
χωρίς ουσιαστικές διαφορές στη τιμή (λόγω τεκμηρίων στα πιο πολλά κυβικά πέφτει και περισσότερο η τιμή...)
Συμφωνώ, η Z4 έχει και κάτι διαφορετικό ... λίγο πιο ελίτικο ίσως.
όρεξη νάχεις, Z4 υπάρχουν στα 2.0 με 150 άλογα, 2.2 με 170, 2.5 με 195 και 3.0 με 230.
χωρίς ουσιαστικές διαφορές στη τιμή (λόγω τεκμηρίων στα πιο πολλά κυβικά πέφτει και περισσότερο η τιμή...)
όπως το είπες...ελίτικο...αν του βάλεις και angel eyes θα είναι κορυφή...τεςπα...λόγια λέμε..εσύ προς τα πού κλείνεις;;
όπως το είπες...ελίτικο...αν του βάλεις και angel eyes θα είναι κορυφή...τεςπα...λόγια λέμε..εσύ προς τα πού κλείνεις;;
κοιμάμαι με τη Z4 και ένα μωρό να μου παίρνει πίπα στο καβούρι
και ξυπνάω με το Α4 και δύο μωρά στη παραλία του σχοινιά
στην ουσία είναι 2 vs 4 θέσεων το θέμα.....
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Η Ζ4 και η Boxster!! Αλλά στη boxster όπως λέει και o andreoug προβληματίζομαι από τυχόν ζημιές....αλλιώς θα την είχα ήδη πάρει, ΙΜΗΟ είναι σε άλλη κλάση.
το θέλω και για προσπέραση ... αλλά και για πάντες!!
------------------------------------------------------------
Η ψηφοφορία είναι η πιο κλειστή που έχω δει ποτέ στο bou.tv, απίστευτο!!!
Audi TT cabrio - 3 (10.7%)
Porsche Boxster - 7 (25%)
BMW Z4 - 6 (21.4%)
Audi A4 cabrio - 5 (17.9%)
BMW 3er cabrio - 3 (10.7%)
Honda S2000 - 4 (14.3%)
Total Voters: 28
Σόρρυ κιόλας δικέ μου αλλά πολλά ζητάς. Και μούρη, και πάντες, και τετραθέσιο και 17.000 . Εγώ λύση δεν έχω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 4K
?
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 33