Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Διαβασα πολλά σχόλια ότι φταινε οι εργοδότες είναι πολλές οι ώρες εργασίας ο χορός διαμονής χαλια κτλ κτλ κτλ..αυτά μπορεί να ήταν καποτε..δραστηριοποιούμαι σε μεγάλο νησί προσφέρω 2000+ αναλόγως την εργασία ο χαμηλότερος μισθός είναι αυτός για 7ημερη εργασία 10ωρη διατροφή και διαμονή(γκαρσονιέρες 28 τμ πριν 5ετιας ανακαινισμενες για αυτό το λογο)ο καθένας μένει μόνος..το αποτέλεσμα λοιπόν είναι ότι ευτυχως έχω ένα σταθερό προσωπικό πολλά χρόνια από εκεί και πέρα κάθε χρόνο χρειάζομαι 5-6 άτομα έξτρα μου ερχοντε λοιπόν πάρα πολλά άτομα για δουλειά τα οποία απλά θέλουν να τσεπώνουν τα 2500-2800-3000 αναλόγως τη θέση εργασία και εν τελη είναι άπειροι ανεύθυνοι θέλουν τους μίσους μήνες ανασφάλιστους για να πάρουν και το ταμείο θέλουν να είναι εκείνοι τα αφεντικά χωρίς καν να ξέρουν τα απαραίτητα οπότε θα προτείνω η καραμέλα με τα κακά αφεντικά να σταματήσει επίσης πρέπει να σταματήσει και η καραμέλα ότι όλα είναι ακριβά και τα καταστήματα αισχοκερδουν όταν εγώ έχω 25 άτομα προσωπικό ενώ χρειάζομαι 18 το πολύ αλλά επειδή είναι άχρηστοι αναγκάζομαι να έχω τους διπλούς και να έχουν μισθό 2500 συν το σπίτι τους συν το φαΐ τους τα λεφτά αυτά ενεοιται ότι θα τα πληρώσει ο καταναλωτής οπότε καλό θα ήταν. Όλοι μας από το λατζιερη μέχρι το καταστηματαρχη να σκεφτούμε ότι όλα τα κάνουμε λάθος με το μεγαλύτερο φταιχτη το κράτος..αυτά ήθελα να σας πω εγώ καλό σας βράδυ..
Τυπε αν εχεις 25 ατομα προσωπικο ενω χρειαζεσαι 18, απλα πρεπει να αλλαξεις τον HR manager σου. Κατα τ αλλα μπραβο αν φροντιζεις το προσωπικο σου οπως περιγραφεις