You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έσπασε η καπότα... έχω πανικοβληθεί!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 175K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Ηρέμησε ρε φιλαράκο , σου'σπασε η καπότα και γκρεμίστηκε το σύμπαν . Μάλλον δεν έχει συμβεί ποτέ σε κανένα αυτό ...
Πρέπει να σε έχει μουτζώσει ο θεός για να κόλλησες κάτι ...άραξε .
Κάνε τα προβλεπόμενα αλλά κουλ.
Για το τι πρέπει να κάνεις σε παραπέμπω στον Απόλυτο , αυτός είναι επί αυτών των θεμάτων .
Για το τι πρέπει να κάνεις σε παραπέμπω στον Απόλυτο , αυτός είναι επί αυτών των θεμάτων .
Επισκέπτης
Ηρέμησε ρε φιλαράκο , σου'σπασε η καπότα και γκρεμίστηκε το σύμπαν . Μάλλον δεν έχει συμβεί ποτέ σε κανένα αυτό ...
για να του παρει μετρα ?
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.089
- Πόντοι
- 6.515
Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
για να του παρει μετρα ?
Οχι ρε , αυτός ασχολείται με τα ιατρικά θέματα . Είναι ο κομπογιανίτης του φόρουμ .
steeve
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 216
Χαιρετω το φορουμ!Ειμαι χρονια μελος αλλα δυστηχως τωρα ετυχε να γραψω για κατι κακο που μου συνεβη..
Την παρασκευη 14/03/2014 σε κεντρικο στουντιο της συγγρου,μου εσπασε το προφυλακτικο!Εμεινα δηλαδη ακαλυπτος σιγουρα 6-7 λεπτα μεχρι να το παρω χαμπαρι..
Απο τοτε εχω χασει τον υπνο μου και εχω κρισεις πανικου!Φυσικα πηγα αμεσα στο νοσοκομειο κ ο γιατρος με καθυσηχασε λεγοντας μην φοβασαι κτλπ..αλλα εδω μιλαμε για την ζωη μου και δεν προκειται να υσηχασω μεχρι να κανω εξετασεις για ενα χρονο καθε 1-2 μηνες..
Ο λογος που το γραφω στο φορουμ ειναι για να υπαρχει σαν "ΑΡΧΕΙΟ" σε οτιδηποτε μου συμβει..
Φιλε αυτο που σου συμβαινει περισσοτερο ειναι εγκεφαλικο , οι πιθανοτητεs καθαρα επιστημονικα να εχειs
" κολλησει " κατι ειναι παρα μα παρα πολυ μικρεs ,ποσοστιαια (%) αν δειs τουs πινακεs θα γελαs και εσυ πλεον ,οποτε κοιτα να ηρεμησειs χωριs να σημαινει αυτο οτι δεν πρεπει να προσεχουμε φυσικα.... και για εμαs τουs ιδιουs αλλα και τουs αλλουs ......!!!!
Φίλε Omegistos επειδή δεν το αναφέρεις , να υποθέσω ότι την γέμισες σπέρμα την κοπελιά ?
Creampie ?
Οχι!δεν τελειωσα μεσα..βγηκα γ να αλλαξω σταση και τοτε το ειδα..
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Θεωριτικα τα studio ειναι ποιο ασφαλες απο τα ρδελα....στα θεματα ελεγχου κτλπ. Μην ανησυχεις....κανε εξετασεις κ ολα καλα θα δεις...!Αλλη φορα να προσεχεις..!Τι ηλικια εχεις κ το καταλαβες τοσο αργα? Εμενα εχει τυχει συνολικα να σπαει 6 φορες αλλα το καταλαβα σχεδον αμεσως..!Οχι!δεν τελειωσα μεσα..βγηκα γ να αλλαξω σταση και τοτε το ειδα..
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
δεν έχεις τίποτα τύπε .. μετά από κάθε γαμήσι βάλε μπενταντιν στο κεφάλι μια σταγόνα
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.628
- Πόντοι
- 7.095
ποια στάση έκανες πριν και ποια θα έκανες μετά?Οχι!δεν τελειωσα μεσα..βγηκα γ να αλλαξω σταση και τοτε το ειδα..
Διαγραμμένο μέλος 51148
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Χαιρετω το φορουμ!Ειμαι χρονια μελος αλλα δυστηχως τωρα ετυχε να γραψω για κατι κακο που μου συνεβη..
Την παρασκευη 14/03/2014 σε κεντρικο στουντιο της συγγρου,μου εσπασε το προφυλακτικο!Εμεινα δηλαδη ακαλυπτος σιγουρα 6-7 λεπτα μεχρι να το παρω χαμπαρι..
Απο τοτε εχω χασει τον υπνο μου και εχω κρισεις πανικου!Φυσικα πηγα αμεσα στο νοσοκομειο κ ο γιατρος με καθυσηχασε λεγοντας μην φοβασαι κτλπ..αλλα εδω μιλαμε για την ζωη μου και δεν προκειται να υσηχασω μεχρι να κανω εξετασεις για ενα χρονο καθε 1-2 μηνες..
Ο λογος που το γραφω στο φορουμ ειναι για να υπαρχει σαν "ΑΡΧΕΙΟ" σε οτιδηποτε μου συμβει..
Φίλε όπως λένε και άλλοι συνάδελφοι είναι πολύ δύσκολο να κολλήσεις κάτι σοβαρό γιατί επί των πλέιστον οι κοπέλες εξετάζονται κάθε 15 ημέρες. Ειδικά αν αναφέρεσαι στο στουντιο που ανήκει στην γνωστή αλυσίδα.
