Διαγραμμένο μέλος 175528
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 5.062
- Πόντοι
- 1.046
ΑκριβώςΔυστυχώς οι πολλοί σκέφτονται με τον τροπο που περιγράφεις και λίγοι έχουν όρεξη για δουλειά και πρόοδο. Γι αυτό καταντήσαμε έτσι.
ΑκριβώςΔυστυχώς οι πολλοί σκέφτονται με τον τροπο που περιγράφεις και λίγοι έχουν όρεξη για δουλειά και πρόοδο. Γι αυτό καταντήσαμε έτσι.
Δεν υπάρχει σοβαρή ξενοδοχειακή (και όχι μόνο) μονάδα που να διανοηθεί πλέον να σε έχει μέσα ανασφάλιστο. Ούτε μια στο εκατομμύριο.
Σου απάντησα γιατί γίνεται η ερώτηση γιατί υπάρχουν παπατζήδες εργοδότες που το έχουν κάνει όπως σου αναφέρω.Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση από ενα υπαληλο ξέρω για εμένα τι σημαίνει αλλά τον υπαληλο δε νομίζω να τον νοιάζει τι πληρώνω εγώ στο ικα και τι κρατήσεις έχω τον απασχολεί το τι ποσό θα πάρει εκεινος καθαρο
Τραβα γινε γκαρσόνι εσυ κ στα 35-40 που δεν θα αντέχεις γινε σεκιουριτι κ καρπαζοεισπραχτοραςοι νεοι ειναι τεμπεληδες ... η λενε οχι στις λαμογιες και στις πουστιες του κλαδου ??
Αυτοί στο έχουν κλείσει το μαγαζί και δεν το ξέρουν. Σε 1; 2; 5; 10 χρόνια; Το έχουν κλείσει ήδη. Μακάρι το συντομότερο γιατί εκτός από κλέφτες και απατεώνες είναι και δυσφήμιση για τη χώρα και το προϊόν.Το έγραψες και μόνος σου. Σοβαρή.
Οι περισσότερες ΔΕΝ είναι. Επειδή έχω δίπλα μου δυο τουριστικά μέρη ξέρω πολύ καλά. Το ένα μάλιστα έχει καεί εδώ και χρόνια διότι τις καλές εποχές προ ΕΕ και ΕΟΚ ξύριζαν τους Αμερικάνους με σκουριασμένη λάμα. Δεν θες να ξέρεις τι έχω ακούσει. Τώρα κάνουν λιγότερες μαλακίες αλλά εξακολουθούν. Ας είναι καλά τα παιδιά και τα λοιπά σόγια. ΑΦΜ υπάρχουν. Επίσης η ρουφιανιά είναι στο αίμα μας. Μόλις σκάσει κλιμάκιο έχουν ειδοποιηθεί ΆΠΑΝΤΕΣ.
Έχω πάει σε παραλιακό μαγαζί και έστειλαν τους υπαλλήλους και πελάτες ΣΤΗ ΔΙΠΛΑΝΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗ.
Ξέρεις πολλούς Έλληνες φίλε μου να ενδιαφέρονται να μάθουν τεχνικές εργασίες δλδ?Τραβα γινε γκαρσόνι εσυ
Αυτοι που άνοιξαν χοτελς να δουλεύουν μερα -νυχτα κ να πλένουν τουαλέτες μονοι τους
Οι ελληνες πρεπει να εκπαιδεύονται σε επαγγέλματα με τεχνικες δεξιότητες κ οχι στη παροχή υπηρεσιών σε λετσοτουριστες
Ο τουρισμός αυξάνει το ΑΕΠ ομως ολα πρεπει να εχουν μετρο , κ να υπαρχει ισόρροπη αναπτυξη σε ολους τους κλάδους
Ο υπερ τουρισμός κ η τουριστική αναρχια πχ σαντορινη Μύκονο βλάπτει την ελλαδα
Ποιος νόμος το ορίζει αυτό ρε μεγάλε;Τραβα γινε γκαρσόνι εσυ κ στα 35-40 που δεν θα αντέχεις γινε σεκιουριτι κ καρπαζοεισπραχτορας
Αυτοι που άνοιξαν χοτελς να δουλεύουν μερα -νυχτα κ να πλένουν τουαλέτες μονοι τους
Οι ελληνες πρεπει να εκπαιδεύονται σε επαγγέλματα με τεχνικες δεξιότητες κ οχι στη παροχή υπηρεσιών σε λετσοτουριστες
Ο τουρισμός αυξάνει το ΑΕΠ ομως ολα πρεπει να εχουν μετρο , κ να υπαρχει ισόρροπη αναπτυξη σε ολους τους κλάδους
Ο υπερ τουρισμός κ η τουριστική αναρχια πχ σαντορινη Μύκονο βλάπτει την ελλαδα
Γιατί λατζέρες γερμανία ρε τυπάρα ;Τυπάρα Λάκη ζούμε για τη μέρα που όλες αυτές οι ξεσκισμένες ινφλουένσερς θα πάνε λαντζιέρες στη Γερμανία
και να είχες εσύ πιστωτικός θα έβγαινες κάθε μήναΜάθετε και το άλλο που κάτι ΖΩΑ ΣΑΝ ΤΟ ΣΤΕΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΟΥΛ .... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ....
Η κοινή λογική κ αντίληψηΠοιος νόμος το ορίζει αυτό ρε μεγάλε;
Μαζί σου αλλά χθες είχαμε πανελλαδική απεργία.Ένα από τα αιτήματα των οικοδόμων ξέρεις ποιο ήταν;ένσημο λέει για κάθε μέρα εργασίας.Προχθές καθόμουν και μίλαγα και τον αδερφό ενός μέλους του ΔΣ του εργατικού σωματείου και ξέρεις τι του έλεγα.Καλά για τα αυτονότητα κάνουμε απεργία;εγώ βάζω ένσημο σε όλους για κάθε μέρα που δουλεύουν και πέρα από μερικούς που το σέβονται οι άλλοι κάθονται μέχρι να πιάσουν τα ελάχιστα απαιτούμενα που χρειάζονται στο έτος για περίθαλψη και μετά φεύγουν και πάνε ταμείο ανεργίας και δουλεύουν με μαύρα.Θα τους λυπηθώ που αντι να σεβαστούν εμένα που είμαι νόμιμος πάνε στον άλλον που είναι παράνομος και προφανώς πιο ανταγωνιστικός απο εμένα;Δεν υπάρχει σοβαρή ξενοδοχειακή (και όχι μόνο) μονάδα που να διανοηθεί πλέον να σε έχει μέσα ανασφάλιστο. Ούτε μια στο εκατομμύριο.
Γιατί και για 100Κ το μήνα 7ήμερο και 10ωρο δεν μπορεί να δουλέψει κανένας.Να κάμω εγώ όμως μια χαζή ερώτηση...τα παιδιά αυτά που θέλουν δουλειά για 2000 μισθό και επειδή εμείς οι εργοδότες δινουμε 1200 και για αυτό δεν υπάρχει προσωπικο στο τουρισμό..τι κάνουν αυτά τα παιδιά λοιπόν πως ζουν πως τα βγάζουν πέρα?γτ εγώ που δίνω 2500 για 7ημερο και 10ωρο πάλι δε βρίσκω άτομα αλλά παράλληλα έχω πάνω από 10 γνωστους που προτιμάνε να ζουν με επιδόματα αντί να πάρουν τα 2500 όπως και άλλους πολλούς που προσπαθούν να μπουν στο.δημοσιο για 1000 ευρώ..τροφή για σκέψη για όλους εσάς που η εύκολη απάντηση ειναι τα κακά αφεντικά και τα κακόμοιρα παιδιά που δε βγαίνουν με τα 1200 ευρώ το μισθό της πείνας αλλά παρόλα αυτά αν πάνε στο δημόσιο για 1000 ευρώ η με τα 700 των επιδομάτων για να μη δουλέψουν καξ τους πιάσουν κότσους βγαινουν..δε ξέρω για εσάς εμεβα δε μου βγαίνουν οι πραξεις
Ακριβώς, δυστυχώς ξεχειλιζουμε παρτακισμο, κουτοπονηριά και λαμόγια. Τουλάχιστον σιγά σιγά ξεκαθαρίζει η βρώμα, είτε από ελέγχους και πρόστιμα που γίνονται πιο αυστηρά ή που σιγά σιγά ξερνάει μόνη της η αγορά τους απατεώνες.Μαζί σου αλλά χθες είχαμε πανελλαδική απεργία.Ένα από τα αιτήματα των οικοδόμων ξέρεις ποιο ήταν;ένσημο λέει για κάθε μέρα εργασίας.Προχθές καθόμουν και μίλαγα και τον αδερφό ενός μέλους του ΔΣ του εργατικού σωματείου και ξέρεις τι του έλεγα.Καλά για τα αυτονότητα κάνουμε απεργία;εγώ βάζω ένσημο σε όλους για κάθε μέρα που δουλεύουν και πέρα από μερικούς που το σέβονται οι άλλοι κάθονται μέχρι να πιάσουν τα ελάχιστα απαιτούμενα που χρειάζονται στο έτος για περίθαλψη και μετά φεύγουν και πάνε ταμείο ανεργίας και δουλεύουν με μαύρα.Θα τους λυπηθώ που αντι να σεβαστούν εμένα που είμαι νόμιμος πάνε στον άλλον που είναι παράνομος και προφανώς πιο ανταγωνιστικός απο εμένα;
Τι λες ρε φίλε;όλοι χρειάζονται.Και ο παλιός που αλλάζει σεντόνια μετά από χρόνια θα μανατζάρει και θα οργανώνει τους νέους "σεντονάδες".Άλλο αγράμματος και άλλο αδιάφορος και τεμπέλης στη δουλειά του.Ένας που θέλει να προοδεύσει προοδεύει ακόμα και αν αλλάζει σεντόνια και κάνει λάτζα.Διάθεση να μάθεις είναι το θέμα.Αλλά ξέρεις πιο είναι το πρόβλημα;ότι όλοι όσοι πάνε για δουλειά θεωρούν τα αφεντικά απατεώνες που κονομάνε ενώ ο απλός μεροκαματιάρης για έναν ανεξήγητο λόγο θα πρέπει να πληρώνεται μόνο και μόνο που ξύπνησε να πάει στη δουλειά.Μόνο που δηλώνει παρόν θα πρέπει να πληρωθεί.Για να ξυπνήσουμε λίγο.Η κοινή λογική κ αντίληψη
Ο υπερ τουρισμός κανει ζημια πχ στο κεντρο της αθηνας κ άλλου
Επιπλέον αν γίνεις υπαλληλος σε ξενοδοχειο , εισαι αναλώσιμος , δε σε χρειάζεται κανεις μετα απο μερικά χρονια που θα καείς , ουσιαστικά εισαι ενας αγράμματος που αλλάζει σεντονια και θα σε πετάξουν εκτος εργασιας με μεγαλη ευκολία
Ο υπερτουρισμος κάνει ΖΗΜΙΑ; Άλλο και τούτο.Η κοινή λογική κ αντίληψη
Ο υπερ τουρισμός κανει ζημια πχ στο κεντρο της αθηνας κ άλλου
Επιπλέον αν γίνεις υπαλληλος σε ξενοδοχειο , εισαι αναλώσιμος , δε σε χρειάζεται κανεις μετα απο μερικά χρονια που θα καείς , ουσιαστικά εισαι ενας αγράμματος που αλλάζει σεντονια και θα σε πετάξουν εκτος εργασιας με μεγαλη ευκολία
Εγώ το προσπάθησα τόσο με προσωπικό όσο και εγώ προσωπικά.Πιο νέος άντεξα όπως και μερικοί υπάλληλοί μου προκείμενου μέσα στην κρίση να μείνουν τα χρήματα σε εμάς και να μην μοιραστούν σε περισσότερα άτομα.Τώρα που πιάσαμε τα 40 φεύγα δεν παλεύεται αυτό πάνω από το πολύ μια εβδομάδα.Και σωματικά και εγκεφαλικά πια 12ωρο πάνω από μιά εβδομάδα κλατάρω.Γιατί και για 100Κ το μήνα 7ήμερο και 10ωρο δεν μπορεί να δουλέψει κανένας.
έστω μια μέρα τη βδομάδα πρέπει ο άνθρωπος να ξεκουράζεται ή να μπορεί να κάνει τις προσωπικές του δουλειές.
αφού έχεις κεφάλαιο να δίνεις τόσο καλά λεφτά γιατί δεν παίρνεις 1-2 υπαλλήλους παραπάνω να δίνεις λιγότερα από 2.5Κ (που είναι υπερβολικά λεφτά σχεδόν απίστευτα για απλό υπάλληλο...) και να δουλεύουν όλοι 8ωρο 6ήμερο με ρεπό.
