καλησπερα αν και καινουργιος παρακολουθω χρονια το φορουμ.....ειμαι κ εγω ενας πανικοβλημενος!εκανα σεξ με γνωστη κορασιδα του ομιλου κασσανδρας....αφου τελειωσαμε(δεν εχυσα μεσα της,θα το ειχαμε καταλαβει))ειδα οτι δεν υπαρχει θεμα να εσπασε κατι παντα βλεπω την ακρη στο σκουφακι....οταν εβγαλα τον σκουφο με το χαρτι ειδα πιο προσεχτικα οτι ειχε φυγει ενα κομματι απ το προφυλαχτικο στην μεση ομως του προφυλαχτικου....ισως κ να εγινε στην προσπαθεια μου να το βγαλω κ να το εσκισα μονος μ...πρεπει να ανησυχω?ενοειται πως θα παω να κανω απαιτουμενες εξετασεις φυσικα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έσπασε η καπότα... έχω πανικοβληθεί!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 177K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Gamaw Gries
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Αγόρι μου είσαι σοβαρός;Εμείς θα μασήσουμε φύλλα και θα κάνουμε πρόβλεψη για το αν κόλλησες ή όχι;καλησπερα αν και καινουργιος παρακολουθω χρονια το φορουμ.....ειμαι κ εγω ενας πανικοβλημενος!εκανα σεξ με γνωστη κορασιδα του ομιλου κασσανδρας....αφου τελειωσαμε(δεν εχυσα μεσα της,θα το ειχαμε καταλαβει))ειδα οτι δεν υπαρχει θεμα να εσπασε κατι παντα βλεπω την ακρη στο σκουφακι....οταν εβγαλα τον σκουφο με το χαρτι ειδα πιο προσεχτικα οτι ειχε φυγει ενα κομματι απ το προφυλαχτικο στην μεση ομως του προφυλαχτικου....ισως κ να εγινε στην προσπαθεια μου να το βγαλω κ να το εσκισα μονος μ...πρεπει να ανησυχω?ενοειται πως θα παω να κανω απαιτουμενες εξετασεις φυσικα...
Εγώ πάντως πιστεύω πως σίγουρα θα έχεις κολλήσει μαγουλάδες,γελοίε
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ελα ρε τυπεκαλησπερα αν και καινουργιος παρακολουθω χρονια το φορουμ.....
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
ελα ρε τυπε![]()
απ ολο αυτο δασκαλε , εσυ αυτο κρατησες??!!!! ξεδιπλωσε τη σκεψη σου γιγαντα !!!!!!!!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ναι τυπε γιατι επαληθευεται αυτο που εχω πει εδω και καιρο οτι δεν υπαρχουν κλωνοι αλλα μονο τυποι που παρακολουθουν χρονια το σαιταπ ολο αυτο δασκαλε , εσυ αυτο κρατησες??!!!! ξεδιπλωσε τη σκεψη σου γιγαντα !!!!!!!!
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε μην μασαςκαλα ρε παιδες σορρυ.....μια αποψη ζητησα!
καλα εκανες
εμεις εδω ειμαστε φιλοι σου
αν δεν τα πεις σε εμας σε ποιον θα τα πεις
καλα ρε παιδες σορρυ.....μια αποψη ζητησα!ελα ρε τυπε![]()
καλησπερα αν και καινουργιος παρακολουθω χρονια το φορουμ.....ειμαι κ εγω ενας πανικοβλημενος!εκανα σεξ με γνωστη κορασιδα του ομιλου κασσανδρας....αφου τελειωσαμε(δεν εχυσα μεσα της,θα το ειχαμε καταλαβει))ειδα οτι δεν υπαρχει θεμα να εσπασε κατι παντα βλεπω την ακρη στο σκουφακι....οταν εβγαλα τον σκουφο με το χαρτι ειδα πιο προσεχτικα οτι ειχε φυγει ενα κομματι απ το προφυλαχτικο στην μεση ομως του προφυλαχτικου....ισως κ να εγινε στην προσπαθεια μου να το βγαλω κ να το εσκισα μονος μ...πρεπει να ανησυχω?ενοειται πως θα παω να κανω απαιτουμενες εξετασεις φυσικα...
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
Πρέπει να σε πάμε πιάτσα εσένα,να γαμήσεις....
artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
ναι τυπε γιατι επαληθευεται αυτο που εχω πει εδω και καιρο οτι δεν υπαρχουν κλωνοι αλλα μονο τυποι που παρακολουθουν χρονια το σαιτ![]()
![Cum :cum: :cum:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/cum.gif)
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Παρακάμπτω την προφανή αντίθεση " αν και καινουργιος παρακολουθω χρονια το φορουμ "
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.516
- Πόντοι
- 456
ξεδιπλωσε τη σκεψη σου γιγαντα !!!!!!!!
Αφου τον ξερεις...
Κανενα φερετρο θα βαλει για γνωματευση
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
μην φοβασαι μαν αφου εβαλες καποτα ολα καλα.....εδω ο λιονταρης δεν εβαζε ποτε και δεν επαθε τιποτα......καλωςηλθες και στο σαιτ μαςΚαλημέρα παιδιά είμαι καινούριος στο site χτες πήγα για πρώτη φορά σε μπουρδέλο . ¨Εβαλα και προφυλακτικό και όλα αλλά φοβάμαι για αρρώστιες . Εσείς τη λέτε ;
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
κ ο Μαρης....ειχε μεθοδο...δεν εβαζε καποτες κτλμην φοβασαι μαν αφου εβαλες καποτα ολα καλα.....εδω ο λιονταρης δεν εβαζε ποτε και δεν επαθε τιποτα......καλωςηλθες και στο σαιτ μας
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
τον εφαγε η ντιουρεξ μαν επειδη της μειωνε τις πωλησειςκ ο Μαρης....ειχε μεθοδο...δεν εβαζε καποτες κτλ![]()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 255
- Εμφανίσεις
- 33K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 432
- Εμφανίσεις