Επειδή είχα περάσει παρόμοια κατάσταση πανικού και συνεχόμενων εξετάσεων, σου λέω ότι αν αναφέρεσαι σε aids υπαρχει εξέταση που βρίσκει τον ιο σε 15 ημέρες.
Το πιο επικίνδυνο για να κολλήσεις είναι να είσαι εσύ ο δέκτης του υγρού. θα πρέπει δλδ να εισχωρήσει μέσα σου τα υγρά της και να κολλήσεις-ελάχιστες πιθανότητες
Σχετικά με την εξέταση αν θέλεις να την κάνεις στείλε pm να σου πω που.
strobenxr!
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα
πιγενω στα μαγαζια αυτα κανα χρονο οχι παραπανω
μεχρι τωρα δε μου ειχε περασει απο το μυαλο να εχω κατι γιατι οτι εκανα το εκανα με προφυλακτικο και ποτε ακαποτο τσιμπουκι.
Οποτε πιστευω οτι ειμαι οκ.βεβαια εχω σκοπο απλα προλιτπικα και επειδη δε θελω να εχω κολησει κατι και να το μεταδωσω ,καποια στιγμη θα παω να κανω εξεταση να εχω το κεφαλι μου υσηχο.
Ενας λογος κοαμ που δεν ανοισυχω ειναι οτι δεν εχω διαβασει στο φορουμ καποιο κρουσμα που να προερχεται απο καποιο απο τα μαγαζια αυτα.
Καλο θα ηταν πιστευω αν καποιος ξερει η εχει ακουσει κατι για οποιοδηποτε μαγαζι να το γραψει για να ξερουν και οι υπολοιποι .
μεχρι τωρα δε μου ειχε περασει απο το μυαλο να εχω κατι γιατι οτι εκανα το εκανα με προφυλακτικο και ποτε ακαποτο τσιμπουκι.
Οποτε πιστευω οτι ειμαι οκ.βεβαια εχω σκοπο απλα προλιτπικα και επειδη δε θελω να εχω κολησει κατι και να το μεταδωσω ,καποια στιγμη θα παω να κανω εξεταση να εχω το κεφαλι μου υσηχο.
Ενας λογος κοαμ που δεν ανοισυχω ειναι οτι δεν εχω διαβασει στο φορουμ καποιο κρουσμα που να προερχεται απο καποιο απο τα μαγαζια αυτα.
Καλο θα ηταν πιστευω αν καποιος ξερει η εχει ακουσει κατι για οποιοδηποτε μαγαζι να το γραψει για να ξερουν και οι υπολοιποι .
Καλησπερα
Συγγενής του φίλου μας του giasou?
Peacful_Warrior
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 238
- Πόντοι
- 36
ρε φιλε ετσι δεν αργεις να χυσεις απλα σου πεφτει αυτο που περιγραψες δεν ειναι γαμησι ταινια του αγγελοπουλου ειναι
καλημερα!χθες το βραδυ ειχα παει στον οικο ανοχης απεναντι απο τον σταθμο αττικης στην οδο ξανθιππης 2 με την φλορα αν την ξερει κανεις!κατα την δειαρκεια της επαφης και της εξπερματοσης εσπασε η καποτα τι γινεται τωρα?η τυπησα παντως ηταν αταραχη!υπαρχει κινδυνος?αμεσως πληθηκα με μωρομαντηλα που ειχα και κατευθιαν ουρησα!
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
καλημερα!χθες το βραδυ ειχα παει στον οικο ανοχης απεναντι απο τον σταθμο αττικης στην οδο ξανθιππης 2 με την φλορα αν την ξερει κανεις!κατα την δειαρκεια της επαφης και της εξπερματοσης εσπασε η καποτα τι γινεται τωρα?η τυπησα παντως ηταν αταραχη!υπαρχει κινδυνος?αμεσως πληθηκα με μωρομαντηλα που ειχα και κατευθιαν ουρησα!
Αφου ουρησες ολα ενταξει τυπε μου..........
panas82
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Μη τρελαινεσαι φιλαρακι και μενα μου εχει τυχει παλια,καλο είναι σε τέτοιες περιπτώσεις να ζητας τα χαρτια της κοπελας αν τσινανε πες ότι θα φωνάξεις την αστυνομια.Παντος το Συγγρου εφημερευει για μενα πηγαινε το απόγευμα να μιλησεις σε ένα γιατρο.
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
Αφου ουρησες ολα ενταξει τυπε μου..........
Καλησπερα φιλε μου.Φυγε σφαιρα για το Συγγρος.Χωρις ντροπες και μαλακιες μιλα με γιατρο και θα σου πει αυτος τη να κανεις.Θα αξιολογησει τον κίνδυνο και θα σου πει αν χρειαστεις κατι.Ακομα και να εχει συμβει κατι κακο (hiv) μεσα σε 72 ωρες με καταλληλη αγωγη μπορει να την γλιτωσει καποιος.Αλλα μην το προχωραμε τοσο απλα σου λεω τη εχω διαβασει γιατροι δεν ειμαστε.ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΣΥΓΓΡΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.Το οτι κατουρησες δεν λεει κατι μπορει να γλιτωσε ςκαποιο παρασημο αλλα αν και λεω αν υπαρχει κινδυνος για κατι χοντρο με το κατουρο δεν την γλιτωνεις ευκολα..Ευχομαι τα καλυτερα φιλαρακο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 252
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 432
- Εμφανίσεις