Νέα

Έσπασε η καπότα... έχω πανικοβληθεί!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 177K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

only red

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα αν και καινουργιος παρακολουθω χρονια το φορουμ.....ειμαι κ εγω ενας πανικοβλημενος!εκανα σεξ με γνωστη κορασιδα του ομιλου κασσανδρας....αφου τελειωσαμε(δεν εχυσα μεσα της,θα το ειχαμε καταλαβει))ειδα οτι δεν υπαρχει θεμα να εσπασε κατι παντα βλεπω την ακρη στο σκουφακι....οταν εβγαλα τον σκουφο με το χαρτι ειδα πιο προσεχτικα οτι ειχε φυγει ενα κομματι απ το προφυλαχτικο στην μεση ομως του προφυλαχτικου....ισως κ να εγινε στην προσπαθεια μου να το βγαλω κ να το εσκισα μονος μ...πρεπει να ανησυχω?ενοειται πως θα παω να κανω απαιτουμενες εξετασεις φυσικα...

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
καλησπερα αν και καινουργιος παρακολουθω χρονια το φορουμ.....ειμαι κ εγω ενας πανικοβλημενος!εκανα σεξ με γνωστη κορασιδα του ομιλου κασσανδρας....αφου τελειωσαμε(δεν εχυσα μεσα της,θα το ειχαμε καταλαβει))ειδα οτι δεν υπαρχει θεμα να εσπασε κατι παντα βλεπω την ακρη στο σκουφακι....οταν εβγαλα τον σκουφο με το χαρτι ειδα πιο προσεχτικα οτι ειχε φυγει ενα κομματι απ το προφυλαχτικο στην μεση ομως του προφυλαχτικου....ισως κ να εγινε στην προσπαθεια μου να το βγαλω κ να το εσκισα μονος μ...πρεπει να ανησυχω?ενοειται πως θα παω να κανω απαιτουμενες εξετασεις φυσικα...
Αγόρι μου είσαι σοβαρός;Εμείς θα μασήσουμε φύλλα και θα κάνουμε πρόβλεψη για το αν κόλλησες ή όχι;
Εγώ πάντως πιστεύω πως σίγουρα θα έχεις κολλήσει μαγουλάδες,γελοίε  :jerking:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
αν αυτον τον τιτλο τον ελεγε η μανα του γιωργακη,του κωστακη και του αντωνακη....τι ωραια θα ημασταν

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
απ ολο αυτο δασκαλε , εσυ αυτο κρατησες??!!!! ξεδιπλωσε τη σκεψη σου γιγαντα !!!!!!!!
ναι τυπε γιατι επαληθευεται αυτο που εχω πει εδω και καιρο οτι δεν υπαρχουν κλωνοι αλλα μονο τυποι που παρακολουθουν χρονια το σαιτ :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Πρέπει να σε πάμε πιάτσα εσένα,να γαμήσεις....

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16

Παρακάμπτω την προφανή αντίθεση " αν και καινουργιος παρακολουθω χρονια το φορουμ "  :tooth: :tooth: :tooth: καί σε ρωτάω ευθέως : σε ποιό studio του ομιλου κασσανδρας αναφέρεσαι?  & ποιά είναι " ή γνωστή κορασίδα " ? γιατί γνωστή καί ανώνυμη δεν λέει  :grin: :grin: :grin: :grin: !

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.826
Πόντοι
6.515
είναι εδώ ο Απολυτος. Δωστε μετρα καλου-κακου για να ετοιμάζεται  :S

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.516
Πόντοι
456
Τοσο απλα ειναι τα πραγματα :sunglasses:

leyths

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά είμαι καινούριος στο site χτες πήγα για πρώτη φορά σε μπουρδέλο . ¨Εβαλα και προφυλακτικό και όλα αλλά φοβάμαι για αρρώστιες . Εσείς τη λέτε ;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Καλημέρα παιδιά είμαι καινούριος στο site χτες πήγα για πρώτη φορά σε μπουρδέλο . ¨Εβαλα και προφυλακτικό και όλα αλλά φοβάμαι για αρρώστιες . Εσείς τη λέτε ;
μην φοβασαι μαν αφου εβαλες καποτα ολα καλα.....εδω ο λιονταρης δεν εβαζε ποτε και δεν επαθε τιποτα......καλωςηλθες και στο σαιτ μας

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.368
Πόντοι
216
Μην τρελλαίνεσαι φίλε, όλα καλά!!!  :thumbsup:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
μην φοβασαι μαν αφου εβαλες καποτα ολα καλα.....εδω ο λιονταρης δεν εβαζε ποτε και δεν επαθε τιποτα......καλωςηλθες και στο σαιτ μας
κ ο Μαρης....ειχε μεθοδο...δεν εβαζε καποτες κτλ :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom