To Mazda MX-5 το σκεφτεσαι?
Για κάποιο περίεργο λόγο μου κάνει ένα κλικ πιο κάτω από αυτά που κουβεντιάζουμε. Όπως και τα MG TF, EOS, Focus CC, Astra TT etc.
To Mazda MX-5 το σκεφτεσαι?
ισως γιατι θα ειναι μπαχαντελες.....Για κάποιο περίεργο λόγο μου κάνει ένα κλικ πιο κάτω από αυτά που κουβεντιάζουμε. Όπως και τα MG TF, EOS, Focus CC, Astra TT etc.
αμαξι των 15-17 χιλιαδων δεν ειναι για middle age, ειναι για νεαρο που εκανε το πρωτο του μπαγιοκο.
Τα Z4 & Boxster είναι και για μένα τα πιο όμορφα εξωτερικά.
Το εσωτερικό όμως της Ζ4 είναι "λίγο" σε σχέση με τα άλλα, μη ξεχνάμε ότι το 99% του χρόνου μας το περνάμε μέσα στο αυτοκίνητο και όχι κοιτώντας το απέξω
Φιλε μου επειδη σε πιανει η κριση μεσης ηλικιας...ειναι κριμα να σε πιασει και η μεση σου..
To hondaki ειναι για ηλικιες κατω των 30..πολυ βαβουρα..και σκληρο..το ιδιο και το Ζ4..αρκετα σκληρο..
Για μενα τσιμπα μια BMW 3αρα...Που θα εισαι ανετος και σε χωρους και στο μπες-βγες..θα σε κοιτανε και ολες οι milfαρες...ή αν εχεις θεμα με την μπεμπα που θα ειναι σιγουρα 2λιτρη με τελη-εφοριες κτλ...παρε το Α4 cabrio..1800 turbo..με αρκετα αλογακια..
Για το Πορσικο δεν το συζηταω..Εκτος και αν εχεις πολλα πολλλα λεφτα για συντηρηση και ζημιες..
Και το ΤΤ...βρωμαει ο τοπος... :S
Σε πιάνει και σένα έτσι? ...γιατί είσαι πολύ κοντα στις σκέψεις μου.
το ΜΧ5 σε καινουργιο το σκεφτηκες?
Οχι ενταξει...Εγω την Ζ4 θα επαιρνα γιατι ειμαι 25..Αλλα απο μικρος μου ελεγαν οτι ειμαι πολυ ωριμος για την ηλικια μου..
Περα απο την πλακα..3αρα ή Α4..Και το κεφι σου θα κανεις..και ανετος θα εισαι..
ναι,αλλα ειναι καινουργιο τυπε...Νομίζω ότι είναι ένα κλικ πιο κάτω από αυτά που συζητάμε. 'Ασχετα αν είναι μια χαρά αμάξι.
ναι,αλλα ειναι καινουργιο τυπε...
δεν εχει μια 100αρα χιλιαδες χλμ στην πλατη του...
σκεψου το...
(η τιμη που εχει δεν ισχυει..)
Εγώ φίλε παρήγγειλα την Παρασκευή ένα HONDA CIVIC 1.4 SPORT MT με 18.780 ευρά,ολοκαίνουριο για να είμαι σίγουρος για το τι παίρνω ;) .Καλύτερα πάρε κάτι αντίστοιχο και γάμα τα μεταχειρισμένα