dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
για αυτο εξαφανιστηκε...τον εφαγε η ντιουρεξ μαν επειδη της μειωνε τις πωλησεις
για αυτο εξαφανιστηκε...τον εφαγε η ντιουρεξ μαν επειδη της μειωνε τις πωλησεις
Που την εβαλες την καποτα φιλαρακι;Καλημέρα παιδιά είμαι καινούριος στο site χτες πήγα για πρώτη φορά σε μπουρδέλο . ¨Εβαλα και προφυλακτικό και όλα αλλά φοβάμαι για αρρώστιες . Εσείς τη λέτε ;
λες να την εβαλε στο δαχτυλο μαν;Που την εβαλες την καποτα φιλαρακι;
παρακολουθεις καιρο το σαιτ τυπε?Καλημέρα παιδιά είμαι καινούριος στο site χτες πήγα για πρώτη φορά σε μπουρδέλο . ¨Εβαλα και προφυλακτικό και όλα αλλά φοβάμαι για αρρώστιες . Εσείς τη λέτε ;
ο νεος της εβδομαδας τυπεπαρακολουθεις καιρο το σαιτ τυπε?
Δε ξερω ρε φιλε με τα νεα παιδια τι γινεται,Ανησυχω!!!!!Και εκείνο που λεει " και όλα" τι εννοεί;Οπως λεμε μια γυρο απο ολα;λες να την εβαλε στο δαχτυλο μαν;
θα πηρε μαζι του λιστεριν ,μπενταντιν ,οινοπνευμα ε τα κλασικα ξερεις.....θα ψεκασε και την πουτανα με χλωρινηΔε ξερω ρε φιλε με τα νεα παιδια τι γενιται,Ανησυχω!!!!!Και εκείνο που λεει " και όλα" τι εννοεί;Οπως λεμε μια γυρο απο ολα;
πολυ φοβισμενος ομως τυπε :Sο νεος της εβδομαδας τυπε
ποιος ειναι εκεινος ρε που επερνε κ δικα του σεντονια στο μπουρδελο?για θυμηστε μου...εξαιρετικη μορφη.θα πηρε μαζι του λιστεριν ,μπενταντιν ,οινοπνευμα ε τα κλασικα ξερεις.....θα ψεκασε και την πουτανα με χλωρινη
ποιος ειναι εκεινος ρε που επερνε κ δικα του σεντονια στο μπουρδελο?για θυμηστε μου...εξαιρετικη μορφη.
τυπε τοσες ασθενειες κυκλοφορουν.....ψωρα,αφρικανικο σκουλαμεντο,μαδουρομυκητιαση,οστρακια ,ερπης,αλωπεκια......καλυτερα να παιρνουμε τα μετρα μας
τυπε θυμασαι εναν αλλον που διαμαρτυρονταν γιατι στο μπουρδελο που πηγε δεν ειχε σαπουνι?τυπε τοσες ασθενειες κυκλοφορουν.....ψωρα,αφρικανικο σκουλαμεντο,μαδουρομυκητιαση,οστρακια ,ερπης,αλωπεκια......καλυτερα να παιρνουμε τα μετρα μας
Το προφυλακτικο δεν σωζει τιποτα. Εισαι χαμενος.Καλημέρα παιδιά είμαι καινούριος στο site χτες πήγα για πρώτη φορά σε μπουρδέλο . ¨Εβαλα και προφυλακτικό και όλα αλλά φοβάμαι για αρρώστιες . Εσείς τη λέτε ;
ακου πραματα ρε τυπε....τι το περασε το μπουρδελο;σουιτα του χιλτον;τυπε θυμασαι εναν αλλον που διαμαρτυρονταν γιατι στο μπουρδελο που πηγε δεν ειχε σαπουνι?
Καλημέρα παιδιά είμαι καινούριος στο site χτες πήγα για πρώτη φορά σε μπουρδέλο . ¨Εβαλα και προφυλακτικό και όλα αλλά φοβάμαι για αρρώστιες . Εσείς τη λέτε ;
την πηδηξες ρε μπαγασα;Το προφυλακτικο δεν σωζει τιποτα. Εισαι χαμενος.
σε λιγο θα ζητανε και παντοφλες μιας χρησεως τυπεακου πραματα ρε τυπε....τι το περασε το μπουρδελο;σουιτα του χιλτον;
την πηδηξες ρε μπαγασα;
συνεχεια απο αλλο θρεντ
ο αλλος τυπε αν θυμασαι τα χε παρει επειδη του πε η τσατσα το πιο φυσικο,να κατουρησει στην λεκανη....σε λιγο θα ζητανε και παντοφλες μιας χρησεως τυπε