Και εγώ έχω προσωπικό αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ ούτε να δώσω 2.5Κ καθαρά σε εργάτη ούτε να τον κρατήσω 10 ώρες ή 7 μέρες.
Ούτε εγώ ο ίδιος δεν αντέχω την κυριακή...και όποτε το έχω κάνει ήταν για πολύ πολύ μεγάλη ανάγκη και προφανώς χωρίς προσωπικό.
7ήμερο και 10ωρο είναι 70h/w.Να κάμω εγώ όμως μια χαζή ερώτηση...τα παιδιά αυτά που θέλουν δουλειά για 2000 μισθό και επειδή εμείς οι εργοδότες δινουμε 1200 και για αυτό δεν υπάρχει προσωπικο στο τουρισμό..τι κάνουν αυτά τα παιδιά λοιπόν πως ζουν πως τα βγάζουν πέρα?γτ εγώ που δίνω 2500 για 7ημερο και 10ωρο πάλι δε βρίσκω άτομα αλλά παράλληλα έχω πάνω από 10 γνωστους που προτιμάνε να ζουν με επιδόματα αντί να πάρουν τα 2500 όπως και άλλους πολλούς που προσπαθούν να μπουν στο.δημοσιο για 1000 ευρώ..τροφή για σκέψη για όλους εσάς που η εύκολη απάντηση ειναι τα κακά αφεντικά και τα κακόμοιρα παιδιά που δε βγαίνουν με τα 1200 ευρώ το μισθό της πείνας αλλά παρόλα αυτά αν πάνε στο δημόσιο για 1000 ευρώ η με τα 700 των επιδομάτων για να μη δουλέψουν καξ τους πιάσουν κότσους βγαινουν..δε ξέρω για εσάς εμεβα δε μου βγαίνουν οι πραξεις
Εντάξει φιλε , θα γινει ceo, στο χίλτον , το ακούσαμε κ αυτοΤι λες ρε φίλε;όλοι χρειάζονται.Και ο παλιός που αλλάζει σεντόνια μετά από χρόνια θα μανατζάρει και θα οργανώνει τους νέους "σεντονάδες".Άλλο αγράμματος και άλλο αδιάφορος και τεμπέλης στη δουλειά του.Ένας που θέλει να προοδεύσει προοδεύει ακόμα και αν αλλάζει σεντόνια και κάνει λάτζα.Διάθεση να μάθεις είναι το θέμα.Αλλά ξέρεις πιο είναι το πρόβλημα;ότι όλοι όσοι πάνε για δουλειά θεωρούν τα αφεντικά απατεώνες που κονομάνε ενώ ο απλός μεροκαματιάρης για έναν ανεξήγητο λόγο θα πρέπει να πληρώνεται μόνο και μόνο που ξύπνησε να πάει στη δουλειά.Μόνο που δηλώνει παρόν θα πρέπει να πληρωθεί.Για να ξυπνήσουμε λίγο.
Ο υπερτουρισμος κάνει ΖΗΜΙΑ; Άλλο και τούτο.
Το αν θα γίνεις αναλώσιμος ή όχι σε οποιαδήποτε δουλειά εξαρτάται καθαρά και μόνο από σένα, 100%. Αν έχεις όρεξη να δουλέψεις, να βελτιώνεσαι, να αποκτήσεις περισσότερες δεξιότητες και να γίνεις απαραίτητος και όχι αναλώσιμος είναι ξεκάθαρα στο χέρι σου.
Σου είπε κανείς ότι θα γίνει ceo?Ουσιαστικά αυτό σου λέω από λατζέρης θα φτάσει να μάθει κάτι καλύτερο.Μιλάμε για αγράμματους και εσύ με πήγες σε φοιτητή για χαρτζιλίκι.Αυτός θα πάει για μπαρίστας ή μπαρμαν και όχι λατζέρης και το ξέρεις.Εντάξει φιλε , θα γινει ceo, στο χίλτον , το ακούσαμε κ αυτο
Φιλε μαθε μια τέχνη να σώσεις το κωλο σου , ο λαντζέρης /ξενοδοχοϋπάλληλος ειναι εργασια για φοιτητές , νέους , να βγάλουν τίποτα έξτρα το καλοκαιρι ή σε διακοπες